Unutma Beni'deki Feraye gibi kadın.Nesi varmış yaa. Anamız bizi haydutlara karşı koruyor hamile hali ile. Böyle fedakar anaları daha önce anca Kurtuluş savaşında görürdük. @mrt-06 ile beraber baş general Alicia Sierra fanı olduk. Haydutlara ölüm
Unutma Beni'deki Feraye gibi kadın.Nesi varmış yaa. Anamız bizi haydutlara karşı koruyor hamile hali ile. Böyle fedakar anaları daha önce anca Kurtuluş savaşında görürdük. @mrt-06 ile beraber baş general Alicia Sierra fanı olduk. Haydutlara ölüm
Unutma Beni'deki Feraye gibi kadın.
Zaten ekibe katılacak gibi yeni sezonda. Muhtemelen doğumunu profesör yapar. Spoiler var sen çok şey etme, bitince bakarsın.
Bakıcı gelmişti psikopat Ali ve İlkay'ın arasına girmek için.
Bakıcı gelmişti psikopat Ali ve İlkay'ın arasına girmek için.
Çocukluk travmamız, onun kadar manyağı tv'de azdır.Bilmiyorum o karakteri yada unuttum. @xBUGRAx bilir Feraye'yi. Emine'yine hatırlıyorum. Acaba Emine'nin yasa aşk yaşadığı adamın karısımıydı. O mehtaptı ama galiba. Feraye kim
Neden olacak hamile kadını övmüşün@Forumdash hangi yorumuma üzüldün. Üzücü ne yaa
Neden olacak hamile kadını övmüşün
Spoiler içinde de dedim. Lizbonun hikayesini oynuyor resmen Aynı senaryo buna yazılmış Hee profesörü hapse atar o zaman takdir ederim. Ama son hamlesi baskın bile Lizbonun hikayesi resmen
@sokak sanati4. SEZON
Genel olarak detaylara bakmayacak olursam basarili bir sezondu. Ama detaylari aklima getirince fiyaskolari da unutmuyor degilim, hele ki 5. bölümdeki mantik hatalarindan gercewkten sinirlerim bozuldu, ama son 2 bölümde hakkini verdiler. O yüzden sezona puanim:
7/10
Nairobi'yi öldürdükleri icin senaristleri asla affetmeyecegim. Neden Nairobi? Neden o?
Gandia'dan nefret ettim, hele ki Tokyo'yla olan sahneleri cok gereksizdi, bir an hadi sevisin de siz de kurtulun biz de kurtulalim bu sacma sahneden dedirttiler adeta.
Profesör de olmasa dizi izlenecek gibi degil. Lizbon'u kurtarma operasyonu efsaneydi nefes kesmeden izledim. Alicia Sierra denen sirret kadin da Profesör'ün basina kaldi, lanet olsun.
@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @Tolstoyevski ve diger izleyenler...
Ben de çok sevdim sezonu ya, bakma sen antilere.4. SEZON
Genel olarak detaylara bakmayacak olursam basarili bir sezondu. Ama detaylari aklima getirince fiyaskolari da unutmuyor degilim, hele ki 5. bölümdeki mantik hatalarindan gercewkten sinirlerim bozuldu, ama son 2 bölümde hakkini verdiler. O yüzden sezona puanim:
7/10
@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @Tolstoyevski ve diger izleyenler...Nairobi'yi öldürdükleri icin senaristleri asla affetmeyecegim. Neden Nairobi? Neden o?
Gandia'dan nefret ettim, hele ki Tokyo'yla olan sahneleri cok gereksizdi, bir an hadi sevisin de siz de kurtulun biz de kurtulalim bu sacma sahneden dedirttiler adeta.
Profesör de olmasa dizi izlenecek gibi degil. Lizbon'u kurtarma operasyonu efsaneydi nefes kesmeden izledim. Alicia Sierra denen sirret kadin da Profesör'ün basina kaldi, lanet olsun.
Havası var hakkını yıyemem de hikaye olarak kadını hiç iyi yazamamişlar Bu kadının hapishaneli bi dizisi var. İZleyelim miOlsun ama karakteri çok güzel oynuyor. Farklı bir havada.
Havası var hakkını yıyemem de hikaye olarak kadını hiç iyi yazamamişlar Bu kadının hapishaneli bi dizisi var. İZleyelim mi
Evet naiboruyla mıydı neydi Bekle aramam lazım dizinin adını bilmıyorumBi linkini atsana. İzlerim valla. Başrol mu
Ben de çok sevdim sezonu ya, bakma sen antilere.
Birde evli ve cocukluymus inanabiliyor musun? Bir an kim bunla evlenebilir ki dedim?
4 sezonmuş Bi durdumBi linkini atsana. İzlerim valla. Başrol mu
Bence de.Keske Nairobi yerine Palermo ölseydi, gereksiz.