Netflix La Casa De Papel - 4. Sezon Yorumları

Nesi varmış yaa. Anamız bizi haydutlara karşı koruyor hamile hali ile. Böyle fedakar anaları daha önce anca Kurtuluş savaşında görürdük. :Z @mrt-06 ile beraber baş general Alicia Sierra fanı olduk. Haydutlara ölüm :A
Unutma Beni'deki Feraye gibi kadın. :A

• İlginç
Reactions: sokak sanati
4x8 (Sezon Finali)

Olağan üstüydü. Muazzamdı.

illa iki erkek öpüşecek. Başka türlü olmuyor dizi. Palermo ile Berlin öpüştu rahatladık hepimiz. Sezonun başından beri o sahneler buraya varacaktı zaten.:F

Lizbon için yapılan planla profesörün Aptal ispanya polisi ile dalga geçmesi 10 nuaraydı. Haydutlar ekibi artık daha güçlü ve eğlenceli olacak. Lizbon şu şuursuzları yola getir Bee.:bhr:
Nairobi ruhu yaşayacak. Son sahnede baya etkiledi Nairobi için yapacağız demeleri ile.:X

Asıl şok edici sahne en son sahneydi. Kanaat önderi, büyük liderimiz, anamız, bacımız, kardeşimiz olan Alicia Sierra yaptı yine yapacağını. Profesörü hakladı. Sen nasıl bir kraliçesin yaa. Burada ne olacak merak ediyorum. Profesör ile Sierra sahnelerini hep sevmiştim. İyice çıta yükselir.

9.5/10

Kanaat Önderimiz Alicia Sierra ♡♡♡♡ Müdürümüz Kedicik

@Forumdash hangi yorumuma üzüldün. Üzücü ne yaa:F
Neden olacak hamile kadını övmüşün :F:F
Spoiler içinde de dedim. Lizbonun hikayesini oynuyor resmen:F Aynı senaryo buna yazılmış:A Hee profesörü hapse atar o zaman takdir ederim. Ama son hamlesi baskın bile Lizbonun hikayesi resmen:A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
4. SEZON

Genel olarak detaylara bakmayacak olursam basarili bir sezondu. Ama detaylari aklima getirince fiyaskolari da unutmuyor degilim, hele ki 5. bölümdeki mantik hatalarindan gercekten sinirlerim bozuldu, ama son 2 bölümde hakkini verdiler. O yüzden sezona puanim:

7/10
Nairobi'yi öldürdükleri icin senaristleri asla affetmeyecegim. :( Neden Nairobi? Neden o? :(

Gandia'dan nefret ettim, hele ki Tokyo'yla olan sahneleri cok gereksizdi, bir an hadi sevisin de siz de kurtulun biz de kurtulalim bu sacma sahneden dedirttiler adeta. :A

Profesör de olmasa dizi izlenecek gibi degil. Lizbon'u kurtarma operasyonu efsaneydi nefes kesmeden izledim. Alicia Sierra denen sirret kadin da Profesör'ün basina kaldi, lanet olsun. :(
@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @Tolstoyevski ve diger izleyenler...

Neden olacak hamile kadını övmüşün :F:F
Spoiler içinde de dedim. Lizbonun hikayesini oynuyor resmen:F Aynı senaryo buna yazılmış:A Hee profesörü hapse atar o zaman takdir ederim. Ama son hamlesi baskın bile Lizbonun hikayesi resmen:A

Olsun ama karakteri çok güzel oynuyor. Farklı bir havada.:bhr:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
4. SEZON

Genel olarak detaylara bakmayacak olursam basarili bir sezondu. Ama detaylari aklima getirince fiyaskolari da unutmuyor degilim, hele ki 5. bölümdeki mantik hatalarindan gercewkten sinirlerim bozuldu, ama son 2 bölümde hakkini verdiler. O yüzden sezona puanim:

7/10

Nairobi'yi öldürdükleri icin senaristleri asla affetmeyecegim. :( Neden Nairobi? Neden o? :(

Gandia'dan nefret ettim, hele ki Tokyo'yla olan sahneleri cok gereksizdi, bir an hadi sevisin de siz de kurtulun biz de kurtulalim bu sacma sahneden dedirttiler adeta. :A

Profesör de olmasa dizi izlenecek gibi degil. Lizbon'u kurtarma operasyonu efsaneydi nefes kesmeden izledim. Alicia Sierra denen sirret kadin da Profesör'ün basina kaldi, lanet olsun. :(

@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @Tolstoyevski ve diger izleyenler...
@sokak sanati
5.sezonda rahatlıcaz inş :A:A

4. SEZON

Genel olarak detaylara bakmayacak olursam basarili bir sezondu. Ama detaylari aklima getirince fiyaskolari da unutmuyor degilim, hele ki 5. bölümdeki mantik hatalarindan gercewkten sinirlerim bozuldu, ama son 2 bölümde hakkini verdiler. O yüzden sezona puanim:

7/10

Ben de çok sevdim sezonu ya, bakma sen antilere. :Z

• Harika
Reactions: kerem and Forumdash