Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

2.bölüm neler olacak merak et çatla :A

@Bully sen yorum yapmamışsın :A
Çiğdem'in etiketine bir cevap yazdıydım ama genel yorum yapmadım evet :A

Güzel, değişik bir iş olacak gibi yine, inşallah totale bağlamadan böyle ab bir şekilde devam edersin diyecem de zor o iş :A Şimdilik Melek, Çiğdem ve ben göründük diğer karakterleri de bekliyoruz bakalım :D

Yabancı dizisinde de bir kaçırılma vardı galiba, yine hapsetmişim birini bakalım belki de öyle değildir başka şeyler çıkar bu işin altından :A

Bu arada @vadikızı nerelerde ya merak ettim durumunu :D Neyse baktın gelmiyor Kaan'ın yolu olarak devam ederiz artık napalım :A

Çiğdem'in etiketine bir cevap yazdıydım ama genel yorum yapmadım evet :A

Güzel, değişik bir iş olacak gibi yine, inşallah totale bağlamadan böyle ab bir şekilde devam edersin diyecem de zor o iş :A Şimdilik Melek, Çiğdem ve ben göründük diğer karakterleri de bekliyoruz bakalım :D

Yabancı dizisinde de bir kaçırılma vardı galiba, yine hapsetmişim birini bakalım belki de öyle değildir başka şeyler çıkar bu işin altından :A

Bu arada @vadikızı nerelerde ya merak ettim durumunu :D Neyse baktın gelmiyor Kaan'ın yolu olarak devam ederiz artık napalım :A
Yalnız burada kaçırılma yok işte bundan sonrasını söylersem işin büyüsü bozulur. Sonu için tahminler hiç gelmemiş ne düşünüyorsunuz :A Vadikızı tatile gitti Diyarbakır'a karpuz topluyor :F

Okumaya başladım şu an ikinci kelimedeyim. :A
Gördün tabi 2 üyeyi :A

Yalnız burada kaçırılma yok işte bundan sonrasını söylersem işin büyüsü bozulur. Sonu için tahminler hiç gelmemiş ne düşünüyorsunuz :A Vadikızı tatile gitti Diyarbakır'a karpuz topluyor :F

Gördün tabi 2 üyeyi :A
Valla hiçbir tahminim yok nerden bileyim ben kapıya kim vurmuş :A Yine duşu sıkıştırmış araya :F

O değil de cookies'in bulduğu hatayı ben de fark etmiştim onu düzeltmen şart :A

Valla hiçbir tahminim yok nerden bileyim ben kapıya kim vurmuş :A Yine duşu sıkıştırmış araya :F

Of benim senaryoya yorum yapmaman Serenay'a uçak bileti olarak dönecek bunu biliyorsun umarım :A

Aslında onu sonradan fark ettim ben biraz hasta dediğimi sanmıştım neyse düzenlerim :D Duş gerilim dizilerinin silahıdır :A

Güzel olmuş, anladığım kadarıyla Katy Perry'ye sürekli düşük puan veren birinin başına gelen talihsiz olaylar anlatılacak dizide. :A

Normalde senaryo okumuyorum da bu senaristin vaatleri güzel. :A

This İs How We Do'yu çok sevdiğimi,tam puanlık bir şarkı olduğunu, ama oy kullanıp kullanmayacağımında ruh halime bağlı olduğunda söyleyeyim o zaman :A

Güzel olmuş, anladığım kadarıyla Katy Perry'ye sürekli düşük puan veren birinin başına gelen talihsiz olaylar anlatılacak dizide. :A

Normalde senaryo okumuyorum da bu senaristin vaatleri güzel. :A
Cidden okudun mu yoksa beni mi geçiştiriyon çünkü Katty Perry ile ilgili bir senaryo yok :A :A

Vaatlerim senin elinde :A

Cidden okudun mu yoksa beni mi geçiştiriyon çünkü Katty Perry ile ilgili bir senaryo yok :A :A

Vaatlerim senin elinde :A
Okudum tabii istersen özetini çıkarayım. Kapıyı kimin çaldığını merak ettim. Kaan fena psikopat herhalde. :A

Melek deyince o nitelikte birini çağrıştırdı da. :A

Okudum tabii istersen özetini çıkarayım. Kapıyı kimin çaldığını merak ettim. Kaan fena psikopat herhalde. :A

Melek deyince o nitelikte birini çağrıştırdı da. :A
Şuan 8 misafir var okuyan. :A Misafirler beni duyuyorsanız aranızdan 2 kişiyi üyeliğe davet ediyorum güzel bir forum burası bu da Admin Ozan tanışın hadi :F

Günlük dizi yayınladığından halk artık izlemek istemiyor böyle yeni yetme yapımcılara dizi yaptırmayın uyuma ey Halkım :A
Tamam senaryo yazmak güzel bir iş takdir ediyoruz ama onu okuyup yorumlaması da zahmetli bir iş, insan üşeniyor onca işin gücün arasında :F

Haftada bir iyidir işi biliyorsun yine yazın en çok izlenen yapımı senin dizin olacaktır :A

Tamam senaryo yazmak güzel bir iş takdir ediyoruz ama onu okuyup yorumlaması da zahmetli bir iş, insan üşeniyor onca işin gücün arasında :F

Haftada bir iyidir işi biliyorsun yine yazın en çok izlenen yapımı senin dizin olacaktır :A
Kesinlikle katılıyorum ağzından bal damlıyor :A Bu hep böyleydi böyle de olacak mesela ben elendiğim için haftaya halkımız @Çiğdem- in programına darbe yapacaktır reytingleri düşecek inşallah :A

Kesinlikle katılıyorum ağzından bal damlıyor :A Bu hep böyleydi böyle de olacak mesela ben elendiğim için haftaya halkımız @Çiğdem- in programına darbe yapacaktır reytingleri düşecek inşallah :A
zaten bitme aşamasındayız bu saatten sonra reyting çok önemli değil çeyrek finalde senden aldığımız reyting yeter acunun semihi kullanıp çeyrek finalde şutlaması gibi :A :A :A

Günlük dizi yayınladığından halk artık izlemek istemiyor böyle yeni yetme yapımcılara dizi yaptırmayın uyuma ey Halkım :A

Karadenizde Açan Çiçekin başarısından sonra bu dizimide kıskanma lütfen. :A

Ayrıca olsa olsa Temmuzun en izleneni olur çünkü Ağustosa kalacağını sanmıyorum :A

@Aserat ın dizisi gibi gidici :F