Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

2.bölüm neler olacak merak et çatla

@Bully sen yorum yapmamışsın
Çiğdem'in etiketine bir cevap yazdıydım ama genel yorum yapmadım evet

Güzel, değişik bir iş olacak gibi yine, inşallah totale bağlamadan böyle ab bir şekilde devam edersin diyecem de zor o iş
Şimdilik Melek, Çiğdem ve ben göründük diğer karakterleri de bekliyoruz bakalım

Yabancı dizisinde de bir kaçırılma vardı galiba, yine hapsetmişim birini bakalım belki de öyle değildir başka şeyler çıkar bu işin altından

Bu arada @vadikızı nerelerde ya merak ettim durumunu
Neyse baktın gelmiyor Kaan'ın yolu olarak devam ederiz artık napalım

Yalnız burada kaçırılma yok işte bundan sonrasını söylersem işin büyüsü bozulur. Sonu için tahminler hiç gelmemiş ne düşünüyorsunuz
Vadikızı tatile gitti Diyarbakır'a karpuz topluyor

Okumaya başladım şu an ikinci kelimedeyim.
Gördün tabi 2 üyeyi

Valla hiçbir tahminim yok nerden bileyim ben kapıya kim vurmuş
Yine duşu sıkıştırmış araya

O değil de cookies'in bulduğu hatayı ben de fark etmiştim onu düzeltmen şart

Of benim senaryoya yorum yapmaman Serenay'a uçak bileti olarak dönecek bunu biliyorsun umarım

Aslında onu sonradan fark ettim ben biraz hasta dediğimi sanmıştım neyse düzenlerim
Duş gerilim dizilerinin silahıdır

Güzel olmuş, anladığım kadarıyla Katy Perry'ye sürekli düşük puan veren birinin başına gelen talihsiz olaylar anlatılacak dizide.

Normalde senaryo okumuyorum da bu senaristin vaatleri güzel.

This İs How We Do'yu çok sevdiğimi,tam puanlık bir şarkı olduğunu, ama oy kullanıp kullanmayacağımında ruh halime bağlı olduğunda söyleyeyim o zaman

Güzel olmuş, anladığım kadarıyla Katy Perry'ye sürekli düşük puan veren birinin başına gelen talihsiz olaylar anlatılacak dizide.

Normalde senaryo okumuyorum da bu senaristin vaatleri güzel.
Cidden okudun mu yoksa beni mi geçiştiriyon çünkü Katty Perry ile ilgili bir senaryo yok

Vaatlerim senin elinde

@tolgab selam sana dünyalı
Sence de artık yorum yapmanın zamanı gelmedi mi üstelik yorum yapmak çok da kolay

Okudum tabii istersen özetini çıkarayım. Kapıyı kimin çaldığını merak ettim. Kaan fena psikopat herhalde.

Melek deyince o nitelikte birini çağrıştırdı da.
Şuan 8 misafir var okuyan.
Misafirler beni duyuyorsanız aranızdan 2 kişiyi üyeliğe davet ediyorum güzel bir forum burası bu da Admin Ozan tanışın hadi

Günlük dizi yayınladığından halk artık izlemek istemiyor böyle yeni yetme yapımcılara dizi yaptırmayın uyuma ey Halkım
Tamam senaryo yazmak güzel bir iş takdir ediyoruz ama onu okuyup yorumlaması da zahmetli bir iş, insan üşeniyor onca işin gücün arasında

Haftada bir iyidir işi biliyorsun yine yazın en çok izlenen yapımı senin dizin olacaktır

Kesinlikle katılıyorum ağzından bal damlıyor
Bu hep böyleydi böyle de olacak mesela ben elendiğim için haftaya halkımız @Çiğdem- in programına darbe yapacaktır reytingleri düşecek inşallah

Kesinlikle katılıyorum ağzından bal damlıyor
Bu hep böyleydi böyle de olacak mesela ben elendiğim için haftaya halkımız @Çiğdem- in programına darbe yapacaktır reytingleri düşecek inşallah
zaten bitme aşamasındayız bu saatten sonra reyting çok önemli değil çeyrek finalde senden aldığımız reyting yeter acunun semihi kullanıp çeyrek finalde şutlaması gibi

Günlük dizi yayınladığından halk artık izlemek istemiyor böyle yeni yetme yapımcılara dizi yaptırmayın uyuma ey Halkım

Karadenizde Açan Çiçekin başarısından sonra bu dizimide kıskanma lütfen.

Ayrıca olsa olsa Temmuzun en izleneni olur çünkü Ağustosa kalacağını sanmıyorum

@Aserat ın dizisi gibi gidici