Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

Youtube'da o kadar gecikme yok. Şu an 147bine çıkmış zaten. Bir gecede ne bekliyoruz ki? Birkaç günde görürüz ne kadar olay olacak ya da sönük kalacak fragman.
Yok aga gecikme oluyor sabah gir bak 1 milyonu geçmiştir

Yarın sabah bu mesajlardan alıntı yaparız aga küçük geliyor tabi 1 milyon ne vadi için
2017 yılındayız, 2005 yılında değil. En son 4 reyting alan bir diziyi kim ne kadar merak eder ki Allah aşkına? Hiçkimse sokakta Vadi'yi konuşmuyor, Kurtlar Vadisi markası artık eskisi gibi prestijli değil, oha hala mı bitmedi tavrıyla konuşuyor herkes.
Vadicilerin bile bir kısmı özlemle beklemezken sen 10 milyon gişe, 3 saatte 1 milyon görüntülenmeden falan bahsediyosun.

Vadinin bir ismi var o konuşanlarda izliyor emin ol bu film sıradan bir filmde değil yarın görürsün fragman kaç milyon izlenmiş

Aga Raci-Bahadır gittikten sonra Vadi azalarak bitti maalesef bunu kabul edemiyorlar. Necati Şaşmaz'ın senaryo yazmayla ilgili bir eğitimi mi var? Ya da şıtandart Kazım'ın yancısı Cahit Raci usta gittikten sonra nasıl konseptin bel kemiği oldu?

Yapılacak şeyi söylüyorum. Necati bu dakikadan sonra sadece yapımcı ve Polat olacak. Selman Kayabaşı ya da Mete Yarar ayarında bir konsept danışmanı, 2-3 tane de kaliteli senarist bulunursa yine kanallar kapıda kuyruk olacak bunu biliyorum. Ayrıca Cahit denen kımıl zararlısını komple yollayıp Gürkan Uygun ayarında bir sağ kol getirmeleri lazım. Akif'i geri diriltseler ona bile razıyım bak

Katılıyorum

Bende sonuna kadar katiliyorum. Fragman konusunda son 1 dakikaya muzik eklenmeliymis gibi hissettim sanki o kadar patlama yavan kalmis gibi umarim filmde daha etkili kullanirlar benim icin vadide en onemli unsurlardan biridir muzikleri acikcasi. Oyuncu kadrosunuda yetersiz buldum ama feto rolu icin kullandiklari oyuncuyu baya begendim simdilik. Film gisede Filistin'i gecse benim icin yeterlidir daha fazlasini bekleyemiyorum adam akilli bir reklam stratejisi izlemeleri lazim sonucta filmin basarisi diziyi direk etkileyecek. Mumkunse Cahit'te geri plana gecsin biraz artik ya diziden ayrilmaz zaten kolay kolay oraya baya yerlesmis. Ama vadiyi gercekten ozlemisim hic yalan yok.