Vurulmasından cok acı içinde ölmesi Nıye öyle salaklık yapıp döndu hala aklım almıyor
Senaristlere cok kötü gicik oldum ya, madem kizi öldürecektiniz niye tekrar yasatip öldürüyorsunuz o zaman? Cok zalimce.
Vurulmasından cok acı içinde ölmesi Nıye öyle salaklık yapıp döndu hala aklım almıyor
Igrenc kadin, @Forumdash'la gecen sezon ne gömmüstük ama bu kadini.
Haydutlar diye bizimkilerimi diyorsun @kerem @Forumdash @YiğittNesi varmış yaa. Anamız bizi haydutlara karşı koruyor hamile hali ile. Böyle fedakar anaları daha önce anca Kurtuluş savaşında görürdük. @mrt-06 ile beraber baş general Alicia Sierra fanı olduk. Haydutlara ölüm
Bu arada senin neden genel yorumun yok Yarın geldiğimde okumak istiyorum @Yiğitt cim ne güzel yapmişSenaristlere cok kötü gicik oldum ya, madem kizi öldürecektiniz niye tekrar yasatip öldürüyorsunuz o zaman? Cok zalimce.
Ahaha yine gömebiliriz çünküsünü genel yorumumda yapayım @sokak sanati da bitirince okusunIgrenc kadin, @Forumdash'la gecen sezon ne gömmüstük ama bu kadini.
Beğenmene sevindim, dediğin gibi saçmalık ararsak çok buluruz. Bazı sahneler geçiştirildi, basite indirgendi ama takmadan direkt sürükleyiciliğe takılırsan güzel gidiyor. Benim de sevdiğim bir sezon oldu, 3'ü bu kadar sevmemiştim sanırım.Sezon 4 (Genel Yorum)
Sonda söyleyeceğimi başta syleyeyim. Umudum yoktu ama dizinin temposunu düşürmeyip (bazı saçmalalıklara rağmen) beni ekrana kitlemesini seviyorum. Evet ayrıntılara önem konusunda geçen sezonlara göre önem verilmese de sen izlerken bunu düşünmeye firsat vermiyor @kerem @Yiğitt @Çiğdem @sokak sanati
Nairobi'nin ölümü kesinlikle çok kötüydü. Sanırım sezonun en önemli olayı buydu.Onsuz ve onun liderliği olmayan bir ekip düşenemiyorum Ekibin Profesöre olan patlama sahnesi harikaydı. Özellikle Tokyo. Profesör her ne kadar üzülse de o sahne yaşanmalıydı. Ama yüzyüze....
Gandia mıdır nedir JS kılıklı herifin son bölümde yediği dayak içimi hiç soğutmadi Diziyi taşidi mi taşidi ama ona şahane bi ölüm yazarlar da Nairobi'nin ruhunu şad ederizGandia demişken. Tokyo'yla olan sahneleri neden hormonal olarak yazılmış hiç anlamadım 5.sezonda sevişseler de biz rahatlasak yani
Siera gerçekten gereksiz bir karakter. Lizbon'un hamile hali Sezon finalinde de belli ettiler zaten. 5.sezonda sanki Profesöre bişey yapack. Profesörle anlaşacak.Aynı piyesi Lizbon oynamişti ilk sezon.
Diğer karakter hiç öne cıkmadı benim gözümde. Bi travesti karakter sokmuşlar. Hiç şok etkisi yaratmadı. Arturo zaten leş bi karakterdi tecavüzcü olması bişeyi değiştirmedi.
3.sezona göre çok daha iyi bir sezondu genel olarak Umutsuzca başladiğim diziden keyifle kalktığım için 7/10 veriorum puanımı. 8 verirdim de karşima koz olacak çıkar diye yazmak istemediğim hatalar yüzüden 7 olarak veriyorum Hele bitanesi varki 😱
Yeni sezona kadın bir karakterle İSTANBUL gelir mi dersin?4x6
Böyle olacağını hiç tahmin etmedim
Nairobi öldürüldü. Keltoş inşallah geberirsin pislik. En son ölmesini isteyeceģim kişi öldü. Bi delikanlı kız sen kalmıştın be.
Danver'in dönme kardeşi varmış. Dizi tüm eşcinsellik konularını işledi
7.5/10
Yeni sezona kadın bir karakterle İSTANBUL gelir mi dersin?
İstanbul erkek bi karakter olmalı. Bilgili falan. Diğer türlü isyan ederler. Manevi şehre nasıl kadın karakter yaparlar algı yapıyorlar falan derler
Nairobi öldü, kadın karakter lazım hep erkek. Tokyo ve Monica dışında kadın karakter kalmadı. Belki Denver'in kız kardeşini de kadroya eklerler, öyle aradan çıkarabilirler belki. Barış Arduç gelsin, dünya yakışıklı görsün.
Ankara daha güzel olur tabi.İstanbul değilde Ankara diye karakter gelir zaten. Yunanları küstürmek istemez Netflix. Niye konstantin demedin diye dış mihraklar isyan eder
Danver'in kardeşi erkekmiş ben şok oldum
La Casa De Papel 4. Sezon:
Daha 1 hafta önce başladığım bir dizi. İlk 2 sezon harikaydı, 3. sezon ise tekrara bağlamıştı ama sonları ve özellikle final bölümü çok hoşuma gitmişti.
