Bu dizi nasıl ya, sürekli Netflix'te karşıma çıkıyor.4 sezonmuş Bi durdum
Bu dizi nasıl ya, sürekli Netflix'te karşıma çıkıyor.4 sezonmuş Bi durdum
4 sezonmuş Bi durdum
İzlemedim ki İzleyesim var sırf sarı tulumlari yuzunden(nasıl bahaneyse)Bu dizi nasıl ya, sürekli Netflix'te karşıma çıkıyor.
Nairobi'de varmış. Avlu'nun orijinal hali mi bu ne
İzlemedim ki İzleyesim var sırf sarı tulumlari yuzunden(nasıl bahaneyse)
Yok o dizi bambaşka
Aç hazırda dursun Teşvik olursa ben de izlerim ama 4 sezonu şuan hayatıma sokamamBi başlayalım mı @Yiğitt
Başlarsak yorum konusunu ben açacağım ama
4 sezon ya korktumBi başlayalım mı @Yiğitt
Başlarsak yorum konusunu ben açacağım ama
Aç hazırda dursun Teşvik olursa ben de izlerim ama 4 sezonu şuan hayatıma sokamam
4 sezon ya korktum
Git bacımla kurtların vadide cirit atmasını izle Onlar da 1 saat filan @Çiğdem40 bölüm ve 50 dakika. Bence hiç bir şey
Size iyi izlemeler.40 bölüm ve 50 dakika. Bence hiç bir şey
5. bölümde ne vardı? 2 ve 3 berbat, 4 sonlara doğru toparladi. Sonraları normal tempoda gidiyordu.4. SEZON
Genel olarak detaylara bakmayacak olursam basarili bir sezondu. Ama detaylari aklima getirince fiyaskolari da unutmuyor degilim, hele ki 5. bölümdeki mantik hatalarindan gercekten sinirlerim bozuldu, ama son 2 bölümde hakkini verdiler. O yüzden sezona puanim:
7/10
@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @Tolstoyevski ve diger izleyenler...Nairobi'yi öldürdükleri icin senaristleri asla affetmeyecegim. Neden Nairobi? Neden o?
Gandia'dan nefret ettim, hele ki Tokyo'yla olan sahneleri cok gereksizdi, bir an hadi sevisin de siz de kurtulun biz de kurtulalim bu sacma sahneden dedirttiler adeta.
Profesör de olmasa dizi izlenecek gibi degil. Lizbon'u kurtarma operasyonu efsaneydi nefes kesmeden izledim. Alicia Sierra denen sirret kadin da Profesör'ün basina kaldi, lanet olsun.
3 çok kötuydu 2.sezon tat vermıyordu. Ama 4 hatalara rağmen güzel tat bıraktı Şuan izleyenler olarak gayet iyi dedik
5. bölümde ne vardı? 2 ve 3 berbat, 4 sonlara doğru toparladi. Sonraları normal tempoda gidiyordu.
Bu dizide ilk sezonu izledikten sonra her sahnede insanlar öpüşecekmiş hissi vermeye başlamıştı dizideki o tarz sahneler rahatsız edici
ben 1-2 ve 3ü ard arda izledim. ilk 2 bence çok iyiydi.3 çok kötuydu 2.sezon tat vermıyordu. Ama 4 hatalara rağmen güzel tat bıraktı Şuan izleyenler olarak gayet iyi dedik
ST nasıl bırakılır 😱 Şimdiden özledim veletleri
ha tamam o sahnelere diyorsun Ona bakarsan o O o bir sürü sahne var herkesin deyindiği gibi en saçma kısım doktorculuk kısımları@ForumdashAsansörde Gandia'yla berbaer catistilar ya, oradaki sahnelerde mantik hatasi zirveye bindi. Adam ilk bombayi atiyor ama sonra ne hükümse 4'I bir anda ayni asansördeyken sadece silahla karsilik veriyor. Cok sacma.
@sokak sanati @Yiğitt @Çiğdem@ForumdashAsansörde Gandia'yla berbaer catistilar ya, oradaki sahnelerde mantik hatasi zirveye bindi. Adam ilk bombayi atiyor ama sonra ne hükümse 4'I bir anda ayni asansördeyken sadece silahla karsilik veriyor. Cok sacma.
Bence bu sezonumuz daha az ergenik olcak Gecen sezon bu bozmuştu Artık yetişkinliğe adım atarlarben 1-2 ve 3ü ard arda izledim. ilk 2 bence çok iyiydi.
ST en son sezonu oteldeyken 1 gecede tüketmiştim ve umduğumu bulamadım.Tekrara bağladı diye uğurladım artık
Hep aynı canavarlarla mücadele tarsı sahneleri tekrardı. Bunlara daha fazla takıldım ben, bence eegenlik yine devam eder. Tam seneleri@sokak sanati @Yiğitt @Çiğdem
Bence bu sezonumuz daha az ergenik olcak Gecen sezon bu bozmuştu Artık yetişkinliğe adım atarlar
Hep aynı canavarlarla mücadele tarsı sahneleri tekrardı. Bunlara daha fazla takıldım ben, bence eegenlik yine devam eder. Tam seneleri
haha koptum mesajınaPolis şefini öldü sanıyorlar. Ağlaşmaktan sevişmelere vakitleri olmaz muhtemelen
Canavarı bu sezon haklarlar. Canavarı hisseden cocuk da öbür tarafa filan işinlansa şefi bulmak için filan Güzel bi sezon olur
İnan hiçbirinin ismi aklımda yok 11den başka O da ingilizceden dolayıhaha koptum mesajına
herkes izlesin. Puanlara göre bakarım duruma