En güzel sahneydi beee Kimse beklemiyorduBerlin'den cidden nefret ettim. Tokyo'mu harcadı.
En güzel sahneydi beee Kimse beklemiyordu
Ama Berlin'in hakkını yeme O sahne efsaneydi Tokyo'ya diyor, Nairobiyi seviyordu ekibe bağlı oldugu içinAma ben Tokyo'cuyum. Kadın çok karizmatik. 2.bölümün son sahnesinde Nairobi'ci oldum. Enfes yaa. Reis @Çiğdem- kesin Ecünnü der bunlara.
Ama Berlin'in hakkını yeme O sahne efsaneydi Tokyo'ya diyor, Nairobiyi seviyordu ekibe bağlı oldugu için
Ama ben Tokyo'cuyum. Kadın çok karizmatik. 2.bölümün son sahnesinde Nairobi'ci oldum. Enfes yaa. Reis @Çiğdem- kesin Ecünnü der bunlara.
Tokyo baş ecünnü O diğer bahsettiğiniz sürahi suratlı diyorum ecünnü değil Ama Monika tek sevdiğim kadın oyuncu @destereAma Berlin'in hakkını yeme O sahne efsaneydi Tokyo'ya diyor, Nairobiyi seviyordu ekibe bağlı oldugu için
Tokyo baş ecünnü O diğer bahsettiğiniz sürahi suratlı diyorum ecünnü değil Ama Monika tek sevdiğim kadın oyuncu @destere
@Harunnn60 Başla bu diziye yorumla yorumlarına bakar üstünde her bölüm konusuruz
Diziyi tamamlayınca en gıcık olmayanın o olduğunu görürsün ayoll Denver ve Monica favorilerimdiMonica en çok soyunup kendini gösteren. Nasıl Ecünnü olmaz senin gözünde
Diziyi tamamlayınca en gıcık olmayanın o olduğunu görürsün ayoll Denver ve Monica favorilerimdi
Ne güzel gülüyor işte neyini beğenmiyorsunEşek gibi gülüyor.s.s
Ne güzel gülüyor işte neyini beğenmiyorsun
Ben sırf o gülüşü için seviyorum Danver'i gayet oluyorlar benceMonica çok albenisi olan bi kadın. O eşek gülüşlü ile olmuyor
Ben sırf o gülüşü için seviyorum Danver'i gayet oluyorlar bence
Ben hepsini izlemedim daha dizinin senden gerideyimdir muhtemelenBabası ölüyor mu
Ben hepsini izlemedim daha dizinin senden gerideyimdir muhtemelen
Spoiler niye veriyorsun ama inanmıyorum buna beni keklemeye çalıştığını düşünüyorum nedenseAA Moscow'un vurulduğunu Berlin'in öldüğünü bilmiyor musun😱