Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Ahh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeli :A
Allah aşkına soğuk dizidir diyip kendisiin soğuk dizi izlemesine ne demeli :F:F
Şu dizilerin fragmanına bile baksan anlarsın, soğuk ve kasvetli oldugunu:X
Bates Motel - America Horror Story (lady gaga'nın karakteri) Big little Liars :X @Harunnn60 gebeşten bahane üretmiş izlememek için :A (kırmızı izlediğim tek dizi)

Allah aşkına soğuk dizidir diyip kendisiin soğuk dizi izlemesine ne demeli :F:F
Şu dizilerin fragmanına bile baksan anlarsın, soğuk ve kasvetli oldugunu:X
Bates Motel - America Horror Story (lady gaga'nın karakteri) Big little Liars :X @Harunnn60 gebeşten bahane üretmiş izlememek için :A (kırmızı izlediğim tek dizi)
Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyor :A

Haftaya başlarız :F Ben Arrowu izleyemedim yarın yeni bölüm yanı 2 bölüm çıktı başıma :( :( :(
Ben birazdan izlemeye calişcam. Yada cmts gündüz. Bilemiyorum gerçekten zul oldu dizi:F Yok Altered Carbon'a yarın bakıcam kesinlikle. Daha erteleyemem. Çünkü Jesica başlayacak martta:X

Ben birazdan izlemeye calişcam. Yada cmts gündüz. Bilemiyorum gerçekten zul oldu dizi:F Yok Altered Carbon'a yarın bakıcam kesinlikle. Daha erteleyemem. Çünkü Jesica başlayacak martta:X
Marta kadar bitiririz o diziyi :A

Sen izlede hem bize bilgi ver o dizi tuhaf bir dizi çıkabilir iyi izlenim alamadım :A

Sen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştir :F Blade Runner gibi görselliği var işte :A
Aaa bilemiyorum hislerim kuvvetlidir :F Ama sizle birlitke izleyecem tabi :A

Aaa Soygun dizisinin o finalinden sonra diziden her türlü memnun olmucaz keşke bu diziyi bitirmeden başlasaydık : A

Aaa bilemiyorum hislerim kuvvetlidir :F Ama sizle birlitke izleyecem tabi :A

Aaa Soygun dizisinin o finalinden sonra diziden her türlü memnun olmucaz keşke bu diziyi bitirmeden başlasaydık : A
Sen kendini baştan şartlamişsin bile :A Senin şimdiden final bölümündeki yorumunu tahmin ettim :F

Bu dizinin inglizce dublaj lisi hangi sitede var :D Link atabilirmisiniz :love1:
ingilizce dublajmı türkçe altyazımı istiyorsun ispanyolca orjinal sesiyle izleyip türkçe altyazı takip etsen daha muhteşem olmazmı dublaj hiçbir dilde aslını tutmuyor :)

Biraz soğuk geldi ama her yerde karşıma çıkıyor bu dizinin videoları :A Bakarım belki biraz havalar ısınsın önce :A @Forumdash
ya seni, netflix e alalım yada burdan başla izlemeye :)
http://www.dizibox1.com/la-casa-de-papel-1-sezon-1-bolum-izle/

Sen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştir :F Blade Runner gibi görselliği var işte :A
Yukardaki yorumunun azcık ılımlısı :A Şöyle güzeldi böyle güzeldi AMA diyip gömeceksin muhtemelen :A
kaç defa dedimki alper karbondioksit tam çiğdeme göre hem bilim kurgu hem fantastik :) yani dizi konu olarak bir bana uzak sizin çok sevmeniz lazım ben yandım size bişey olmaz :)

Marta kadar bitiririz o diziyi :A

Sen izlede hem bize bilgi ver o dizi tuhaf bir dizi çıkabilir iyi izlenim alamadım :A

Son düzenleme: