Bu hiç ilgimi çekmedi, çok iti geldi bana
Yorumunu o konuya yapar mısın
Bu hiç ilgimi çekmedi, çok iti geldi bana
Sıkıntı yok ben de bir daha ki sezona katılmam olur biter.Hazara 1 vermedim ama İyi düşün bunu
Forumdaki isimleri kullandım sadece. Senaryo farklıydı neyse okumaOkumam ben ya. Çok klişe bir diziye benzettim. Zaten karakterin adının Melek olmasından belli
Ama lisedeki arkadaşım nasıl buldu forumdqn sızdı bence o senaryoİlk satırda bir şey yoktu zaten aman ne halin varsa gör
Benim okumaya fırsatım yok o yüzden okumuyorum
Bari benimkini okuOkumam ben ya. Çok klişe bir diziye benzettim. Zaten karakterin adının Melek olmasından belli
Hiç uğraşamam bir dizi içinYorumunu o konuya yapar mısın
Israr etmemen güzel. Okumam ben.Sıkıntı yok ben de bir daha ki sezona katılmam olur biter.
Forumdaki isimleri kullandım sadece. Senaryo farklıydı neyse okuma
46 ayarında bir diziydiHiç uğraşamam bir dizi için
Israr etmemen güzel. Okumam ben.
Beğenmene sevindim Bayağı etkili bir iş olması için çabalıyorum. Aklına esmesi normal yani diziyi ben yaptım neticede.Okuduk sonunda nerden de aklıma esti bilmem yani. Neyse güzel ve gizemli bir iş olmuş. Bakalım nereye gidecek göreceğiz.
Hayır bu kadar şımarıyon zorla beni de yazdırcaksın. Kafamda çok fantastik fikirler var da mühendis olucaz senarist değil işte.Beğenmene sevindim Bayağı etkili bir iş olması için çabalıyorum. Aklına esmesi normal yani diziyi ben yaptım neticede.
@Yiğitt @-potterhead- bakıp geçmekle olmaz bu işler. @Forumdash sen de okuyacaktın es geçme. Pazar günü 2.bölümün heyecanına varacaksınız.
Sen ne anlarsın senaryo yazmaktan git başka işlere yönelHayır bu kadar şımarıyon zorla beni de yazdırcaksın. Kafamda çok fantastik fikirler var da mühendis olucaz senarist değil işte.
İyi olmuş, bir önceki diziyle arasında çok fark göremedim. Ve bu arada sendeki Kaan ve Melek sevdasını da anlayabilmiş değilim, bari karakterlerin adı değişseydi. Yine de sonuçta emek harcanmış, o yüzden yerin dibine batırmayacağım. @denizz19
@vadikızı hoşgeldin
Öncelikle hoş geldin @Çiğdem- benim albümüm bitti ertesi gün vadikızı geldi @OzaN ın garanti parmağı var bu işte
Sıkıntı yok yeni bölüm Pazar günü.cnm bonişimm hoşbuldummm seni çok özledimmm muckkkkkkkkk öpüyorum çok
merakla bekliyorum netimdeki sıkıntıdan dolayı geç okuyacam cnm affına sığınıyorum
olurmu
Sıkıntı yok yeni bölüm Pazar günü.
Çok heyecanlı ve gizli oyunlar olacakbiliyorum cnm bakalım neler yazdın merak ediyorum bakalım neler olacak
Bence sen bir uyarı mesajı at devletin yanındayız diyeÇok heyecanlı ve gizli oyunlar olacak