Ay yok ilk kez izliyorum ben daha. Elite dizisini bir daha izlerim ama...Aaa sen yenimi izliyordun bende tekrar bakıyorsun sanmıstım @MasacRE @Harunnn60
Ay yok ilk kez izliyorum ben daha. Elite dizisini bir daha izlerim ama...Aaa sen yenimi izliyordun bende tekrar bakıyorsun sanmıstım @MasacRE @Harunnn60
Asıl ikinci sezonu efsaneydi bunun 6 bölümdü galibaAy yok ilk kez izliyorum ben daha. Elite dizisini bir daha izlerim ama...
Güzeldi Elite, iki gün sonra 2. sezonu gelecek. O gelmeden alayım baştan, 8 bölüm falandı epey akıcıydı zaten. Polo'yu özledim de.Asıl ikinci sezonu efsaneydi bunun 6 bölümdü galiba
Eliteyi tekrar izlemenenin mantığı ne @Harunnn60
Birlikte izleyerek tabi @Harunnn602. SEZON YORUMU:
Efsaneydi be, özellikle son 2-3 bölümünü soluksuz izledim. Sezon finali muhteşemdi.
Moskova'nın ölümü ilk üzücü gelişme oldu, Denver mahvoldu... Çok ön planda değildi belki ama son sahnesi damga vurdu.
Benim için en büyük şok sezon finalinde Berlin'in ölümü oldu, ekip içi kendini feda etti. Çatışma sırasında Profesör'e söylediği ''Yaşlılık bana göre değil zaten'' söylemi de gülümsetti...
Raquel'e helal olsun, ekibi son saniyeye kadar satmadı şaşırttı. Son saniyede mecburiyetten ele verdi ama hem kendini kurtardı hem zaten bizimkilere bir zararı dokunmadı. Angel'in de bizi satmamasını unutmamak lazım, ona da helal olsun...
Tokyo ve Rio'yu çok seviyorum, çok tatlı bir çift. Rio'nun saf ve mazlum hali Tokyo ile beraber çok hoş duruyor.
3. sezona da yarın geçip bir haftaya tamamlamayı planlıyorum.
Siz daha izlemediniz mi? 😱 2 ay geçti üzerinden maşallah, hadi başlıyoruz o halde bugün... @Harunnn60Birlikte izleyerek tabi @Harunnn60
Siz beni beklediniz köydeyken , bende köyden geldimden beridir sizi bekliyorum Bizde adam bırakmak yok @MasacRE gibi @Harunnn60Siz daha izlemediniz mi? 😱 2 ay geçti üzerinden maşallah, hadi başlıyoruz o halde bugün... @Harunnn60
Ben bu gece izlerim ilk bölümü.Siz beni beklediniz köydeyken , bende köyden geldimden beridir sizi bekliyorum Bizde adam bırakmak yok @MasacRE gibi @Harunnn60
@Harunnn60 Pehlemesin onuda bekleyelim Yada sen ilki izle öyle beklemeye geçBen bu gece izlerim ilk bölümü.
Bu gece Kuzgun da var, bakayım duruma. Siz de başlayın yavaştan.@Harunnn60 Pehlemesin onuda bekleyelim Yada sen ilki izle öyle beklemeye geç
Aaaa Kuzgun tamamen çıkmıstı aklımdan hatırlatmasan tv izlemicektim sanırım @AseratBu gece Kuzgun da var, bakayım duruma. Siz de başlayın yavaştan.
Konuya kaç kez etiketledik nasıl unutursun. 😱Aaaa Kuzgun tamamen çıkmıstı aklımdan hatırlatmasan tv izlemicektim sanırım @Aserat
Konudakı etiketi şimdi gördüm @YiğittKonuya kaç kez etiketledik nasıl unutursun. 😱
2. SEZON YORUMU:
Efsaneydi be, özellikle son 2-3 bölümünü soluksuz izledim. Sezon finali muhteşemdi.
Moskova'nın ölümü ilk üzücü gelişme oldu, Denver mahvoldu... Çok ön planda değildi belki ama son sahnesi damga vurdu.
Benim için en büyük şok sezon finalinde Berlin'in ölümü oldu, ekip içi kendini feda etti. Çatışma sırasında Profesör'e söylediği ''Yaşlılık bana göre değil zaten'' söylemi de gülümsetti...
Raquel'e helal olsun, ekibi son saniyeye kadar satmadı şaşırttı. Son saniyede mecburiyetten ele verdi ama hem kendini kurtardı hem zaten bizimkilere bir zararı dokunmadı. Angel'in de bizi satmamasını unutmamak lazım, ona da helal olsun...
Tokyo ve Rio'yu çok seviyorum, çok tatlı bir çift. Rio'nun saf ve mazlum hali Tokyo ile beraber çok hoş duruyor.
3. sezona da yarın geçip bir haftaya tamamlamayı planlıyorum.
Kimin bırakıp bırakmadığı belli oluyor Tesadüfen mesajına denk gelmeseymişsin kendi kendine izleyecekmiş Yiğit 3. sezonu da Hem ayrıca madem destere dönecek, onu da beklesenize. Hani her diziye foku bekliyordun hogatha ne bu aceleSiz beni beklediniz köydeyken , bende köyden geldimden beridir sizi bekliyorum Bizde adam bırakmak yok @MasacRE gibi @Harunnn60
Durdu durdu @Yiğitt hortladı Söz verdik birlikte izleyecez diye ama @Harunnn60 haftadan itibaren aktif olucak sanırım fok başkanda hortlar zaten artık her an hortlayabilir yine birlikte izlemiş olacazKimin bırakıp bırakmadığı belli oluyor Tesadüfen mesajına denk gelmeseymişsin kendi kendine izleyecekmiş Yiğit 3. sezonu da Hem ayrıca madem destere dönecek, onu da beklesenize. Hani her diziye foku bekliyordun hogatha ne bu acele
İzleriz haber verin yeterDurdu durdu @Yiğitt hortladı Söz verdik birlikte izleyecez diye ama @Harunnn60 haftadan itibaren aktif olucak sanırım fok başkanda hortlar zaten artık her an hortlayabilir yine birlikte izlemiş olacaz
@Yiğitt i bekliyoruz 1 aydır baktım tek başına izleme planları yapıyorİzleriz haber verin yeter
@Yiğitt i bekliyoruz 1 aydır baktım tek başına izleme planları yapıyor
İzleriz haber verin yeter
Ekip hazırsanız bu gece MS'den sonra bir bölüm izleyelim?Kimin bırakıp bırakmadığı belli oluyor Tesadüfen mesajına denk gelmeseymişsin kendi kendine izleyecekmiş Yiğit 3. sezonu da Hem ayrıca madem destere dönecek, onu da beklesenize. Hani her diziye foku bekliyordun hogatha ne bu acele
Bana uyar diğerleri de uyacaksaEkip hazırsanız bu gece MS'den sonra bir bölüm izleyelim?
Diğerleri dediğin ben ve @ÇiğdemBana uyar diğerleri de uyacaksa