Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazımYa bir git daredevili sonra jessicayI hep ben önerdim sonrada fanı çıktın konuşturma beniBir kaç dizi var daha benim önerdiğim
![]()
Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazımYa bir git daredevili sonra jessicayI hep ben önerdim sonrada fanı çıktın konuşturma beniBir kaç dizi var daha benim önerdiğim
![]()
sondaki düşünüyorum kısmı tam senlikAbartmayın sizde be 2 aya kalmaz bitiririm diye düşünüyorum![]()
![]()
Edelim aynen.Gel senle Punisher devam edelim Jessicalar başlamadan bitirmek lazım![]()
Avatardan dolayı senin mesajları kendi mesajım sanıyorum alışmam biraz zaman alacakEdelim aynen.
azcık egonu okşala rahatla sonra diziye başlaBugün biraz bunaldım. Gezemedim zaten o yüzden bir geldiler bana.![]()
Bitirince görürsünsondaki düşünüyorum kısmı tam senlikyani daha çok düşünürsün
![]()
azcık egonu okşala rahatla sonra diziye başla![]()
Bu dizide Dark gibi sürpriz şekilde baya forumun hit dizisi olduazcık egonu okşala rahatla sonra diziye başla![]()
bu dizide herşey muhteşem gitti bakalım karbon nasıl gidecekBu dizide Dark gibi sürpriz şekilde baya forumun hit dizisi olduİkisinide @Forumdash önermişti sanırım
@destere
@MasacRE- nin çıplak adamınımı diyorsunbu dizide herşey muhteşem gitti bakalım karbon nasıl gidecek
harbiden alper karbonu kim önermişti benmiydim @Forumdash mıydıumarım ben değilimdir
![]()
o zaman benlik bişey yokmuşl ben rahatladım kim önerdiyse o düşünsün@MasacRE- nin çıplak adamınımı diyorsunBen @MasacRE- önerdi sanıyordum ama @Forumdash önerdi diyor
Forumdasa Dark ve bu diziden sonra yakışmadı öyle dizi önermek
![]()
@MasacRE- ile @Forumdash birbirinin üstüne atıp duruyor sen önerdin diyeo zaman benlik bişey yokmuşl ben rahatladım kim önerdiyse o düşünsün
yalnız umarım @Forumdash ında hafızası seninki gibidir yoksa kabak benim başıma patlayacak![]()
Ben de görmüştüm diziyi de burada size öneren @Forumdash dı ben size dizi film önermiyorum zaten artık@MasacRE- ile @Forumdash birbirinin üstüne atıp duruyor sen önerdin diye
Ama m adem konusunu açtık izleyecez , belkdie severiz tuhaf dizi çıkmasın yeter![]()
Sen önerme kendini yorma cnm bizim izlediklerimize katıl yeterBen de görmüştüm diziyi de burada size öneren @Forumdash dı ben size dizi film önermiyorum zaten artık![]()
Off taktı soygun dizisine ben zaten izleyeceğim bunu da aynı şekilde ben görmüştüm @Forumdash size söylemişSen önerme kendini yorma cnm bizim izlediklerimize katıl yeter![]()
![]()
@destere
Sen bu soygun dizisine bakmayarak çok şey kaçırıyorsun mesala![]()
@Harunnn60 ile izleyin ben hiçbir yabancı dizi finalinden böyle etkilenmedim yanı türk dizisi gibiydi daha kalitelisi tabiOff taktı soygun dizisine ben zaten izleyeceğim bunu da aynı şekilde ben görmüştüm @Forumdash size söylemiş![]()
tek bir yolu var netflix de izlemen lazım diziyiIspanyolca hic bisey anlamiyorumInglizce Dublaj olursa süper olur
Varsa bildiginiz site muhtesem olur
![]()
yavaş yavaş altered karbona geçiş yapayım@Harunnn60 ile izleyin ben hiçbir yabancı dizi finalinden böyle etkilenmedim yanı türk dizisi gibiydi daha kalitelisi tabi![]()
![]()
@destere
Alt yazılı izlemiyormu @legolas9900 ne dil konuşlatuklarının ne önemi vartek bir yolu var netflix de izlemen lazım diziyiorda istersen ingilizce dublajlı istersen orjinal ispanyolca, istersen altyazılı istersen altyazısız izlemen mümkün , üye değilsen üye olman lazım ama
![]()
valla onun gibi izlermek isterdim demekki ingilizcesi süper keşke öyle bir durum bizdede olsaAlt yazılı izlemiyormu @legolas9900 ne dil konuşlatuklarının ne önemi var![]()
Aaa @legolas9900 İngilizce biliyor ozaman tamamvalla onun gibi izlermek isterdim demekki ingilizcesi süper keşke öyle bir durum bizdede olsaher diziyi ingilizce seslendirmeyle izlerdim altyazı derdim kalmazdı
![]()
çevirmenlik güzel ama zor iş