1.Sezondan çok esintiler vardı gayet güzeldi benceZorlama bir sezondu nasıl sevdin?
1.Sezondan çok esintiler vardı gayet güzeldi benceZorlama bir sezondu nasıl sevdin?
Evet 4.sezon için kötu çıkış noktasıHortlatmışken yazayım. 2. Sezonda bitseydi şu an en iyi diziler arasında gösterebilirdik mantık hatalarına rağmen ama rezalet 3. Sezon için diretmeleri akıl alır gibi değil.Tadında bitirilmediği için asla iyi anılmayacak... Bir de 4. Sezon çekecekler daha. @Forumdash @ÇiğdemBerlin'i flasbacklerde yaşatmaları da ayrı trajediydi. Sadece o da değil Rio'yu kurtarmak için merkez bankasını soymak ne demek?
Sana faceden yazarlarBakmıyorkı oda sosyal medyalara Geberdimi tam geberiyor gerçi ona diyorumda gittimmi bende bir bakıma öyleyim haber alınamaz
AslındaHer şey zorlamaydi ya. Profesor sanki profesor degilde yeni yetme bir stajyer gibiydi. Planlar da hiç mantık yoktu. Çerezlik bir diziydi zaten ama 3. Sezonki hali çerezlik bile değildi bana kalırsa. Suratım bu şekilde izledim diziyi.
Ahh keşke gelsede onla görüşmedimizi size söylese gerçi gitmeden söylemişti ama dinleyen kimEvet 4.sezon için kötu çıkış noktası
Sana faceden yazarlar
Yeni gelenlerin hiç birine ısınqamadım. İzliyorsam ilk kadro yüzü suyu hürmerine @ÇiğdemMaalesef...
O zeyna kılıklı kızın da ölmeyeceği belli, Nairobi yani. Ama sezona onun ölümüyle başlasalar şahsen ters köse olunur. Yeni gelen karakterde direk Berlin'in aynısıydı. Neyse 4'te toparlarlar belki. Umarım hepsi ölür.
Berlinin yerine geleni pek bende ısınamadım AmaYeni gelenlerin hiç birine ısınqamadım. İzliyorsam ilk kadro yüzü suyu hürmerine @Çiğdem
Onu bende ısınamadım evet ve sonradan şey sahneleirne bağladılarİşte profesor aptallaştı, adamı pembe dizilerdeki karakterlere benzettiler. Karakteri acayip değişti. Tutarsızlıklar vardi. Yeni gelen Berlin'in kopyasıydı bir de. Seyirciyi salak yerine koymuşlar her türlü izlerler diye...
Aynen ama onlarda salaklaştı...
Aranan adam hatlı telefon mu kullanır. Dedektifin butun emniyete hakim olması lazım, yapilacak hamlelere. O da mal mal olayın seyrine gore yol izleyen bir hirsiz kafasiyla hreket etti kendini yakalattı.
Savunulacak bir yanı yok. Uyarlamasını yapacaklardı, Ay Yapım yapsaydı keşke şu diziyi. Bizimkiler İspanyollar'dan daha başarılı aksiyonda en azından daha tutarlı karakterler. İçerde'de efsaneydi Uluç, çekseydi keşke şu işin yerlisini. ?
Öğütlemediğini ağız birliği yapmadiğinizi nerden bilcezAhh keşke gelsede onla görüşmedimizi size söylese gerçi gitmeden söylemişti ama dinleyen kim
Şu şişman adamla olan şeyinden dolayı nefret ettim bende Pırasa burunlu kız haddini bildirdi ama orada gözüme girdi @ForumdashBerlin'i çok seviyordum ama keşke gay olsaydı. Karizma herfiti, kıza tecavüz etmesi affedilemeyecek bir yönü maalesef o yüzden ben tamamen ayrılmasını isterdim diziden... Flasbackle sırf sevildi diye devam ettirmek kadar saçma bir şey olabilir mi ya?
Öğütlemediğini ağız birliği yapmadiğinizi nerden bilcez
2 tane suçlama var birincisi @Harunnn60 la senin onla forum dısı görüştümüze diahil ikinci suçlamada kütük @MasacRE ınun dedikleriyle dizi izliyorsun şeyi Herif bunları aydınlatmadan geberip gitti Çık mezarından be adam @destereAhh keşke gelsede onla görüşmedimizi size söylese gerçi gitmeden söylemişti ama dinleyen kim
Teknik bilgim olsa anlatrdım da eleştirilecek bişey de bulamıyorum o konuda alan belliydi galiba. O civardan gelen aramaları kontrol edıyorlardı diye hatrlıyorum. Yanlişsa duzeltKullan atmıydı bilmiyorum da yer tespiti yaptılar. Gerci o da saçmaydı, mantıklı değildi sonuçta hat onun üstüne değildi de dizide zorlamaydı sırf Rio'ya bir şey olsun diye işte. Mantıklı bir hamle değildi.
uyuyorsa forum girsin ruyasına inş @destere2 tane suçlama var birincisi @Harunnn60 la senin onla forum dısı görüştümüze diahil ikinci suçlamada kütük @MasacRE ınun dedikleriyle dizi izliyorsun şeyi Herif bunları aydınlatmadan geberip gitti Çık mezarından be adam @destere
Tokyo sahnesi çekmeye kalktılar galiba. En beğenilen yada reaksiyon alan sahneleri yenidwn yçekemye calişmişlar gibiydi dizi. Ama yenilerle olmamiş bana 3.sezonu yorumu yaptırıyordu izlerkenHaklı olabilirsin ben bilmiyorum ama izlerken çok zorlama geldi her şey olay olsun da herkes merkez bankasına girsin diye mantıksız bir çok olayı üst uste getirdiler...
(İzlemedi )İzleyebilirim @destere