Lacivert - 6.Bölüm | Yeni Bölüm

Nefsi müdafaa savunuyorum kendimi işte :A Dediğim gibi gerilimli yerleri de olacak belli bölümlerde inşallah :D

Beğenmene sevindim. :)
Merakla bekliyoruz bakalim gerilim her zaman iyidir gerci pek gerilim gerektiren olayda kalmadi o yüzden fazla gerilimde beklemiyorum bodrumda ki kisi gerilimin kaynagiydi onuda ögrendik zaten bundan sonra biraz daha entrikali gecer bölümler ama olsun o da iyidir merak ettiriyor insani :D

valla seni görmeden yorum yapamam resimi gösterirsen eğer yorum yaparım :F
images.jpg

Son düzenleme:
Merakla bekliyoruz bakalim gerilim her zaman iyidir gerci pek gerilim gerektiren olayda kalmadi o yüzden fazla gerilimde beklemiyorum bodrumda ki kisi gerilimin kaynagiydi onuda ögrendik zaten bundan sonra biraz daha entrikali gecer bölümler ama olsun o da iyidir merak ettiriyor insani :D

Ekli dosyayı görüntüle 51695

:F:F:F:F yaaa aşk olsunnnn ama

Gaffuru nasil begenmezsin ya resmini de sonra atarim diye umuyorum su anda resim bulamayacam :F :F

Ne kandirmasi saka yaptim sadece :F ayrica capkinlikta senin üzerine su dökemem :F
Kaan maşallah 1 gece çıkmadı odadan çıkmasıyla sapıklığa bürünmesi bir oldu meğer gizli yılanmış @Bully :A @ozgur2113 ün sana sütü bozuk demesi hakkında ne düşünüyon :D