Gelelim 4. sezonun genel yorumuma ( hepsini izlemeyenler açmasın:
Sezonun geneline puanım 7/10İlk bölüm fena başlamadı. Temposu yerindeydi ve Profesör'ün boğa ile karşılaştığı sahne ve kaçışı eğlenceliydi. Bana önceki sezonlarda araba hurda yerinde profesörün köpekten kaçarken ki sahnesini anımsattı.
2. ve 3. bölümleri hiç beğenmedim. çıta git gide inerken nihayet 4. bölümün sonlarında hareketlilik oldu ve her bölüm biraz daha üstüne katılarak ilerledi diyebiliriz.
Nairobi'ye üzüldüm Ameliyat masasında ölmek istemiyorum beni teslim edin demişti. Dizideki her bir hamle, her bir karar, bir başkasının kaderinin değişmesine sebep oldu.
İlk sezonda her ayrıntıyı düşünen profesör bu sezon çok basit hatalar yaptı. O gizli odayı bilmemeleri, polisin evine gittiklerimde havuza atlarken etrafta kameraların olduğunu akıl etmemeleri tuhafıma giden detaylar oldu.
Ekipte çok çabuk dağılıp birbirlerine silah çekebiliyorlar ve bu nedelede kontrolden çıkıp kayıplar verdiler. 2 ve 3. bölümde onların ikidebir tartışma sahneleri en sıkıcı kısımlar oldu.Berlin'in sahnelerinin fazlalığıda rahatsız ediciydi. Başkanın özel koruması sezonun heyecanlı sahnelerine vesile oldu.
Final güzeldi ve Raquel'i oraya getirme sahneleride iyiydi ama Raquel'in neden oraya görürülülte Profesörün yanına gitmediğini merak ettim ama galiba bir sonraki sezonda daha aktif rolde olunması için. Bu sezon pek bir rolü yoktu diyebiliriz.
Hamile müfettişte Raquel gibi dişli biri ve son sahnede, diğer sezonda yüksek ihtimalle doğumu başlayacaktır ve ekipe katılacağını düşünüyorum. Tutuklanma riski olduğu için ekibe katılabilir.
İnşallah 5. sezon son sezonu olur.
en düşük puanım 2. ve 3. bölüme veriyorum 4.5-5 puan.
En yüksek puanımda 8.
Aynı puanlamayı vermişiz.Yorumumda da belirtiğim gibi 2 ve 3 baya kötüydü. Hata 3 bana göre ikidende kötüydü ve biraz soğutmuştu ama sonradan tempo yükselmişti. Ben 1 günde bitirdim sezonu diğer 3 sezonuda zaten 1 hafta öncesinden 2 buçuk günde izleyince dizi modumum yüksek olduğu zamana denk gelmiştiSezon 4 (Genel Yorum)
Sonda söyleyeceğimi başta syleyeyim. Umudum yoktu ama dizinin temposunu düşürmeyip (bazı saçmalalıklara rağmen) beni ekrana kitlemesini seviyorum. Evet ayrıntılara önem konusunda geçen sezonlara göre önem verilmese de sen izlerken bunu düşünmeye firsat vermiyor @kerem @Yiğitt @Çiğdem @sokak sanati
Nairobi'nin ölümü kesinlikle çok kötüydü. Sanırım sezonun en önemli olayı buydu.Onsuz ve onun liderliği olmayan bir ekip düşenemiyorum Ekibin Profesöre olan patlama sahnesi harikaydı. Özellikle Tokyo. Profesör her ne kadar üzülse de o sahne yaşanmalıydı. Ama yüzyüze....
Gandia mıdır nedir JS kılıklı herifin son bölümde yediği dayak içimi hiç soğutmadi Diziyi taşidi mi taşidi ama ona şahane bi ölüm yazarlar da Nairobi'nin ruhunu şad ederizGandia demişken. Tokyo'yla olan sahneleri neden hormonal olarak yazılmış hiç anlamadım 5.sezonda sevişseler de biz rahatlasak yani
Siera gerçekten gereksiz bir karakter. Lizbon'un hamile hali Sezon finalinde de belli ettiler zaten. 5.sezonda sanki Profesöre bişey yapack. Profesörle anlaşacak.Aynı piyesi Lizbon oynamişti ilk sezon.
Diğer karakter hiç öne cıkmadı benim gözümde. Bi travesti karakter sokmuşlar. Hiç şok etkisi yaratmadı. Arturo zaten leş bi karakterdi tecavüzcü olması bişeyi değiştirmedi.
3.sezona göre çok daha iyi bir sezondu genel olarak Umutsuzca başladiğim diziden keyifle kalktığım için 7/10 veriorum puanımı. 8 verirdim de karşima koz olacak çıkar diye yazmak istemediğim hatalar yüzüden 7 olarak veriyorum Hele bitanesi varki 😱