Lacivert - 6.Bölüm | Yeni Bölüm

Az önce baktim biraz sari cocuga sinir oldum kapattim :A
Sarı çocuk aynen biraz sapık gibi geldi hareketleri bana. Zaten sarışın ve renkli gözlü erkeklere irrite olurum :A

Ay Çiğdem'in tutsak aldığı kişi Melek'in babasıymış :F @ozgur2113 hoşgeldin bu arada diziye :A @eskici'ye ağzının payını vermişsin bir güzel :A Bölümü okumadan etiketime bakmayın ha sakın :A

@denizz19 inşallah bu tesadüfi olaylar kontrolün altında gidiyordur yoksa bu işin sonu kötü Melek'le kardeş falan çıkacaz diye korkuyorum :F

Dizinin ab reytingleri düşmesin diye de Kaan'ı Jülide'yle seviştirmişsin akıllıca. :A O değil de ben ne ara aşık oldum ki bu kıza :F Gerçi reelde de şıp sevdiyimdir biraz. :A @Çiğdem @Yiğitt

@eskici yokluğumu fark ettin demek yine aga teşekkür ederim hoşbulduk :A
Kontrolüm altında gidiyor evet kafamda var bi hikaye :A Beğenmene sevindim :D

Ay Çiğdem'in tutsak aldığı kişi Melek'in babasıymış :F @ozgur2113 hoşgeldin bu arada diziye :A @eskici'ye ağzının payını vermişsin bir güzel :A Bölümü okumadan etiketime bakmayın ha sakın :A

@denizz19 inşallah bu tesadüfi olaylar kontrolün altında gidiyordur yoksa bu işin sonu kötü Melek'le kardeş falan çıkacaz diye korkuyorum :F

Dizinin ab reytingleri düşmesin diye de Kaan'ı Jülide'yle seviştirmişsin akıllıca. :A O değil de ben ne ara aşık oldum ki bu kıza :F Gerçi reelde de şıp sevdiyimdir biraz. :A @Çiğdem @Yiğitt

@eskici yokluğumu fark ettin demek yine aga teşekkür ederim hoşbulduk :A
Farkedecez tabi aga :A bölümü okumamistim büyük spoiler verdin bana :A

Sarı çocuk aynen biraz sapık gibi geldi hareketleri bana. Zaten sarışın ve renkli gözlü erkeklere irrite olurum :A

Kontrolüm altında gidiyor evet kafamda var bi hikaye :A Beğenmene sevindim :D
Beğendim diye bir şey yazmamışım ki :A Ama eline sağlık demeyi unutmuşum bak eline sağlık :A

Farkedecez tabi aga :A bölümü okumamistim büyük spoiler verdin bana :A
Eyvallah aga :A

Oh olsun sana bir daha geceye bırakmazsın artık okumayı :A Bu arada senin Ulvi elenmiş çok üzüldüm :A

Beğendim diye bir şey yazmamışım ki :A Ama eline sağlık demeyi unutmuşum bak eline sağlık :A

Oh olsun sana bir daha geceye bırakmazsın artık okumayı :A Bu arada senin Ulvi elenmiş çok üzüldüm :A
Beğenmişsindir sen :A Spoiler vermeden açıklama yap ya da etiketleme kimseyi La :A

Tipsizde bir sey zaten artist artist geziyor ortaliklarda :A
Tecavüzcü tacizcilere benziyor :A

Gece okumak daha güzel oluyor :A hem 1 ver hemde üzüldüm de :A

Beğenmişsindir sen :A Spoiler vermeden açıklama yap ya da etiketleme kimseyi La :A

Basrol mü simdi o cocuk :A

Sonunda ben de diziye katılmışım :bhr:

Pis @Çiğdem- ne tutuyorsun beni orada :A

Bölüm resmen @destere'ye göre :A

@Bully sen de ne rahat çıktın arkadaş :A

@denizz19 ellerine sağlık, güzel bir bölüm olmuş :D
Aynen bölüm benim de çok içine sindi her anlamda. Diyaloglar falan bu bölüm en iyi kurguyu yakalamaya çalıştım. :D Kaan geçen haftanın acısını çıkardı :A

