Ben destere ile @Forumdash a laf anlatamıyordum hele kardeş çıksınlar benden çekecekleri varBana göre en zekiler hep daha yaşlıdır.![]()
Ben destere ile @Forumdash a laf anlatamıyordum hele kardeş çıksınlar benden çekecekleri varBana göre en zekiler hep daha yaşlıdır.![]()
@MasacRE ne içirdin buna
Akıl yaşta değil baştadır beeeBana göre en zekiler hep daha yaşlıdır.![]()
Niye cocukluk arkadaşi olamazlar mı?? Sen cocukken arkadaş oldugunla sevgili mi oluyordun
Yahu belki Pronun babası Berline sahip cıktı?%90 kardeşler zaten, boşuna söylememiştir.@Forumdash
Niye cocukluk arkadaşi olamazlar mı?? Sen cocukken arkadaş oldugunla sevgili mi oluyordun![]()
Onların ilişkisi farklıydı sezon fınalınde uzun uzun yazmıstım detaylarıylada ama şuan aklımda yok yazdıklarım%90 kardeşler zaten, boşuna söylememiştir.@Forumdash
10 yaşındaki çocuk ile aklımız aynı mı?@MasacRE ne içirdin bunaÇakmaktaş olayı gibi oldu
Akıl yaşta değil baştadır beeeAtasözü olarak görme bunu
![]()
Hayır neden gizliyorlardı onu anlamadım.Onların ilişkisi farklıydı sezon fınalınde uzun uzun yazmıstım detaylarıylada ama şuan aklımda yok yazdıklarım![]()
![]()
![]()
Ne bileyim Berlin'in Profa bu kadar sadık olması filan karşiliksiz aşk da olabilir@Çiğdem kafayı iyice sıyırdı, korkudan herkesi homo görme hastalığına yakalandı garibim.![]()
Ne bileyim Berlin'in Profa bu kadar sadık olması filan karşiliksiz aşk da olabilir![]()
Hahahha Alah belınızı vermesin bee@Çiğdem kafayı iyice sıyırdı, korkudan herkesi homo görme hastalığına yakalandı garibim.![]()
Evlatlıksa evet. Ama resmi makamalarda ise
Yok sadece Berlinin başina kötü bişey geldiği için sahip cıktıysa arkadaştır@Çiğdem sevgilisi filan dedi ya şuan bi kıl kaptım
![]()
Ben analiz falan yapmıştım Belir üzerinden hastalığını vsyle profosorun kardeşi olduna falan bağlayıp bişielr anlatmıştım ama yok işte aklımda@Çiğdem kafayı iyice sıyırdı, korkudan herkesi homo görme hastalığına yakalandı garibim.![]()
Hahahha Alah belınızı vermesin bee![]()
![]()
Kardeş dısında ihtimal düşünmüyorum diye verdim o örneği ben
![]()
![]()
![]()
Bilemiyorum bacımBen analiz falan yapmıştım Belir üzerinden hastalığını vsyle profosorun kardeşi olduna falan bağlayıp bişielr anlatmıştım ama yok işte aklımda![]()
![]()
Gerçi taş kafalı destere ile forumdash car car ötmüşlerdi![]()
![]()
![]()
Ne görevi abicim 😱😱😱Şaşirdim sen böyle şeyler yapabiliyormusunYetkin var mı yani
İyi sana görev vericem giderken
![]()