Lacivert - 6.Bölüm | Yeni Bölüm

Ay Çiğdem'in tutsak aldığı kişi Melek'in babasıymış :F @ozgur2113 hoşgeldin bu arada diziye :A @eskici'ye ağzının payını vermişsin bir güzel :A Bölümü okumadan etiketime bakmayın ha sakın :A

@denizz19 inşallah bu tesadüfi olaylar kontrolün altında gidiyordur yoksa bu işin sonu kötü Melek'le kardeş falan çıkacaz diye korkuyorum :F

Dizinin ab reytingleri düşmesin diye de Kaan'ı Jülide'yle seviştirmişsin akıllıca. :A O değil de ben ne ara aşık oldum ki bu kıza :F Gerçi reelde de şıp sevdiyimdir biraz. :A @Çiğdem @Yiğitt

@eskici yokluğumu fark ettin demek yine aga teşekkür ederim hoşbulduk :A

Kaan bu @denizz19 boniş bize ne yazmış ayol aboo hemen yatağa sokmuş bizi ablacım:F:F

Önceki dizilerimde de yoktun ama takip ediyordun. Hem ilerleyen bölümlerde dahil olabilirsin hiç belli olmaz. Üçüne de sindire sindire okuyup yorum yapmanı bekliyorum. :A
Geçti artık en başta yapacaktın :A O zamanlar vaktim vardı şu sıralar pek yok :A Yine de vakit bulursam okuyup yorum yapacağım diyip kapıyı tamamen kapatmayayım bari :D

Geçti artık en başta yapacaktın :A O zamanlar vaktim vardı şu sıralar pek yok :A Yine de vakit bulursam okuyup yorum yapacağım diyip kapıyı tamamen kapatmayayım bari :D
Niye oyunbozanlık yapıyorsun sonuçta biz de emek harcıyoruz ve ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi. :A

Bölümü okudum gayet güzel olmus bodrumda ki kisinin yani Özgür'ün Melek'in babasi olmasina baya sasirdim Cigdem'in onla derdi neymis onu daha da merak ettim ama bence onlar ilerde sevgili olacaklar hatta evlenirler bile :A
Bu arada Kaan ice ice kafayi bulmus bir cikti meydana neler yapti Melek'i kapti hemen birde Yusuf'a capkin der meger asil capkin kendisiymis :A @Bully
Bölüm sonuda degisik bitti bakalim sonrasinda neler olacak ve son olarak gerilimi arttirdim dedin ama ben pek gerilim göremedim :A @denizz19

Bölümü okudum gayet güzel olmus bodrumda ki kisinin yani Özgür'ün Melek'in babasi olmasina baya sasirdim Cigdem'in onla derdi neymis onu daha da merak ettim ama bence onlar ilerde sevgili olacaklar hatta evlenirler bile :A
Bu arada Kaan ice ice kafayi bulmus bir cikti meydana neler yapti Melek'i kapti hemen birde Yusuf'a capkin der meger asil capkin kendisiymis :A @Bully
Bölüm sonuda degisik bitti bakalim sonrasinda neler olacak ve son olarak gerilimi arttirdim dedin ama ben pek gerilim göremedim :A @denizz19

@Aserat benim yorumlarımı bana satıyorsun. :D Ne alaka Özgür ismi kullanılabilir yani neden olmasın ki :D

@eskici beğenmene sevindim. Gerilim dedim çünkü daha hevesli okuyup yorumlayasın diyeydi :F

@Aserat benim yorumlarımı bana satıyorsun. :D Ne alaka Özgür ismi kullanılabilir yani neden olmasın ki :D

@eskici beğenmene sevindim. Gerilim dedim çünkü daha hevesli okuyup yorumlayasın diyeydi :F
İsmin kullanılmasına yönelik bir itirazım yok sadece orta yaşlı adamla bağdaştıramadım. Hani bir Mehmet, Mustafa, Ahmet değil. :A

Kaan Melek'e mi aşık Jülide'ye mi çözemedim :F @denizz19 çok hızlı işledi bu aşk olayını neye uğradığımızı şaşırdık :A

Bakalım Jülide'nin Melek olduğunu öğrendikten ve Melek'in Yusuf'la yattığını öğrendikten sonra neler olacak :A

İsmin kullanılmasına yönelik bir itirazım yok sadece orta yaşlı adamla bağdaştıramadım. Hani bir Mehmet, Mustafa, Ahmet değil. :A
Bunlar zamanın sosyetik yaşlıları :A Hem elimizde böyle kadro var beğenmen lazım. İsimlere takılırsak senin Özgür'ün Özgeye dönüşümüyle başlayabiliriz. :A

Demek kandirdin beni vay bee :F
Kandırma değil ama erotik sahneleri gerilim olarak görebiliriz bence :D

Kaan Melek'e mi aşık Jülide'ye mi çözemedim :F @denizz19 çok hızlı işledi bu aşk olayını neye uğradığımızı şaşırdık :A