Yorum yaparım dersen tabiki olur. Şuan 6.bölüm ve yakın zaman sonra seninle ilgili gelişmeler yaşanacak elbette :D
Valla heyecanlandım şimdi :A Hikayende sürekli bir gizem var aman benimle Çiğdem arasında geçen meseleyi sakın hemen ortaya çıkarma :A

Valla heyecanlandım şimdi :A Hikayende sürekli bir gizem var aman benimle Çiğdem arasında geçen meseleyi sakın hemen ortaya çıkarma :A
Yok o mesele biraz bekleyecek böylesine bir hikayeyi direk harcamam. Oraya gelene kadar farklı işler dönecek. :D Yakında Mehmet diye bir karakter dahil olacak yani turkuaz o da kilit isimlerden biri olacak :A

Çok da umrumda :A Bana baya laf soktun bugün onun acısını üyelerin heyecanını kaçırarak çıkarırım ben de reytinglerin düşsün :A

Gece okumak daha güzel oluyor :A hem 1 ver hemde üzüldüm de :A

Basrol mü simdi o cocuk :A
Üzülmedim zaten iyi ki elendin sen de Tolga'ya 1 vermişsin zaten :A

İlk bölümlere daha güzel olmuş ama senin de içine sinen bölümün bu olduğunu söylemen dizilerin zamanla oturduğunu tekrar hatırlattı. Yani neymiş, 2-3 bölümden kesin yargı yapmak yanlışmış. Bu arada Özgür'ün bulunması ve Kaan-Jülide dışında pek olay olduğu da söylenemez. :A @denizz19

Melek'in babasının Özgür olması kısmı bana biraz saçma geldi. Lafım @ozgur2113'e değil sadece Özgür eskiden pek kullanılan bir isim değildir bence. :D

Bir de Kaan'ın Jülide'ye olan aşkı çok hızlı olmuş. Neyse eline sağlık. :)

Puanım: 7 :A

Neyse biz önümüze bakalım artık bundan sonra sen Tolga'ya tam ver ben de Uçurum'a tam vereyim :A
Bu diziyi yorum yağmuruna tut ama benim dizime tek kelime bile yazma. Yazıklar olsun. :A

İlk bölümlere daha güzel olmuş ama senin de içine sinen bölümün bu olduğunu söylemen dizilerin zamanla oturduğunu tekrar hatırlattı. Yani neymiş, 2-3 bölümden kesin yargı yapmak yanlışmış. :A @denizz19

Melek'in babasının Özgür olması kısmı bana biraz saçma geldi. Lafım @ozgur2113'e değil sadece Özgür eskiden pek kullanılan bir isim değildir bence. :D

Bir de Kaan'ın Jülide'ye olan aşkı çok hızlı olmuş. Neyse eline sağlık. :)

Puanım: 7 :A

Bu diziyi yorum yağmuruna tut ama benim dizime tek kelime bile yazma. Yazıklar olsun. :A
E bu dizide başrolüm herhalde buraya yorum yapacağım :A Bana da rol verseydin mecburen senin dizine de yorum yapardım :A

Sen boş işler müdürü @xemrexxx'i başrol yaparsan dizin tabii ki reyting almaz bak @denizz19'a, adam işini biliyor :F

E bu dizide başrolüm herhalde buraya yorum yapacağım :A Bana da rol verseydin mecburen senin dizine de yorum yapardım :A

Sen boş işler müdürü @xemrexxx'i başrol yaparsan dizin tabii ki reyting almaz bak @denizz19'a, adam işini biliyor :F
Önceki dizilerimde de yoktun ama takip ediyordun. Hem ilerleyen bölümlerde dahil olabilirsin hiç belli olmaz. Üçüne de sindire sindire okuyup yorum yapmanı bekliyorum. :A