O ecünnüye nereden bağladın şimdi ayollbende seviyorum tokyoyu bende sevgimiz karşılıklı
O ecünnüye nereden bağladın şimdi ayollbende seviyorum tokyoyu bende sevgimiz karşılıklı
her yol tokyoya çıkar tokyo ve alison dizinin olmazsa olmazlarıO ecünnüye nereden bağladın şimdi ayoll
Benim sevdiğim 2 kişi Denver ile Monika ve ikisi birbiriyle çift oldu sevmediğim 2 kişi ise Tokyo ile Bilgisayarcı çocuk onlarda birbiriyle çift oldu tencere kapak @Forumdashher yol tokyoya çıkar alisonla birlikte dizinin iki yıldızıydı
aaa spoiler vermişsin hogatha seni rtüke şikayet edeceğimBenim sevdiğim 2 kişi Denver ile Monika ve ikisi birbiriyle çift oldu sevmediğim 2 kişi ise Tokyo ile Bilgisayarcı çocuk onlarda birbiriyle çift oldu tencere kapak @Forumdash
Aaa bir şey olmaz ondan Sen izlemediğim bölümde beni spoinin içine etiket ediyordun dalgınlığıma gelip bazen bakıyordumaaa spoiler vermişsin hogatha seni rtüke şikayet edeceğim
monica son bölümlere doğru benimde gözüme girmişti onu asla dışlayamam )
Sizin de diliniz farklı normaldir yani
@Harunnn60 Giresuna farklı ülke diyip dilini Giresunca diyorduSizin de diliniz farklı normaldir yani
Giresun'daki herkes senin gibi değildir bence@Harunnn60 Giresuna farklı ülke diyip dilini Giresunca diyordu
Ülke vatandaşları olarak aynı olmamız icap ederGiresun'daki herkes senin gibi değildir bence
Ülkenin Cumhurbaşkanı da sen misinÜlke vatandaşları olarak aynı olmamız icap eder
Babam eski Muhtardı ,Cumhurbaşkanlığına yükseldiÜlkenin Cumhurbaşkanı da sen misin
Muhtar deyince aklıma geldi sende tam bir muhtar kızı havası var içime doğmuş demek ki tutturmuşumBabam eski Muhtardı ,Cumhurbaşkanlığına yükseldi
Hahah evet köyde kaldığımız süreçte 2 dönem 10 yıl Muhtarlık etti köy ağası diyelimMuhtar deyince aklıma geldi sende tam bir muhtar kızı havası var içime doğmuş demek ki tutturmuşum
Demek oradan geliyor sendeki bu havalarHahah evet köyde kaldığımız süreçte 2 dönem 10 yıl Muhtarlık etti köy ağası diyelim
Aaa yok mesala hiç siyasetten gram anlamam o işlerde hiç şeyim olmadıDemek oradan geliyor sendeki bu havalar
Muhtarlık siyaset değil ki zatenAaa yok mesala hiç siyasetten gram anlamam o işlerde hiç şeyim olmadı
Öyle öyle yükselmiyormusun işte parti işlerine giriyon falan Tam aksine siyasetten nefret ederim yanı Muhtar kızından daha çok normal kız olarak büyüdük o havalara hiç girmedim şuan Muhtar değil değişen bir şeyde açıkcası olmadıMuhtarlık siyaset değil ki zaten
Siyasetten ben de nefret ederim bu konuda katılıyorum sanaÖyle öyle yükselmiyormusun işte parti işlerine giriyon falan Tam aksine siyasetten nefret ederim yanı Muhtar kızından daha çok normal kız olarak büyüdük o havalara hiç girmedim şuan Muhtar değil değişen bir şeyde açıkcası olmadı
Haber izlemeyi falanda sevmem Magazin falanda takip etmem Dünyadan bir haberdar yaşıyordum bu foruma gelene kadar ,burada paylaşıyorlar her türden şeyler daha bilgi sahibiyim 4 yıldır arkadaşlarım şaşırıyorSiyasetten ben de nefret ederim bu konuda katılıyorum sana
Evet bak o konuda forumun bana da baya katkısı oluyor ben de pek haber izlemiyorum burdan görüyorum çoğu şeyiHaber izlemeyi falanda sevmem Magazin falanda takip etmem Dünyadan bir haberdar yaşıyordum bu foruma gelene kadar ,burada paylaşıyorlar her türden şeyler daha bilgi sahibiyim 4 yıldır arkadaşlarım şaşırıyor