Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

Bir önceki diziyle hiç alakası yok Nasıl bağlantı kurdun acaba konuşmak için konuşma :A Çekemedin dizimi :D Kaan Melek ismini değiştirecektim aslında ama aynısı kaldım dedim :A

Akıl sağlığın mı bozuk evladım senin normal dizilerde böyle yayınlanıyor televizyonda :F

Tavsiyene uyarım. :A Perili ev muhabbeti olmaz benim kitabımda :F Böyle yanıltırlar adamı :D

İyi de Kaan'ın böyle bir karakter olduğunu nereden çıkardın sen yorum yapmak için yapmışsın daha neyin ne olduğu bile belli değil :A Kaan'a bu roller yapıştı artık komedide oynamalı :F

Evet iyi yakalamışsın :A teşekkürler :D

Senin gibi karakterleri doldurup mahvetmek istemedim dizimi Zaman'la açılacak karakter listesi :A

Sıkıysa okuma :A
Burasi televiyon mu :A

İzleyici sayım artıyor 21'e yükseldik :A Klişe lafı ağzına çok yakışıyor malum dizilerinin klişe havası sönmedi gitti neymiş umutsuz adammış :A
Sen herkesi zorla etiketlediğin için onlar da seninle uğraşmamak için okuyor işte. Yoksa ben de öyle yapmasını bilirim; ama reklamla değil, işimin kalitesiyle konuşulmak istiyorum. :A

@tolgab selam sana dünyalı :A Sence de artık yorum yapmanın zamanı gelmedi mi üstelik yorum yapmak çok da kolay :F

Aleyküm selam okumuştum ama jeneriğin altında ismimi göremeyince yorum yazmaktan vazgeçmiştim doğrusu. :A

Öncelike hayırlı olsun. Bölüm sıkıcı başlasa da Meleğin Kaan'ın Villasına geldikten sonra heyecanlanmaya başladı tam kendimi kaptırdım bölüm bitiverdi :)

Kaan'ın telaşlı hallerinden bi işler çevirdiğini anlamıştım.

Sonu da bayağı heyecanlı bitti bakalım neler olacak. İkinci bölümün daha iyi olacağını düşünüyorum :)

Eline emeğine sağlık, başarılar.

@RüzgarGülü @Mr.At yorum atmadınız :A Takipçisi olur Muş'unuz dizimin :D

Sen herkesi zorla etiketlediğin için onlar da seninle uğraşmamak için okuyor işte. Yoksa ben de öyle yapmasını bilirim; ama reklamla değil, işimin kalitesiyle konuşulmak istiyorum. :A
Canım bu ilk bölüm herkese tanıtma amaçlı ayrıca konuya girenleri etiketliyorum ekstra etiketim yok :A

Aleyküm selam okumuştum ama jeneriğin altında ismimi göremeyince yorum yazmaktan vazgeçmiştim doğrusu. :A

Öncelike hayırlı olsun. Bölüm sıkıcı başlasa da Meleğin Kaan'ın Villasına geldikten sonra heyecanlanmaya başladı tam kendimi kaptırdım bölüm bitiverdi :)

Kaan'ın telaşlı hallerinden bi işler çevirdiğini anlamıştım.

Sonu da bayağı heyecanlı bitti bakalım neler olacak. İkinci bölümün daha iyi olacağını düşünüyorum :)

Eline emeğine sağlık, başarılar.
Aynen öyle rast gele etiketleme yaptım ondan bundan sonra takipçimsin dimi :A

Yapımlarda farklılık daha iyi oluyor.ayrıca bu tarz senaryolar oldum olası ilgimi daha çok çekiyor.çünkü yapımın daha akıcı bir o kadarda takipçisini meraklandıracak tarzda oluyor:)

Yeni diziye başlayacağım bendü umarım beğenirsin, yarın detayları çıkacak inşallah. :D

2.bölüm için tahminlerini sormuştum genel tahmin değil :F

Bu mu yorum daha iyi yorum yap :F
Tamam ikinci bölüm icin yazdim zaten melek bodrumda ki adami kurtaracak sonra kaanla falan tartisacaklar ohooooo olaylar olaylar :F saka bir yana bence 2.bölümde melek in bodrumda ki adami kurtarmaya calisirken basina gelen korkunc anlari izleyecegiz :A

Tamam ikinci bölüm icin yazdim zaten melek bodrumda ki adami kurtaracak sonra kaanla falan tartisacaklar ohooooo olaylar olaylar :F saka bir yana bence 2.bölümde melek in bodrumda ki adami kurtarmaya calisirken basina gelen korkunc anlari izleyecegiz :A
Melek duştaydı Nasıl Ada'mı kurtarsın hemen :A

@eskici yeni dizim için yardımcıya ihtiyacım var senaryo bakımından değil ama bana yardım edersin umarım :A

2.bölüm tahmin:
Bir sonraki bölümde meleğin başka şüpheli olaylarla karşılaşacağını tahmin ediyorum.bence duyduğu o sesi kurtarmayacak çünkü tereddüt içinde öyle çabucak ta kurtaramaz..bu arada farklı olaylar olabilir.kapıyı çaldığı evin dışında başka taraflarda bulunan insanlarla karşılaşabilir.