Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

zaten bitme aşamasındayız bu saatten sonra reyting çok önemli değil çeyrek finalde senden aldığımız reyting yeter acunun semihi kullanıp çeyrek finalde şutlaması gibi :A :A :A
Üzgünüm ama bana attığın darbeye karşılık vermek için bu hafta başlattık dizimizi :A Bu halk bunu unutmaz :F

Karadenizde Açan Çiçekin başarısından sonra bu dizimide kıskanma lütfen. :A

Ayrıca olsa olsa Temmuzun en izleneni olur çünkü Ağustosa kalacağını sanmıyorum :A

@Aserat ın dizisi gibi gidici :F
Karadeniz'de Açan Çiçek derken şu erken final yapan diziden mi bahsediyorsun :A

Sana inat Eylül'e kadar sürdüreceğim :A

Üzgünüm ama bana attığın darbeye karşılık vermek için bu hafta başlattık dizimizi :A Bu halk bunu unutmaz :F

Final değil sezon finali yaptı ve 14 bölüm sürdü, belki devam ettiririz ya da böyle kalır çünkü senaryo tamamlanmıştı zaten :A

Ayrıca yeni dizi hazırlıklarındayım:Z

Kesinlikle katılıyorum ağzından bal damlıyor :A Bu hep böyleydi böyle de olacak mesela ben elendiğim için haftaya halkımız @Çiğdem- in programına darbe yapacaktır reytingleri düşecek inşallah :A
Benim yorumuma o kadar çok hak vermişsin ki cevaplamaya değer görmemişsin galiba, tabii doğruları söyleyince. :A

Tamam senaryo yazmak güzel bir iş takdir ediyoruz ama onu okuyup yorumlaması da zahmetli bir iş, insan üşeniyor onca işin gücün arasında :F

Haftada bir iyidir işi biliyorsun yine yazın en çok izlenen yapımı senin dizin olacaktır :A
Yazın en çok izleneni o olacaksa, sonbahar ve kışın en çok izleneni de benim dizim olacak. Söylemesi ayıptır, iddialı bir yapım üzerine çalışıyorum da. :A

Final değil sezon finali yaptı ve 14 bölüm sürdü, belki devam ettiririz ya da böyle kalır çünkü senaryo tamamlanmıştı zaten :A

Ayrıca yeni dizi hazırlıklarındayım:Z
Seni kandırmış kanal sezon finali adı altında yayından kaldırdı :F Yeni dizin mi Doğu Anadolu'da açan kavak mı :F

Benim yorumuma o kadar çok hak vermişsin ki cevaplamaya değer görmemişsin galiba, tabii doğruları söyleyince. :A

Yazın en çok izleneni o olacaksa, sonbahar ve kışın en çok izleneni de benim dizim olacak. Söylemesi ayıptır, iddialı bir yapım üzerine çalışıyorum da. :A
Senin gözlerin bozulmuş yorum yaptım :A

kaan, Melek sözünü bitirmeden kapıyı kapatmıştır yüzüne
Bodrumdaki Ses : Beni kurtarmalısın.

@Bully her dizide neden dağdaki evde yaşayan bir yabaniyi oynuyor ayoll :A
ve her dizidede muhakkak bodrumda birisini esir tutuyor :A :A :A
Bölümü beğendim inşallah adam akıllı sürerde finalini görürüz :)

Ama burda bozukluk var @denizz19 adam hasta dememiş ki kız geçmiş olsun demiş hemen. :)

576c894117860aee165fdaeec871743a.jpg
Gördüğün gibi hatalar ve tekrarlamalar gırla gidiyor. Bodrumdaki sesin yanı sıra Kaan'ın Melek'e yine sert davranması ve Melek'in saflığı da aynı; bence biraz daha çalışıp daha özgün projeler üretmen lazım. :A @denizz19

