- Reaksiyon puanı
- 31,737
- Puanı
- 1,059
7.5 az değil mi müdürüm ya, bazı mantık hataları barındırsa da epey sürükleyici bir diziydi aslındaEn fazla 7.5 olur.
7.5 az değil mi müdürüm ya, bazı mantık hataları barındırsa da epey sürükleyici bir diziydi aslındaEn fazla 7.5 olur.
Dedektifin, Profesör'ün asıl amacını bölümlerce anlayamamasından dolayı 5. dakikasında kapatılacak bir dizi. Ben niye kapatmadım ve +9 verdiğim bölümler oldu? Karakterler ve dediğin gibi sürükleyicilikten ötürü, ki 1. sezonda gram sürükleyicilik yoktu. 9.6 tamamiyle gaza gelinip verilmiş bir puandır.7.5 az değil mi müdürüm ya, bazı mantık hataları barındırsa da epey sürükleyici bir diziydi aslında
Çok yüksekten uçmuşsun, bir daha gözden geçir derim.
Senin gibi bir 'baloncu'ya göre uygun bir puan.Güncel puanım 8.0 ancak editlemeye üşendim.
Harika gidiyorDiziyi @Harunnn60 da izliyor hatta bitirmek üzere Bir iki yorum alalım nasıl gidiyor dizi yorumsuz bitiricen nerdeyse @MasacRE- gibi
@MasacRE- e diyordun gizli gizli izliyorsun diye aynısını sen yapıyorsun ayollHarika gidiyor
Yarın yorum yapacağım valla yatacağım.
Masacre de bir önemli oldu senin için@MasacRE- e diyordun gizli gizli izliyorsun diye aynısını sen yapıyorsun ayoll
Hahaha ohaa bir şu kütüğü kıskanmadığın kalmıştı pess cnm 😱😱😱 @MasacRE-Masacre de bir önemli oldu senin için
Hahah Herkesle aram iyi işte foruma geldimden ebridir 5.yıla girdik hala alışamadın cnmTmm tm şaka yaptım şimdi de @MasacRE- havalanır filan uğraşamayız
Aman zaten yazdınız mı da iki satır bir şey yazıyorsunuz siz, o yüzden pek bir şey fark etmiyor
Kıskanma mevzusunda da Harun yine egosunu konuşturarak algıcı @xemrexxx i haklı çıkarmış
Sen yorum yapmadan bitirdin bu diziyi Kütük bey @Harunnn60 Efendide yorum yapmadan bitirmek üzere bu şekilde bana faydası yok izlediğim diziyi izlemenizin İçinizden izliyorsunuzTmm tm şaka yaptım şimdi de @MasacRE- havalanır filan uğraşamayız
Aynı anda izlediğimizde yazıyoruz yorum işte, ben zaten sonradan tek başıma izledim hızlı hızlı. Bir de yorum mu yapacaktımSen yorum yapmadan bitirdin bu diziyi Kütük bey @Harunnn60 Efendide yorum yapmadan bitirmek üzere bu şekilde bana faydası yok izlediğim diziyi izlemenizin İçinizden izliyorsunuz
Aaa olsun ben bakar cevaplarım öyle hoşuma gidiyor izlediğim diziyi biri yorumlarkanAynı anda izlediğimizde yazıyoruz yorum işte, ben zaten sonradan tek başıma izledim hızlı hızlı. Bir de yorum mu yapacaktım
Sen yorum yapmadan bitirdin bu diziyi Kütük bey @Harunnn60 Efendide yorum yapmadan bitirmek üzere bu şekilde bana faydası yok izlediğim diziyi izlemenizin İçinizden izliyorsunuz
@Forumdash ve @destere yorum konusunda hevesimi kaçırdı açıkçası Yine ben yorum yaparım bunlar damlar diye düşünüyorum Hazırda bekliyorlar zatenAynı anda izlediğimizde yazıyoruz yorum işte, ben zaten sonradan tek başıma izledim hızlı hızlı. Bir de yorum mu yapacaktım
@Forumdash Diziyi bitirdi daha yorumuna takılmaz sanırım @destere geberdi zaten@Forumdash ve @destere yorum konusunda hevesimi kaçırdı açıkçası Yine ben yorum yaparım bunlar damlar diye düşünüyorum Hazırda bekliyorlar zaten
@Forumdash ve @destere yorum konusunda hevesimi kaçırdı açıkçası Yine ben yorum yaparım bunlar damlar diye düşünüyorum Hazırda bekliyorlar zaten
Ya bahane ediyor onları işte sen ne bakıyorsun Harun'a@Forumdash Diziyi bitirdi daha yorumuna takılmaz sanırım @destere geberdi zaten
Sen yap yorumunu rahatça bir bakalım @MasacRE-
Hem benle dizi izlemek istiyor hem uymuyor @Harunnn60Ya bahane ediyor onları işte sen ne bakıyorsun Harun'a