Pompy ile ne güzel muhabbet ediyorsunuzGörecez bakalim
Pompy ile ne güzel muhabbet ediyorsunuzGörecez bakalim
HARUNA SİNIRLENDIM EYLÜLDE YAZ DEDIĞI IÇIN SENARYODA BEŞİKTAŞ DENILEN BIR TAKIM KALMADI HEPSI İNFAZ EDILDI ASK YANGINI 3.bölümündePompy ile ne güzel muhabbet ediyorsunuz
Reyiz sen @Harunnn60 a ne güveniyorsun onun kendine hayrı yok sana nasıl dokunsunHARUNA SİNIRLENDIM EYLÜLDE YAZ DEDIĞI IÇIN SENARYODA BEŞİKTAŞ DENILEN BIR TAKIM KALMADI HEPSI İNFAZ EDILDI ASK YANGINI 3.bölümünde
Ederiz bizPompy ile ne güzel muhabbet ediyorsunuz
Ederiz bizPompy ile ne güzel muhabbet ediyorsunuz
Dizimedya banlı destere yok işlerimi varmış bide o haya bir hit yükseltiyor@Amoureux @Maskeli Fedai yorumsuz çıkılır mı emek vermişiz insan yalandan da olsa yorum yapar beğenir.
İyi yapmışsınDizimedya banlı destere yok işlerimi varmış bide o haya bir hit yükseltiyor
@Harunnn60 da eylüle kadar bakmam diyor bende BEŞİKTAŞin h sinirden hepsini birden senaryomda infaz etti emniyet müdürü
Bir gelde aşk yangına hakİyi yapmışsın
Bi iş yapmaya da gelmiyor forumda@Amoureux @Maskeli Fedai yorumsuz çıkılır mı emek vermişiz insan yalandan da olsa yorum yapar beğenir.
Emeğimizin hakkını istiyoruz sadeceBi iş yapmaya da gelmiyor forumda
İlgimi çekmedi, ilk satırını okumuştumEmeğimizin hakkını istiyoruz sadece
Sana senaryomla ilgili bildirim yolladım kaç kişiye ama gitmiyor beni admine şikayet eden lisedeki arkadaşıma kim sızdırdı yoksa suanda ıstanbul aydın üniversitesindeEmeğimizin hakkını istiyoruz sadece
Sihirli annem zamanındaki gibisin halaİlgimi çekmedi, ilk satırını okumuştum
İlk satırda bir şey yoktu zaten aman ne halin varsa görİlgimi çekmedi, ilk satırını okumuştum
Benim okumaya fırsatım yok o yüzden okumuyorumSana senaryomla ilgili bildirim yolladım kaç kişiye ama gitmiyor beni admine şikayet eden lisedeki arkadaşıma kim sızdırdı yoksa suanda ıstanbul aydın üniversitesinde
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk satırda bir şey yoktu zaten aman ne halin varsa gör
Benim okumaya fırsatım yok o yüzden okumuyorum
Onu bana 1 vermeden önce düşünecektinBenim senaryoma yorum yap ))
Bu hiç ilgimi çekmedi, çok iti geldi bana
Onu bana 1 vermeden önce düşünecektin
Okumam ben ya. Çok klişe bir diziye benzettim. Zaten karakterin adının Melek olmasından belliİlk satırda bir şey yoktu zaten aman ne halin varsa gör
Benim okumaya fırsatım yok o yüzden okumuyorum