Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Ya bir git daredevili sonra jessicayI hep ben önerdim sonrada fanı çıktın konuşturma beni :) Bir kaç dizi var daha benim önerdiğim :ppp:
Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazım :A

o zaman benlik bişey yokmuşl ben rahatladım kim önerdiyse o düşünsün :)
yalnız umarım @Forumdash ında hafızası seninki gibidir yoksa kabak benim başıma patlayacak:)
@MasacRE- ile @Forumdash birbirinin üstüne atıp duruyor sen önerdin diye :F

Ama m adem konusunu açtık izleyecez , belkdie severiz tuhaf dizi çıkmasın yeter :A

Ispanyolca hic bisey anlamiyorum :A Inglizce Dublaj olursa süper olur :A Varsa bildiginiz site muhtesem olur :D
tek bir yolu var netflix de izlemen lazım diziyi :) orda istersen ingilizce dublajlı istersen orjinal ispanyolca, istersen altyazılı istersen altyazısız izlemen mümkün , üye değilsen üye olman lazım ama :)

@Harunnn60 ile izleyin ben hiçbir yabancı dizi finalinden böyle etkilenmedim yanı türk dizisi gibiydi daha kalitelisi tabi :A :A :A @destere
yavaş yavaş altered karbona geçiş yapayım :)

tek bir yolu var netflix de izlemen lazım diziyi :) orda istersen ingilizce dublajlı istersen orjinal ispanyolca, istersen altyazılı istersen altyazısız izlemen mümkün , üye değilsen üye olman lazım ama :)
Alt yazılı izlemiyormu @legolas9900 ne dil konuşlatuklarının ne önemi var :A

Aaa @legolas9900 İngilizce biliyor ozaman tamam :A

Ben bilseydim bir siteye çevirmen olurdum paralı :A
çevirmenlik güzel ama zor iş :)
hem çevirdiğin dili ana dilin gibi bilmen lazım hemde türkçeye tam karşılık gelebilecek kelimeyi bulman lazım, dilden dile çevirilerde aynı ifadeleri aynen başka bir dile nakletmek bayağı bir efor gerektiriyor :)