Spoiler niye veriyorsun ama inanmıyorum buna beni keklemeye çalıştığını düşünüyorum nedense
Niye Spoiler kutusunu açtın ki
Neyse izle ve gör. 2x4 ve 2x6'da oluyor
Spoiler niye veriyorsun ama inanmıyorum buna beni keklemeye çalıştığını düşünüyorum nedense
Mesajı ilk yazdığında kutu yoktu açık açık görünüyordu mecbur gördüm neyse büyük sıkıntı değil izleriz yineNiye Spoiler kutusunu açtın ki
Neyse izle ve gör. 2x4 ve 2x6'da oluyor
Mesajı ilk yazdığında kutu yoktu açık açık görünüyordu mecbur gördüm neyse büyük sıkıntı değil izleriz yine
Git bakalım hiç yoksun zaten ortalıklarda nerde o eski sokak sanatıNeyse @Çiğdem- gelmeden gideyim ben
Neyse @Çiğdem- gelmeden gideyim ben
Aaa @sokak sanati kıymetimizi bilmesin ayoll mesajını senin alıntılamış olduğun kısımda da spoiye aldım @eskiciGit bakalım hiç yoksun zaten ortalıklarda nerde o eski sokak sanatı
Spoiler verdi bana yaAaa @sokak sanati kıymetimizi bilmesin ayoll mesajını senin alıntılamış olduğun kısımda da spoiye aldım @eskici
Bu arada sen bitirdin mi diziyi 2.sezon 6.Bölümü nerden biliyorsun onuda mı Danla söyledi @sokak sanati
Senin alıntıladın mesajta görünüyordu onuda spoiye aldım . Diğerleri bari yemesin sana bir şey olmaz @sokak sanatiSpoiler verdi bana ya
Neden ayoll ben insan değil miyimSenin alıntıladın mesajta görünüyordu onuda spoiye aldım . Diğerleri bari yemesin sana bir şey olmaz @sokak sanati
Hahah Aaa ben napayım , ben geldiğim de sen çoktan yemiştin geçmiş olsun ayollNeden ayoll ben insan değil miyim
Neyse ben bu gece diziye devam ediyim o zaman daha fazla spoiler yemeden :Hahah Aaa ben napayım , ben geldiğim de sen çoktan yemiştin geçmiş olsun ayoll
Kaçıncı bölümde kaldını hatırlıyormusun bari yıl oldu malumNeyse ben bu gece diziye devam ediyim o zaman daha fazla spoiler yemeden :
Evet 8'i izledim en sonKaçıncı bölümde kaldını hatırlıyormusun bari yıl oldu malum
9.Bölüm 10.Bölüm gelsin yorumlar zaten 2.Sezon 6 bölümEvet 8'i izledim en son
İlk sezon kaç bölüm9.Bölüm 10.Bölüm gelsin yorumlar zaten 2.Sezon 6 bölüm
Oda fazla değil 13 bölüm 5 Bölüm kalmış ilk sezon bitmesineİlk sezon kaç bölüm
Tamam ben bu gece toplu bir izleme şöleni yaparım o zamanOda fazla değil 13 bölüm 5 Bölüm kalmış ilk sezon bitmesine
İlk sezonu bitir gel yarınTamam ben bu gece toplu bir izleme şöleni yaparım o zaman
Başlayınca devamı geliyor zaten bitiririmİlk sezonu bitir gel yarın
Bu @sokak sanati Danla dan daha dizi başlamadan spoiyi yiyip gelmiş , tek kalmamak için kurban seni seçmiş sanırımBaşlayınca devamı geliyor zaten bitiririm
Bu zamana kadar hiç spoiler yememiştim ilk oldu bu zatenBu @sokak sanati Danla dan daha dizi başlamadan spoiyi yiyip gelmiş , tek kalmamak için kurban seni seçmiş sanırım