Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

Bölümü genel olarak beğendim ama biraz kısa kalmış :F
Çok kısa olmamış mı bu yorum detaylı yorum isterdim hadi Kemalist kardeşim bir zahmet :A

Kısa ama güzel bir başlangıç olmuş. :A

Bu Kaan da pek bir asabiymiş :A @Bully

Heyecanlı olmuş acaba bodrumdaki sesten ne çıkacak :A @denizz19 Ellerine sağlık :A
İlk bölüm sıkılmayın diye kısa tuttum. Hem bizim toplumumuz okumayı pek sevmiyor ondan :D Bakalım neler olacak heyecanla bekliyorsun dimi gelecek bölümü :A

Seni Hoş Geldin'e bekliyoruz :A
Sen de dünden beri izleyici çalmaya çalışıyon :F

Çok kısa olmamış mı bu yorum detaylı yorum isterdim hadi Kemalist kardeşim bir zahmet :A

İlk bölüm sıkılmayın diye kısa tuttum. Hem bizim toplumumuz okumayı pek sevmiyor ondan :D Bakalım neler olacak heyecanla bekliyorsun dimi gelecek bölümü :A

Oy kullan -10 almadan :F :F

Tabi canım heyecandan ölüyorum :A

Sehirli annem ne :D bizimkiler kim :D pek anlamadim biraz daha acar misin :D
Sihirli annem yani benide şikayet eğen .askeri fedai ve polat şaşmaz ama gördüler
Ben sihirli anneme final yaptırdım polisiye yazdım patlama yolsuzluk operasyonu şimdide nerdeyse iç savaş çıkartıyorlardı bu boykotlardan dolayı maskeli fedai ve polat sasmazın

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sihirli annem yani benide şikayet eğen .askeri fedai ve polat şaşmaz ama gördüler
Ben sihirli anneme final yaptırdım polisiye yazdım patlama yolsuzluk operasyonu şimdide nerdeyse iç savaş çıkartıyorlardı bu boykotlardan dolayı maskeli fedai ve polat sasmazın

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yazdin ki darbeci ilan ettiler :D

Ne yazdin ki darbeci ilan ettiler :D
Konusu pakize ordusuyla periliçeye baş kaldırcaktı ve dünyaya perilerde gizliden devleti koruyorlardı tabikide gezi çarpınca darbeci ilan ettiler gezi zamanında baslatmıştım tabi ben şah mata fark artık darbeci senaryo ve darbeci kanal diye adı taksim tv di

Konusu pakize ordusuyla periliçeye baş kaldırcaktı ve dünyaya perilerde gizliden devleti koruyorlardı tabikide gezi çarpınca darbeci ilan ettiler gezi zamanında baslatmıştım tabi ben şah mata fark artık darbeci senaryo ve darbeci kanal diye adı taksim tv di
Eski bir konu degil mi bu simdi ki zamanla ne alakasi var :D

Eski bir konu degil mi bu simdi ki zamanla ne alakasi var :D
Onu yayından kaldırdım polisiye yazdım yolsuzluk operasyonu çıktı kurtlar vadisi sihirli annemi yazdım ardından kural değişikliğle yayından kaldırıldı yeni adı
Ardından suruç patlaması ve pkk azdı
Sihirli annem halkın yolunda kalktı nerdeyse 15 temmuzda iç savaş çıkıyordu
Polisiye yazınca iki polisiye birdeb

Onu yayından kaldırdım polisiye yazdım yolsuzluk operasyonu çıktı kurtlar vadisi sihirli annemi yazdım ardından kural değişikliğle yayından kaldırıldı yeni adı
Ardından suruç patlaması ve pkk azdı
Sihirli annem halkın yolunda kalktı nerdeyse 15 temmuzda iç savaş çıkıyordu
Polisiye yazınca iki polisiye birdeb
Bu aralar bir sey yazma bence sonra yazarsin aslinda siyasetle ilgili yazma bence degisik tarzlara gecis yap :D

Bu aralar bir sey yazma bence sonra yazarsin aslinda siyasetle ilgili yazma bence degisik tarzlara gecis yap :D
Merak etme beşiktâşa darbeci takım dediği için infaz edildi beşiktâşın tamamı emir emniyet müdüründen geldi kafası a göre karar vermiş yani merAk etme devletin suçu yok
Yerel mafya istanbuldan
Stadıda avm oldu patlayıp
Harun a kızdım bu defa akılsîz değilim