Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

kaan, Melek sözünü bitirmeden kapıyı kapatmıştır yüzüne
Bodrumdaki Ses : Beni kurtarmalısın.

@Bully her dizide neden dağdaki evde yaşayan bir yabaniyi oynuyor ayoll :A
ve her dizidede muhakkak bodrumda birisini esir tutuyor :A :A :A

Bölümü beğendim inşallah adam akıllı sürerde finalini görürüz :)

Ama burda bozukluk var @denizz19 adam hasta dememiş ki kız geçmiş olsun demiş hemen. :)

576c894117860aee165fdaeec871743a.jpg

Ama burda bozukluk var @denizz19 adam hasta dememiş ki kız geçmiş olsun demiş hemen. :)

tövbe tövbe estağfullah bana özel tuzak var tapatalk olayından kaynaklanan seni kaçdefa mentionladım cevap yazmadın @cookies aşk yangınına

Tamam okurum ama bir şartla :A Beğenirsem "beğendim" fena bulmazsam "okudum" beğenmezsem "olmamış" diyeceğim kabul ediyor musun? :A

Benim senaryomuda oku ne istersen diyebilirsin :A

Aa benim senaryomu okumaya vakit bulamayanlar konuya doluşmuş :F

@Çiğdem- @Bully @cookies

Gelelim senin senaryoya @denizz19 Pek karakter yok ama iyi bir şeye benzetmişsin :A 2.bölüm daha çok açık olur gibi konu :F

Ayy sus bakayım sen de hasta ablam olmuşsun ohh :A

Kim bilir yine neler var aklında bu Deniz'in, şimdilik ab bir başlangıç yapmış illa ki yoldan çıkıp totale bağlayacak yine önceki dizideki gibi :F

@Çiğdem- @Bully @cookies

Gelelim senin senaryoya @denizz19 Pek karakter yok ama iyi bir şeye benzetmişsin :A 2.bölüm daha çok açık olur gibi konu :F

Ben diyorum işte bu forumda tek bir yere bakıp çıkamıyorsun illa ki o işi yapan diğer kişiler de yapışıyor sana :A pompy reiste benim buraya yazdığımı görüp hemen etiketlemiş beni mesela :A Tamam seninkini de okurum bi ara :D

Ben diyorum işte bu forumda tek bir yere bakıp çıkamıyorsun illa ki o işi yapan diğer kişiler de yapışıyor sana :A pompy reiste benim buraya yazdığımı görüp hemen etiketlemiş beni mesela :A Tamam seninkini de okurum bi ara :D
@pompy başka herkesi bir yana fırlat at ama pompy senaryolarına destek ver unutma sakın
:A :A :A

@pompy

İyi olmuş, bir önceki diziyle arasında çok fark göremedim. Ve bu arada sendeki Kaan ve Melek sevdasını da anlayabilmiş değilim, bari karakterlerin adı değişseydi. Yine de sonuçta emek harcanmış, o yüzden yerin dibine batırmayacağım. :A @denizz19
Bir önceki diziyle hiç alakası yok Nasıl bağlantı kurdun acaba konuşmak için konuşma :A Çekemedin dizimi :D Kaan Melek ismini değiştirecektim aslında ama aynısı kaldım dedim :A

Akıl sağlığın mı bozuk evladım senin normal dizilerde böyle yayınlanıyor televizyonda :F

İlk başta klasik perili ev muhabbeti sanmıştım, basacaktım olmamışı ama sonradan biraz ilginçleşti işler. Kaan ne işler çeviriyor merak ettim :A Eline sağlık şimdi beğendim diyorum. Olaylar saçma bir yere çıkarsa basarım olmamışı :A

Bir de bir tavsiyem olacak sana. Anlatım yaptığın yerlerde sürekli karakter ismini yazınca iyi durmuyor. Onu azaltırsan daha iyi bir görüntü olur. Örnek göstereyim.

Bir tanıdığı vasıtasıyla kendisine kalacak bir yer bulmuştur Melek ancak kalacağı yer şehir merkezine bir hayli uzak ve ıssız bir arazidedir. Burada Melek yazmana gerek yok.

Villa kapısından girdikten sonra zile basan Melek beklemeye başlamıştır. Burada da zile basıp beklemeye başlamıştır diyebilirsin mesela.
Tavsiyene uyarım. :A Perili ev muhabbeti olmaz benim kitabımda :F Böyle yanıltırlar adamı :D

İyi de Kaan'ın böyle bir karakter olduğunu nereden çıkardın sen yorum yapmak için yapmışsın daha neyin ne olduğu bile belli değil :A Kaan'a bu roller yapıştı artık komedide oynamalı :F

Evet iyi yakalamışsın :A teşekkürler :D

@Çiğdem- @Bully @cookies

Senin gibi karakterleri doldurup mahvetmek istemedim dizimi Zaman'la açılacak karakter listesi :A

Gece okuyacağım. @denizz19

@OzaN videoda ki ev Bates Motel dizisinde ki ev değil mi? :A
Sıkıysa okuma :A

Bir önceki diziyle hiç alakası yok Nasıl bağlantı kurdun acaba konuşmak için konuşma :A Çekemedin dizimi :D Kaan Melek ismini değiştirecektim aslında ama aynısı kaldım dedim :A

Akıl sağlığın mı bozuk evladım senin normal dizilerde böyle yayınlanıyor televizyonda :F

Tavsiyene uyarım. :A Perili ev muhabbeti olmaz benim kitabımda :F Böyle yanıltırlar adamı :D

İyi de Kaan'ın böyle bir karakter olduğunu nereden çıkardın sen yorum yapmak için yapmışsın daha neyin ne olduğu bile belli değil :A Kaan'a bu roller yapıştı artık komedide oynamalı :F

Evet iyi yakalamışsın :A teşekkürler :D

Senin gibi karakterleri doldurup mahvetmek istemedim dizimi Zaman'la açılacak karakter listesi :A

Sıkıysa okuma :A
yazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vlla :A :A :A

yazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vlla :A :A :A
Spoiler vermek istemiyorum ama 2.bölümde bu söylediğini sana yedireceğim. Şu kadarını söyleyeyim bu dizinin kötü karakteri kim belli olmayacak. Bunu izleyici bulmaya çalışacak :A

senin okurlarını bunaltıyor vlla bu yüzden 2.bölüm reytingin düşebilir @denizz19 :A :A :A
Ben ona pabuç bırakır mıyım sence kimse okumuyor dizisini gelmiş benim çöplüğümde müşteri topluyor :A Tabi gördü seyirci akınını :F

@ozgur2113 konuya bakmışsın ama yorumunu göremedim bi zahmet gülüm :A

@OzaN hep sen mi emir verecen bu bir emirdir oku ulan canım kardeşim :F

Ben ona pabuç bırakır mıyım sence kimse okumuyor dizisini gelmiş benim çöplüğümde müşteri topluyor :A Tabi gördü seyirci akınını :F

@ozgur2113 konuya bakmışsın ama yorumunu göremedim bi zahmet gülüm :A

@OzaN hep sen mi emir verecen bu bir emirdir oku ulan canım kardeşim :F
Çok kötü olmuş. :A

(Aslında okumadım da sen kaşındın. :A)

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan