Ahh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeliKesinlikle 3.sezon beklentisi yaratan dizi
Ahh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeliKesinlikle 3.sezon beklentisi yaratan dizi
Allah aşkına soğuk dizidir diyip kendisiin soğuk dizi izlemesine ne demeliAhh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeli
Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyorAllah aşkına soğuk dizidir diyip kendisiin soğuk dizi izlemesine ne demeli
Şu dizilerin fragmanına bile baksan anlarsın, soğuk ve kasvetli oldugunu
Bates Motel - America Horror Story (lady gaga'nın karakteri) Big little Liars @Harunnn60 gebeşten bahane üretmiş izlememek için (kırmızı izlediğim tek dizi)
Yarın cuma yarın başlıcam dedim. Ama o da başlamamiş Kaç gündür forumda bile değilŞu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyor
Haftaya başlarız Ben Arrowu izleyemedim yarın yeni bölüm yanı 2 bölüm çıktı başımaYarın cuma yarın başlıcam dedim. Ama o da başlamamiş Kaç gündür forumda bile değil
Ben birazdan izlemeye calişcam. Yada cmts gündüz. Bilemiyorum gerçekten zul oldu dizi Yok Altered Carbon'a yarın bakıcam kesinlikle. Daha erteleyemem. Çünkü Jesica başlayacak marttaHaftaya başlarız Ben Arrowu izleyemedim yarın yeni bölüm yanı 2 bölüm çıktı başıma
Marta kadar bitiririz o diziyiBen birazdan izlemeye calişcam. Yada cmts gündüz. Bilemiyorum gerçekten zul oldu dizi Yok Altered Carbon'a yarın bakıcam kesinlikle. Daha erteleyemem. Çünkü Jesica başlayacak martta
Sen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştir Blade Runner gibi görselliği var işteMarta kadar bitiririz o diziyi
Sen izlede hem bize bilgi ver o dizi tuhaf bir dizi çıkabilir iyi izlenim alamadım
Aaa bilemiyorum hislerim kuvvetlidir Ama sizle birlitke izleyecem tabiSen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştir Blade Runner gibi görselliği var işte
Sen kendini baştan şartlamişsin bile Senin şimdiden final bölümündeki yorumunu tahmin ettimAaa bilemiyorum hislerim kuvvetlidir Ama sizle birlitke izleyecem tabi
Aaa Soygun dizisinin o finalinden sonra diziden her türlü memnun olmucaz keşke bu diziyi bitirmeden başlasaydık : A
Hahah neymiş beni tanıyorsun sonuctaSen kendini baştan şartlamişsin bile Senin şimdiden final bölümündeki yorumunu tahmin ettim
Yukardaki yorumunun azcık ılımlısı Şöyle güzeldi böyle güzeldi AMA diyip gömeceksin muhtemelenHahah neymiş beni tanıyorsun sonucta
Aaa ben yatıyorum cnm @destere ben yattıktan sonra gelecek belli En azından bildirimlerime cevap verirken canı sıkılmaz sabaha kadarYukardaki yorumunun azcık ılımlısı Şöyle güzeldi böyle güzeldi AMA diyip gömeceksin muhtemelen
İyi geceler ben de şu oylamayı yapımAaa ben yatıyorum cnm @destere ben yattıktan sonra gelecek belli En azından bildirimlerime cevap verirken canı sıkılmaz sabaha kadar
Aaa iyi ederin yarın güzel sürpriz olsun banaİyi geceler ben de şu oylamayı yapım
geldim geldimAaa ben yatıyorum cnm @destere ben yattıktan sonra gelecek belli En azından bildirimlerime cevap verirken canı sıkılmaz sabaha kadar
Biraz soğuk geldi ama her yerde karşıma çıkıyor bu dizinin videoları Bakarım belki biraz havalar ısınsın önce @ForumdashAhh @Harunnn60 Soğuk dizidir diye başlamıyor ama neler kaçırıyor bence izlemeli
ingilizce dublajmı türkçe altyazımı istiyorsun ispanyolca orjinal sesiyle izleyip türkçe altyazı takip etsen daha muhteşem olmazmı dublaj hiçbir dilde aslını tutmuyorBu dizinin inglizce dublaj lisi hangi sitede var Link atabilirmisiniz
ya seni, netflix e alalım yada burdan başla izlemeyeBiraz soğuk geldi ama her yerde karşıma çıkıyor bu dizinin videoları Bakarım belki biraz havalar ısınsın önce @Forumdash
Sen konuyu anlamadiğin için tuhaf gelmiştir Blade Runner gibi görselliği var işte
kaç defa dedimki alper karbondioksit tam çiğdeme göre hem bilim kurgu hem fantastik yani dizi konu olarak bir bana uzak sizin çok sevmeniz lazım ben yandım size bişey olmazYukardaki yorumunun azcık ılımlısı Şöyle güzeldi böyle güzeldi AMA diyip gömeceksin muhtemelen
Marta kadar bitiririz o diziyi
Sen izlede hem bize bilgi ver o dizi tuhaf bir dizi çıkabilir iyi izlenim alamadım
Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını ne zaman izleyecez , kütük bizi bekliyor
Yarın cuma yarın başlıcam dedim. Ama o da başlamamiş Kaç gündür forumda bile değil