Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazımYa bir git daredevili sonra jessicayI hep ben önerdim sonrada fanı çıktın konuşturma beniBir kaç dizi var daha benim önerdiğim
Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazımYa bir git daredevili sonra jessicayI hep ben önerdim sonrada fanı çıktın konuşturma beniBir kaç dizi var daha benim önerdiğim
sondaki düşünüyorum kısmı tam senlikAbartmayın sizde be 2 aya kalmaz bitiririm diye düşünüyorum
Edelim aynen.Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazım
Avatardan dolayı senin mesajları kendi mesajım sanıyorum alışmam biraz zaman alacakEdelim aynen.
azcık egonu okşala rahatla sonra diziye başlaBugün biraz bunaldım. Gezemedim zaten o yüzden bir geldiler bana.
Bitirince görürsünsondaki düşünüyorum kısmı tam senlikyani daha çok düşünürsün
azcık egonu okşala rahatla sonra diziye başla
Bu dizide Dark gibi sürpriz şekilde baya forumun hit dizisi olduazcık egonu okşala rahatla sonra diziye başla
bu dizide herşey muhteşem gitti bakalım karbon nasıl gidecekBu dizide Dark gibi sürpriz şekilde baya forumun hit dizisi olduİkisinide @Forumdash önermişti sanırım
@destere
@MasacRE- nin çıplak adamınımı diyorsunbu dizide herşey muhteşem gitti bakalım karbon nasıl gidecek
harbiden alper karbonu kim önermişti benmiydim @Forumdash mıydıumarım ben değilimdir
o zaman benlik bişey yokmuşl ben rahatladım kim önerdiyse o düşünsün@MasacRE- nin çıplak adamınımı diyorsunBen @MasacRE- önerdi sanıyordum ama @Forumdash önerdi diyorForumdasa Dark ve bu diziden sonra yakışmadı öyle dizi önermek
@MasacRE- ile @Forumdash birbirinin üstüne atıp duruyor sen önerdin diyeo zaman benlik bişey yokmuşl ben rahatladım kim önerdiyse o düşünsün
yalnız umarım @Forumdash ında hafızası seninki gibidir yoksa kabak benim başıma patlayacak
Ben de görmüştüm diziyi de burada size öneren @Forumdash dı ben size dizi film önermiyorum zaten artık@MasacRE- ile @Forumdash birbirinin üstüne atıp duruyor sen önerdin diye
Ama m adem konusunu açtık izleyecez , belkdie severiz tuhaf dizi çıkmasın yeter
Sen önerme kendini yorma cnm bizim izlediklerimize katıl yeterBen de görmüştüm diziyi de burada size öneren @Forumdash dı ben size dizi film önermiyorum zaten artık
Off taktı soygun dizisine ben zaten izleyeceğim bunu da aynı şekilde ben görmüştüm @Forumdash size söylemişSen önerme kendini yorma cnm bizim izlediklerimize katıl yeter@destere
Sen bu soygun dizisine bakmayarak çok şey kaçırıyorsun mesala
@Harunnn60 ile izleyin ben hiçbir yabancı dizi finalinden böyle etkilenmedim yanı türk dizisi gibiydi daha kalitelisi tabiOff taktı soygun dizisine ben zaten izleyeceğim bunu da aynı şekilde ben görmüştüm @Forumdash size söylemiş
tek bir yolu var netflix de izlemen lazım diziyiIspanyolca hic bisey anlamiyorumInglizce Dublaj olursa süper olurVarsa bildiginiz site muhtesem olur
yavaş yavaş altered karbona geçiş yapayım@Harunnn60 ile izleyin ben hiçbir yabancı dizi finalinden böyle etkilenmedim yanı türk dizisi gibiydi daha kalitelisi tabi@destere
Alt yazılı izlemiyormu @legolas9900 ne dil konuşlatuklarının ne önemi vartek bir yolu var netflix de izlemen lazım diziyiorda istersen ingilizce dublajlı istersen orjinal ispanyolca, istersen altyazılı istersen altyazısız izlemen mümkün , üye değilsen üye olman lazım ama
valla onun gibi izlermek isterdim demekki ingilizcesi süper keşke öyle bir durum bizdede olsaAlt yazılı izlemiyormu @legolas9900 ne dil konuşlatuklarının ne önemi var
Aaa @legolas9900 İngilizce biliyor ozaman tamamvalla onun gibi izlermek isterdim demekki ingilizcesi süper keşke öyle bir durum bizdede olsaher diziyi ingilizce seslendirmeyle izlerdim altyazı derdim kalmazdı
çevirmenlik güzel ama zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?