Neden bu kadar abarttığımızı anlamışsınızdır sanırım @sokak sanatiDiziyi bitirdim ve sana katılıyorum
Finale gelene kadar Tokyo hakkındaki düşüncem iğrenç bir karakter olduğuydu ve finalde de bu düşüncem değişmedi bu kadını ne diye başrol yapmışlar anlamadım kesinlikle çok gereksiz bir karakter soygunu batırmak için elinden geleni yaptı aynı şekilde Rio da öyle bu ikisi dizide olmasaydı dizi çok daha güzel olurdu bence dizinin en büyük eksiği başrol diye gösterilen karakterin aslında karaktersiz olması bana göre dizinin en büyük başrolü Berlin reyizdir soygun onun sayesinde gerçekleşti ve başarılı oldu final bölümünde de kendini feda etti soygunun başarılı olması için son sahne de güzeldi ayrıca son sahnede Tokyo yerine profesör ve müfettişin gösterilmesi de bence Tokyo'nun başrol olmadığını gösterir
Hiçbir yabancı diziden bukadar etkilenmedim bir de türk dizisi ezgileri taşıyordu Profosor ve Dedektif kadın 2.sezon sahneleri bildiğin türk dizileri gibiydi bazı müzikleride öyle etkilenmemizi birazda bunlar olanak sağladı sanırım