Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

Okuduk sonunda nerden de aklıma esti bilmem yani. :A Neyse güzel ve gizemli bir iş olmuş. Bakalım nereye gidecek göreceğiz. :)

Okuduk sonunda nerden de aklıma esti bilmem yani. :A Neyse güzel ve gizemli bir iş olmuş. Bakalım nereye gidecek göreceğiz. :)
Beğenmene sevindim :A Bayağı etkili bir iş olması için çabalıyorum. :D Aklına esmesi normal yani diziyi ben yaptım neticede. :A

@Yiğitt @-potterhead- bakıp geçmekle olmaz bu işler. :A @Forumdash sen de okuyacaktın es geçme. Pazar günü 2.bölümün heyecanına varacaksınız.

Beğenmene sevindim :A Bayağı etkili bir iş olması için çabalıyorum. :D Aklına esmesi normal yani diziyi ben yaptım neticede. :A

@Yiğitt @-potterhead- bakıp geçmekle olmaz bu işler. :A @Forumdash sen de okuyacaktın es geçme. Pazar günü 2.bölümün heyecanına varacaksınız.
Hayır bu kadar şımarıyon zorla beni de yazdırcaksın. :A Kafamda çok fantastik fikirler var da mühendis olucaz senarist değil işte. :A :A

İyi olmuş, bir önceki diziyle arasında çok fark göremedim. Ve bu arada sendeki Kaan ve Melek sevdasını da anlayabilmiş değilim, bari karakterlerin adı değişseydi. Yine de sonuçta emek harcanmış, o yüzden yerin dibine batırmayacağım. :A @denizz19

gül gibi adım var be ne istiyorsun adımdan gıcık sende:ppp:

@denizz19 cnm ilk bölümü beğendim ama ama @Bully kaanın meleğe davranışını
pek beğenmedim ona öyle be insan biraz sıcak olur aaa:Fşaka bir yana çok
beğendim denizcim emeğine sağlık

Son düzenleme:
gül gibi adım var be ne istiyorsun adımdan gıcık sende:ppp:

@denizz19 cnm ilk bölümü beğendim ama ama @Bully kaanın meleğe davranışını
pek beğenmedim ona öyle be insan biraz sıcak olur aaa:Fşaka bir yana çok
beğendim denizcim emeğine sağlık
Öncelikle hoş geldin :A @Çiğdem- benim albümüm bitti ertesi gün vadikızı geldi @OzaN ın garanti parmağı var bu işte :F

Beğenmene sevindim aslında burada hikaye bambaşka bir boyutta göreceksin. :A

Öncelikle hoş geldin :A @Çiğdem- benim albümüm bitti ertesi gün vadikızı geldi @OzaN ın garanti parmağı var bu işte :F

Beğenmene sevindim aslında burada hikaye bambaşka bir boyutta göreceksin. :A

:Fcnm bonişimm hoşbuldummm seni çok özledimmm muckkkkkkkkk öpüyorum çok
merakla bekliyorum netimdeki sıkıntıdan dolayı geç okuyacam cnm affına sığınıyorum
olurmu

Sonunda okuyabildim bölümü @denizz19 :A

Gayet güzel olmuş ilk bölüm, kısa da olmuş hemencecik okudum. :D Kaan çok egoist birisi, işimiz var gibi onla. :A Melek de ne cimri git bir elektrikçi çağır, hadi onu da geçtim tek başına kızsın ne işin var dağ tepede? :A

Baykuş detayı da gereksiz olmuş. :A

Sonda bence o bodrumdaki ses kimse o geldi, kaçtı ve oraya sığındı? Diğer bölümü de okuyacağım birazdan. :Z