denizde eylülde yazdı tutturamadı ozanın emrimi okuma diye benim senaryolarımı bodrum lisesi dizisinden dolayımı @Harunnn60
Tamam okurum ama bir şartla Beğenirsem "beğendim" fena bulmazsam "okudum" beğenmezsem "olmamış" diyeceğim kabul ediyor musun?
Ayy sus bakayım sen de hasta ablam olmuşsun ohhkaan, Melek sözünü bitirmeden kapıyı kapatmıştır yüzüne
Bodrumdaki Ses : Beni kurtarmalısın.
@Bully her dizide neden dağdaki evde yaşayan bir yabaniyi oynuyor ayoll
ve her dizidede muhakkak bodrumda birisini esir tutuyor
@pompy başka herkesi bir yana fırlat at ama pompy senaryolarına destek ver unutma sakınBen diyorum işte bu forumda tek bir yere bakıp çıkamıyorsun illa ki o işi yapan diğer kişiler de yapışıyor sana pompy reiste benim buraya yazdığımı görüp hemen etiketlemiş beni mesela Tamam seninkini de okurum bi ara
Bir önceki diziyle hiç alakası yok Nasıl bağlantı kurdun acaba konuşmak için konuşma Çekemedin dizimi Kaan Melek ismini değiştirecektim aslında ama aynısı kaldım dedimİyi olmuş, bir önceki diziyle arasında çok fark göremedim. Ve bu arada sendeki Kaan ve Melek sevdasını da anlayabilmiş değilim, bari karakterlerin adı değişseydi. Yine de sonuçta emek harcanmış, o yüzden yerin dibine batırmayacağım. @denizz19
Akıl sağlığın mı bozuk evladım senin normal dizilerde böyle yayınlanıyor televizyondaCok gec
Tavsiyene uyarım. Perili ev muhabbeti olmaz benim kitabımda Böyle yanıltırlar adamıİlk başta klasik perili ev muhabbeti sanmıştım, basacaktım olmamışı ama sonradan biraz ilginçleşti işler. Kaan ne işler çeviriyor merak ettim Eline sağlık şimdi beğendim diyorum. Olaylar saçma bir yere çıkarsa basarım olmamışı
Bir de bir tavsiyem olacak sana. Anlatım yaptığın yerlerde sürekli karakter ismini yazınca iyi durmuyor. Onu azaltırsan daha iyi bir görüntü olur. Örnek göstereyim.
Bir tanıdığı vasıtasıyla kendisine kalacak bir yer bulmuştur Melek ancak kalacağı yer şehir merkezine bir hayli uzak ve ıssız bir arazidedir. Burada Melek yazmana gerek yok.
Villa kapısından girdikten sonra zile basan Melek beklemeye başlamıştır. Burada da zile basıp beklemeye başlamıştır diyebilirsin mesela.
İyi de Kaan'ın böyle bir karakter olduğunu nereden çıkardın sen yorum yapmak için yapmışsın daha neyin ne olduğu bile belli değil Kaan'a bu roller yapıştı artık komedide oynamalıkaan, Melek sözünü bitirmeden kapıyı kapatmıştır yüzüne
Bodrumdaki Ses : Beni kurtarmalısın.
@Bully her dizide neden dağdaki evde yaşayan bir yabaniyi oynuyor ayoll
ve her dizidede muhakkak bodrumda birisini esir tutuyor
Evet iyi yakalamışsın teşekkürlerBölümü beğendim inşallah adam akıllı sürerde finalini görürüz
Ama burda bozukluk var @denizz19 adam hasta dememiş ki kız geçmiş olsun demiş hemen.
Senin gibi karakterleri doldurup mahvetmek istemedim dizimi Zaman'la açılacak karakter listesi
Sıkıysa okuma
yazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vllaBir önceki diziyle hiç alakası yok Nasıl bağlantı kurdun acaba konuşmak için konuşma Çekemedin dizimi Kaan Melek ismini değiştirecektim aslında ama aynısı kaldım dedim
Akıl sağlığın mı bozuk evladım senin normal dizilerde böyle yayınlanıyor televizyonda
Tavsiyene uyarım. Perili ev muhabbeti olmaz benim kitabımda Böyle yanıltırlar adamı
İyi de Kaan'ın böyle bir karakter olduğunu nereden çıkardın sen yorum yapmak için yapmışsın daha neyin ne olduğu bile belli değil Kaan'a bu roller yapıştı artık komedide oynamalı
Evet iyi yakalamışsın teşekkürler
Senin gibi karakterleri doldurup mahvetmek istemedim dizimi Zaman'la açılacak karakter listesi
Sıkıysa okuma
Spoiler vermek istemiyorum ama 2.bölümde bu söylediğini sana yedireceğim. Şu kadarını söyleyeyim bu dizinin kötü karakteri kim belli olmayacak. Bunu izleyici bulmaya çalışacakyazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vlla
ben rolumu beğendim vlla ortaya çıkış sahnem harikaydıSpoiler vermek istemiyorum ama 2.bölümde bu söylediğini sana yedireceğim. Şu kadarını söyleyeyim bu dizinin kötü karakteri kim belli olmayacak. Bunu izleyici bulmaya çalışacak
2.bölüm neler olacak merak et çatlaben rolumu beğendim vlla ortaya çıkış sahnem harikaydı
yazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vlla
senin okurlarını bunaltıyor vlla bu yüzden 2.bölüm reytingin düşebilir @denizz19
Ben ona pabuç bırakır mıyım sence kimse okumuyor dizisini gelmiş benim çöplüğümde müşteri topluyor Tabi gördü seyirci akınınısenin okurlarını bunaltıyor vlla bu yüzden 2.bölüm reytingin düşebilir @denizz19
Çok kötü olmuş.Ben ona pabuç bırakır mıyım sence kimse okumuyor dizisini gelmiş benim çöplüğümde müşteri topluyor Tabi gördü seyirci akınını
@ozgur2113 konuya bakmışsın ama yorumunu göremedim bi zahmet gülüm
@OzaN hep sen mi emir verecen bu bir emirdir oku ulan canım kardeşim