Spoiler niye veriyorsunama inanmıyorum buna beni keklemeye çalıştığını düşünüyorum nedense
![]()
![]()
Niye Spoiler kutusunu açtın ki
Neyse izle ve gör. 2x4 ve 2x6'da oluyor
Spoiler niye veriyorsunama inanmıyorum buna beni keklemeye çalıştığını düşünüyorum nedense
![]()
![]()
Mesajı ilk yazdığında kutu yoktu açık açık görünüyordu mecbur gördüm neyse büyük sıkıntı değil izleriz yineNiye Spoiler kutusunu açtın ki
Neyse izle ve gör. 2x4 ve 2x6'da oluyor![]()
Mesajı ilk yazdığında kutu yoktu açık açık görünüyordu mecbur gördüm neyse büyük sıkıntı değil izleriz yine![]()
Git bakalım hiç yoksun zaten ortalıklarda nerde o eski sokak sanatıNeyse @Çiğdem- gelmeden gideyim ben![]()
Neyse @Çiğdem- gelmeden gideyim ben![]()
Aaa @sokak sanati kıymetimizi bilmesin ayoll mesajını senin alıntılamış olduğun kısımda da spoiye aldım @eskiciGit bakalım hiç yoksun zaten ortalıklarda nerde o eski sokak sanatı![]()
Spoiler verdi bana yaAaa @sokak sanati kıymetimizi bilmesin ayoll mesajını senin alıntılamış olduğun kısımda da spoiye aldım @eskici![]()
![]()
Bu arada sen bitirdin mi diziyi 2.sezon 6.Bölümü nerden biliyorsun onuda mı Danla söyledi @sokak sanati![]()
Senin alıntıladın mesajta görünüyordu onuda spoiye aldım . Diğerleri bari yemesin sana bir şey olmazSpoiler verdi bana ya![]()
![]()
Neden ayoll ben insan değil miyimSenin alıntıladın mesajta görünüyordu onuda spoiye aldım . Diğerleri bari yemesin sana bir şey olmaz![]()
![]()
@sokak sanati
Hahah Aaa ben napayım , ben geldiğim de sen çoktan yemiştin geçmiş olsun ayollNeden ayoll ben insan değil miyim![]()
![]()
Neyse ben bu gece diziye devam ediyim o zaman daha fazla spoiler yemedenHahah Aaa ben napayım , ben geldiğim de sen çoktan yemiştin geçmiş olsun ayoll
![]()
![]()
![]()
Kaçıncı bölümde kaldını hatırlıyormusun bari yıl oldu malumNeyse ben bu gece diziye devam ediyim o zaman daha fazla spoiler yemeden:
Evet 8'i izledim en sonKaçıncı bölümde kaldını hatırlıyormusun bari yıl oldu malum![]()
![]()
![]()
9.Bölüm 10.Bölüm gelsin yorumlar zaten 2.Sezon 6 bölümEvet 8'i izledim en son![]()
![]()
İlk sezon kaç bölüm9.Bölüm 10.Bölüm gelsin yorumlar zaten 2.Sezon 6 bölüm![]()
![]()
![]()
Oda fazla değil 13 bölümİlk sezon kaç bölüm![]()
![]()
Tamam ben bu gece toplu bir izleme şöleni yaparım o zamanOda fazla değil 13 bölüm5 Bölüm kalmış ilk sezon bitmesine
![]()
İlk sezonu bitir gel yarınTamam ben bu gece toplu bir izleme şöleni yaparım o zaman![]()
![]()
Başlayınca devamı geliyor zaten bitiririmİlk sezonu bitir gel yarın![]()
![]()
![]()
Bu @sokak sanati Danla dan daha dizi başlamadan spoiyi yiyip gelmiş , tek kalmamak için kurban seni seçmiş sanırımBaşlayınca devamı geliyor zaten bitiririm![]()
![]()
Bu zamana kadar hiç spoiler yememiştim ilk oldu bu zatenBu @sokak sanati Danla dan daha dizi başlamadan spoiyi yiyip gelmiş , tek kalmamak için kurban seni seçmiş sanırım![]()
![]()
![]()