Gördüğün gibi hatalar ve tekrarlamalar gırla gidiyor. Bodrumdaki sesin yanı sıra Kaan'ın Melek'e yine sert davranması ve Melek'in saflığı da aynı; bence biraz daha çalışıp daha özgün projeler üretmen lazım. :A @denizz19
Karalama kampanyan işe yaramayacak çünkü Kaan'ın bu tavrı tamamen başka bir sebepten. :A Sen çatla :F

Bu yapımın konusu baya farklı olmuş böyle olması aslında daha iyi bir karar olmuş..öbür yapımlardan farklı bir yapım..
Bu tarz esrarrengiz yapımlar daima daha iyi oluyor..
İlk bölüm olarak iyi olduğunu söyleyebilirim melekin tuhaf karşılaştığı bazı durumlar anlatılıyor.bu hikayede belliki gerilim,gizem,sırlar baya fazla olacak..konusu ilgi çekici bir konu olmuş..
Emeğine sağlık @denizz19:)

Bu yapımın konusu baya farklı olmuş böyle olması aslında daha iyi bir karar olmuş..öbür yapımlardan farklı bir yapım..
Bu tarz esrarrengiz yapımlar daima daha iyi oluyor..
İlk bölüm olarak iyi olduğunu söyleyebilirim melekin tuhaf karşılaştığı bazı durumlar anlatılıyor.bu hikayede belliki gerilim,gizem,sırlar baya fazla olacak..konusu ilgi çekici bir konu olmuş..
Emeğine sağlık @denizz19:)
Evet haklısın ben @Aserat @MayısKralı @pompy gibi bilindik senaryolardan ısrarla kaçan bir senaristim. Özgünlüğü mü de bu ezik senaristlere borçluyum :F Beğenmen güzel. :)

aaaa daha öcne söyleseydin bunu keşke demek bana darbe amaçlı ozaman 2.bölümü okumam bende :A :A :A

Sosyal medya yıkılıyor şuan dizim için 17 kişi dizimi izliyor :A
Zaten seni de anlamıyorum. Yabancı denen klişe yumağını da tüm foruma zorla takip ettiriyordun, ama pat diye bitirdin. Bunun da öyle olmayacağı ne malum. :A

Karadenizde Açan Çiçekin başarısından sonra bu dizimide kıskanma lütfen. :A

Ayrıca olsa olsa Temmuzun en izleneni olur çünkü Ağustosa kalacağını sanmıyorum :A

@Aserat ın dizisi gibi gidici :F
İyi ki dizimi yayından kaldırdım, ağzınıza sakız oldum resmen. Ama sıradaki dizim en az 10 bölüm sürecek ve herkesi de çatlatacağım. :A

Zaten seni de anlamıyorum. Yabancı denen klişe yumağını da tüm foruma zorla takip ettiriyordun, ama pat diye bitirdin. Bunun da öyle olmayacağı ne malum. :A
İzleyici sayım artıyor 21'e yükseldik :A Klişe lafı ağzına çok yakışıyor malum dizilerinin klişe havası sönmedi gitti neymiş umutsuz adammış :A

Evet haklısın ben @Aserat @MayısKralı @pompy gibi bilindik senaryolardan ısrarla kaçan bir senaristim. Özgünlüğü mü de bu ezik senaristlere borçluyum :F Beğenmen güzel. :)
Yapımlarda farklılık daha iyi oluyor.ayrıca bu tarz senaryolar oldum olası ilgimi daha çok çekiyor.çünkü yapımın daha akıcı bir o kadarda takipçisini meraklandıracak tarzda oluyor:)

Yapımlarda farklılık daha iyi oluyor.ayrıca bu tarz senaryolar oldum olası ilgimi daha çok çekiyor.çünkü yapımın daha akıcı bir o kadarda takipçisini meraklandıracak tarzda oluyor:)
Zaten dizimiz oldukça beğenildi. Sosyal medyada hasthag açıldı #Lacivert diye en çok konuşulan dizi olduk :A