Bakalım Jülide'nin Melek olduğunu öğrendikten ve Melek'in Yusuf'la yattığını öğrendikten sonra neler olacak :A
Kaan, Jülide'ye aşık ve doğal olarak Melek'e de aşık oluyor. Aslında Melek Jülide olmadan önce de Kaan'ı etkilemeyi başarmıştı ama hatırlarsan mektup bırakıp gitmesi sonucu üzülmüştü. Şimdi Jülide olarak karşısına çıksa da aynı hissi duyguları bunda da görüyor. :D Evet Melek karakteri bir süre sonra ortaya çıkacak Nasıl şekilde kendini gösterecek bilemiyorsunuz tabi. Yusuf ile yattığını da öğrenince kızılca kıyamet kopacak :F

Melek'ten etkilenmisti Jülide'yi de Melek'e benzetti ve asik oldu bence böyle olabilir :F Melek oldugunu ögrenince cok bir sey degismezde Yusuf'la yattigini ögrenince ne olur bilemiyorum ama onuda fazla takmaz herhalde rahat adam :F
Bunlar zamanın sosyetik yaşlıları :A Hem elimizde böyle kadro var beğenmen lazım. İsimlere takılırsak senin Özgür'ün Özgeye dönüşümüyle başlayabiliriz. :A

Kaan, Jülide'ye aşık ve doğal olarak Melek'e de aşık oluyor. Aslında Melek Jülide olmadan önce de Kaan'ı etkilemeyi başarmıştı ama hatırlarsan mektup bırakıp gitmesi sonucu üzülmüştü. Şimdi Jülide olarak karşısına çıksa da aynı hissi duyguları bunda da görüyor. :D Evet Melek karakteri bir süre sonra ortaya çıkacak Nasıl şekilde kendini gösterecek bilemiyorsunuz tabi. Yusuf ile yattığını da öğrenince kızılca kıyamet kopacak :F
Öyle gerilim mi olurmus ya :A

Denizim yaa merak ediyorum kaan @Bully jülidenin melek olduğunu öğrenince
ne olacak aman sakın düşman olmasın kaan meleğe:F:F

Melek'ten etkilenmisti Jülide'yi de Melek'e benzetti ve asik oldu bence böyle olabilir :F Melek oldugunu ögrenince cok bir sey degismezde Yusuf'la yattigini ögrenince ne olur bilemiyorum ama onuda fazla takmaz herhalde rahat adam :F

Öyle gerilim mi olurmus ya :A
Valla bana göre gerilim şöyle düşün ailenle film izliyorsun erotik sahne çıkıyor ve geriliyorsun hadi geçsin bu sahne diye :F

Denizim yaa merak ediyorum kaan @Bully jülidenin melek olduğunu öğrenince
ne olacak aman sakın düşman olmasın kaan meleğe:F:F
Merak etmeye devam et çünkü fırtınalar kopacak bu evde :D Sen de az fena çıkmadın he bi Yusuf'la bi Kaan'la :F

Valla bana göre gerilim şöyle düşün ailenle film izliyorsun erotik sahne çıkıyor ve geriliyorsun hadi geçsin bu sahne diye :F

Merak etmeye devam et çünkü fırtınalar kopacak bu evde :D Sen de az fena çıkmadın he bi Yusuf'la bi Kaan'la :F

:F:F:F:F valla yaa @eskici nin tipini görmedim ama @Bully kaancım
çok tatlı ya

Onla bunun ne alakasi var burda okudugumuz sahnenin bizi germesi lazim acaba ne olacak ne cikacak diye ama erotik sahne bizi nasil gerecek acaba nasil sevisecekler mi diyecez :F

Bu bölüm baya bir hareketli olmuş..bodrumdaki kişi melekin babası çıktı işler daha bir karıştı.bunu melek ile Yusuf öğrenince baya bir şaşırdı..ama Çiğdem özgürü niçin orda tutuyor Buda büyük bir muamma..aralarında acaba nasıl bir durum bulunuyorda böyle birşey oluyor..öbür yandan Kaan julide Yusuf arasındaki aşk üçgeni işleri biraz daha karıştırdı..Kaan ile julide aşkımı başlıyacak yada başlamadan bitecekmi bilinmez..Kaan ile Julidenin yakınlaşmasını gözleriyle gören Yusuf'un buna tepkisi acaba nasıl olacak Buda muamma..
Oldukça iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @denizz19 çok iyi bir bölüm olmuş:)

Onla bunun ne alakasi var burda okudugumuz sahnenin bizi germesi lazim acaba ne olacak ne cikacak diye ama erotik sahne bizi nasil gerecek acaba nasil sevisecekler mi diyecez :F
Nefsi müdafaa savunuyorum kendimi işte :A Dediğim gibi gerilimli yerleri de olacak belli bölümlerde inşallah :D

Bu bölüm baya bir hareketli olmuş..bodrumdaki kişi melekin babası çıktı işler daha bir karıştı.bunu melek ile Yusuf öğrenince baya bir şaşırdı..ama Çiğdem özgürü niçin orda tutuyor Buda büyük bir muamma..aralarında acaba nasıl bir durum bulunuyorda böyle birşey oluyor..öbür yandan Kaan julide Yusuf arasındaki aşk üçgeni işleri biraz daha karıştırdı..Kaan ile julide aşkımı başlıyacak yada başlamadan birecekmi bilinmez..Kaan ile Julidenin yakınlaşmasını gözleriyle gören Yusuf'un buna tepkisi acaba nasıl olacak Buda muamma..
Oldukça iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @denizz19 çok iyi bir bölüm olmuş:)
Beğenmene sevindim. :)