Ben destere ile @Forumdash a laf anlatamıyordum hele kardeş çıksınlar benden çekecekleri varBana göre en zekiler hep daha yaşlıdır.
Ben destere ile @Forumdash a laf anlatamıyordum hele kardeş çıksınlar benden çekecekleri varBana göre en zekiler hep daha yaşlıdır.
%90 kardeşler zaten, boşuna söylememiştir. @ForumdashBen destere ile @Forumdash a laf anlatamıyordum hele kardeş çıksınlar benden çekecekleri var
Niye cocukluk arkadaşi olamazlar mı?? Sen cocukken arkadaş oldugunla sevgili mi oluyordun
Yahu belki Pronun babası Berline sahip cıktı? Yada babasının exi filan @Çiğdem%90 kardeşler zaten, boşuna söylememiştir. @Forumdash
Niye cocukluk arkadaşi olamazlar mı?? Sen cocukken arkadaş oldugunla sevgili mi oluyordun
Onların ilişkisi farklıydı sezon fınalınde uzun uzun yazmıstım detaylarıylada ama şuan aklımda yok yazdıklarım%90 kardeşler zaten, boşuna söylememiştir. @Forumdash
10 yaşındaki çocuk ile aklımız aynı mı? Akıl hem yaşta hem de baştadır.@MasacRE ne içirdin buna Çakmaktaş olayı gibi oldu
Akıl yaşta değil baştadır beee Atasözü olarak görme bunu
Hayır neden gizliyorlardı onu anlamadım.Onların ilişkisi farklıydı sezon fınalınde uzun uzun yazmıstım detaylarıylada ama şuan aklımda yok yazdıklarım
Ne bileyim Berlin'in Profa bu kadar sadık olması filan karşiliksiz aşk da olabilir@Çiğdem kafayı iyice sıyırdı, korkudan herkesi homo görme hastalığına yakalandı garibim.
Ne bileyim Berlin'in Profa bu kadar sadık olması filan karşiliksiz aşk da olabilir
Hahahha Alah belınızı vermesin bee Kardeş dısında ihtimal düşünmüyorum diye verdim o örneği ben@Çiğdem kafayı iyice sıyırdı, korkudan herkesi homo görme hastalığına yakalandı garibim.
Evlatlıksa evet. Ama resmi makamalarda ise
Yok sadece Berlinin başina kötü bişey geldiği için sahip cıktıysa arkadaştır @Çiğdem sevgilisi filan dedi ya şuan bi kıl kaptım
Ben analiz falan yapmıştım Belir üzerinden hastalığını vsyle profosorun kardeşi olduna falan bağlayıp bişielr anlatmıştım ama yok işte aklımda@Çiğdem kafayı iyice sıyırdı, korkudan herkesi homo görme hastalığına yakalandı garibim.
Hahahha Alah belınızı vermesin bee Kardeş dısında ihtimal düşünmüyorum diye verdim o örneği ben
Bilemiyorum bacım Senin kafada bozulmuşBen analiz falan yapmıştım Belir üzerinden hastalığını vsyle profosorun kardeşi olduna falan bağlayıp bişielr anlatmıştım ama yok işte aklımda
Gerçi taş kafalı destere ile forumdash car car ötmüşlerdi
Ne görevi abicim 😱😱😱Şaşirdim sen böyle şeyler yapabiliyormusun Yetkin var mı yani İyi sana görev vericem giderken