Ahh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeliKesinlikle 3.sezon beklentisi yaratan dizi![]()
Ahh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeliKesinlikle 3.sezon beklentisi yaratan dizi![]()
Allah aşkına soğuk dizidir diyip kendisiin soğuk dizi izlemesine ne demeliAhh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeli![]()
Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyorAllah aşkına soğuk dizidir diyip kendisiin soğuk dizi izlemesine ne demeli
Şu dizilerin fragmanına bile baksan anlarsın, soğuk ve kasvetli oldugunu
Bates Motel - America Horror Story (lady gaga'nın karakteri) Big little Liars@Harunnn60 gebeşten bahane üretmiş izlememek için
(kırmızı izlediğim tek dizi)
Yarın cuma yarın başlıcam dedim. Ama o da başlamamişŞu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyor![]()
Haftaya başlarızYarın cuma yarın başlıcam dedim. Ama o da başlamamişKaç gündür forumda bile değil
![]()
Ben birazdan izlemeye calişcam. Yada cmts gündüz. Bilemiyorum gerçekten zul oldu diziHaftaya başlarızBen Arrowu izleyemedim yarın yeni bölüm yanı 2 bölüm çıktı başıma
![]()
![]()
![]()
Marta kadar bitiririz o diziyiBen birazdan izlemeye calişcam. Yada cmts gündüz. Bilemiyorum gerçekten zul oldu diziYok Altered Carbon'a yarın bakıcam kesinlikle. Daha erteleyemem. Çünkü Jesica başlayacak martta
![]()
Sen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştirMarta kadar bitiririz o diziyi
Sen izlede hem bize bilgi ver o dizi tuhaf bir dizi çıkabilir iyi izlenim alamadım![]()
Aaa bilemiyorum hislerim kuvvetlidirSen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştirBlade Runner gibi görselliği var işte
![]()
Sen kendini baştan şartlamişsin bileAaa bilemiyorum hislerim kuvvetlidirAma sizle birlitke izleyecem tabi
![]()
Aaa Soygun dizisinin o finalinden sonra diziden her türlü memnun olmucaz keşke bu diziyi bitirmeden başlasaydık : A
Hahah neymiş beni tanıyorsun sonuctaSen kendini baştan şartlamişsin bileSenin şimdiden final bölümündeki yorumunu tahmin ettim
![]()
Yukardaki yorumunun azcık ılımlısıHahah neymiş beni tanıyorsun sonucta![]()
![]()
![]()
Aaa ben yatıyorum cnm @destere ben yattıktan sonra gelecek belliYukardaki yorumunun azcık ılımlısıŞöyle güzeldi böyle güzeldi AMA diyip gömeceksin muhtemelen
![]()
İyi geceler ben de şu oylamayı yapımAaa ben yatıyorum cnm @destere ben yattıktan sonra gelecek belliEn azından bildirimlerime cevap verirken canı sıkılmaz sabaha kadar
![]()
Aaa iyi ederin yarın güzel sürpriz olsun banaİyi geceler ben de şu oylamayı yapım![]()
geldim geldimAaa ben yatıyorum cnm @destere ben yattıktan sonra gelecek belliEn azından bildirimlerime cevap verirken canı sıkılmaz sabaha kadar
![]()
Biraz soğuk geldi ama her yerde karşıma çıkıyor bu dizinin videolarıAhh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeli![]()
ingilizce dublajmı türkçe altyazımı istiyorsun ispanyolca orjinal sesiyle izleyip türkçe altyazı takip etsen daha muhteşem olmazmı dublaj hiçbir dilde aslını tutmuyorBu dizinin inglizce dublaj lisi hangi sitede varLink atabilirmisiniz
![]()
ya seni, netflix e alalım yada burdan başla izlemeyeBiraz soğuk geldi ama her yerde karşıma çıkıyor bu dizinin videolarıBakarım belki biraz havalar ısınsın önce
@Forumdash
Sen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştirBlade Runner gibi görselliği var işte
![]()
kaç defa dedimki alper karbondioksit tam çiğdeme göre hem bilim kurgu hem fantastikYukardaki yorumunun azcık ılımlısıŞöyle güzeldi böyle güzeldi AMA diyip gömeceksin muhtemelen
![]()
Marta kadar bitiririz o diziyi
Sen izlede hem bize bilgi ver o dizi tuhaf bir dizi çıkabilir iyi izlenim alamadım![]()
Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyor![]()
Yarın cuma yarın başlıcam dedim. Ama o da başlamamişKaç gündür forumda bile değil
![]()