Tabi zor günler için gerekli böyle şeyler. Yarın bir gün Allah korusun batsanız onlar sizin dermanınız olur.Yatirimsiz olmaz tabi tarla arsa falan var![]()
@Çiğdem- saftiriği yorum yap
Tabi zor günler için gerekli böyle şeyler. Yarın bir gün Allah korusun batsanız onlar sizin dermanınız olur.Yatirimsiz olmaz tabi tarla arsa falan var![]()
Melek'ten etkilenmisti Jülide'yi de Melek'e benzetti ve asik oldu bence böyle olabilirMelek oldugunu ögrenince cok bir sey degismezde Yusuf'la yattigini ögrenince ne olur bilemiyorum ama onuda fazla takmaz herhalde rahat adam
Öyle gerilim mi olurmus ya![]()
Bence Kaan psikopat bir şey olup çıkacak ablası pardon annesi @Çiğdem- den kapmıştır bir şeyler ikinizi de vurursam şaşırmayın sakınDenizim yaa merak ediyorum kaan @Bully jülidenin melek olduğunu öğrenince
ne olacak aman sakın düşman olmasın kaan meleğe![]()
Bence Kaan psikopat bir şey olup çıkacak ablası pardon annesi @Çiğdem- den kapmıştır bir şeyler ikinizi de vurursam şaşırmayın sakın![]()
Senaryoda ne yazıyorsa o yapacak bir şey yokyaaa sen bana kıyabilirmisinnn
İyice kartoloz oldun
Total bir tepki vermez inşallahSenaryoda ne yazıyorsa o yapacak bir şey yok
Neyse Kaan geçmişte olup bitmiş bir şey yüzünden katil olmaz herhalde bakalım nasıl bir tepki verecek bekliyoruz merakla![]()
İşte ben de bundan korkuyorum
abuu yok sen benim annem olma yahuu
İşte ben de bundan korkuyorumSenarist bu kadar da delirmemiştir herhalde
![]()
senarist zaten tımarhaneden kaçmışİyice kartoloz oldun
Total bir tepki vermez inşallah![]()
Bize ab tepkiler yakışır total fantazilerini @eskici Yusuf üzerinden aktar. ssİyice kartoloz oldun
Total bir tepki vermez inşallah![]()
Evet kaçtım yakalayıp seni öldüreceğim.
Çiğdem kafayı sıyırmış rolüne adapte ola ola
@eskici ne diyor bu arkadaş. Ama o da kendisini AB sanıyor![]()
Kafasına yastık basacağımçiğdeme nası kıyacaksınnnnn
Kafasına yastık basacağım![]()
Sen çok film izlemişsin anlaşılan öyle klişe şey yapar mıyım ben buzdolabına koyup orada bekleteceğimaboo sonra ne yapacan halıya sarıp bir yere atacan hrhalde
Sen çok film izlemişsin anlaşılan öyle klişe şey yapar mıyım ben buzdolabına koyup orada bekleteceğim![]()
Hayır kokmasın diyeayoll dolapta bekletip ne yapacan azar azar yiycenmi![]()
Hayır kokmasın diye![]()
Buzdolabı bozulmadığı sürece gitsin kalsın zararı yok sonra köpeklere atarımeee bir gün beklettin bir yıl beklettin sonra yapacaksın