Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

Ortalık toz duman oldu 1 fragmanla 29 eylülde sinema salonları patlayacak

Bana biraz abartıyosun gibi geldi. 10 milyon ne lan? :F
Pusu son yıllarda zaten en fazla 16 reyting aldı, o da 10 milyona bile denk gelmiyor ülkede :F
Manyakmisin olum son 2 sezona kadar 15 o geçiyordu o da 10 milyonu rahat geçer :D yav 11 sene önce doğru düzgün sinema olmadığı zamanlarda 4 milyonu geçmiş vadi şimdi niye 10 milyon olmasın bence vadi için sıradan normal bi sonuç olur

Manyakmisin olum son 2 sezona kadar 15 o geçiyordu o da 10 milyonu rahat geçer :D yav 11 sene önce doğru düzgün sinema olmadığı zamanlarda 4 milyonu geçmiş vadi şimdi niye 10 milyon olmasın bence vadi için sıradan normal bi sonuç olur
O mantıkla Filistin'in de zamanında rekor kırması lazımdı.
Ben 3 milyonu görmez bile diyorum.

Abartma aga bu filmin hakkı 3 milyon, kesinlikle diğer filmlere göre mükemmel değil. Ama yorumlarda gömenler çoğunlukta 1 milyon gibi rezil bir gişe yapmasından korkuyorum :A

20:00-23:30 arası 56 bin kişi tarafından izlenilen fragman 23:30 ile 01:00 arası iki kat yükselerek 132 bine ulaştı !!!!!

Bence Irak filmi bu filmin en az 3 katı bütçe ile çekilmiştir. Tam rakamları bilmiyorum rakamları. Fakat sosyo-ekonomik olarak gelişen ve sinema kültürü oturan bir toplum haline geldik 2006'dan beri. 4 milyon barajını geçeriz kendi rekorumuzu kırarız gibi geliyor. Yine de emin konuşmamak lazım.

Usta açık konuşmak gerekirse Irak filminde kadro vardı, saglam senaryo vardı kendimizi kandırmak gibi olmasın yani :) Memati, Abdül, Erhan nerde Cahit nerde, Irak filmi geniş ortamda geçmişti zaten patlamarı vs çok farklıydı

3-4 milyon bekliyorum bende açıkcası ama inşallah 6-7 olur bu rakam

Ben de Cahit'ten kıllanıyorum :A Kılkuyruk yine kendini övecek birşeyler yazmıştır kesin :A Filmin sonunda superman olup Akıncı Üssü'nden kalkan uçakları elleriyle alaşağı ediyordur Allah bilir :X

Hahahahahah :A Aynı düşünce içindeyiz usta, kılkuyruk geçen sezon biliyorsun kendi tahtını kurmak için bir bölümde koca ekibi yok etti Polat'ın yanına adam yanaştırmıyor

Aga ne 132 bini 1 milyonu geçmiştir sabah görürsün youtube da ilk başlarda net sayı yazmıyor 1 milyon rahat izlenmistir

Onların hepsi filme gidecek görürsün her zaman ki gibi şaşırmadım :D
Youtube'da o kadar gecikme yok. Şu an 147bine çıkmış zaten. Bir gecede ne bekliyoruz ki? Birkaç günde görürüz ne kadar olay olacak ya da sönük kalacak fragman.

@-KADİR-- aga bence sen beklentini düşük tutuyon vadi ismi bile reytingtir unutma

Yani usta şimdi geçen sezona bakarsak Vadi tarihinin en düşük reytinglerini aldı, senaryo kadro berbattı açıkcası baya düşüş yakaladı, ama inşallah senin dedigin gibi olur :)

YouTube alıntıdır ; "
Polata adam lazım bu işler güllü ve tony stark kopyası cahitle olmuyor " :A:A

Fragmanda arka planda müzik hiç koyulmamış o açıdan sade olmuş, ve tekrar tekrar söylemek gerekirse kadro yok be usta, paraya kıyıp saglam oyuncular getirilse keşke.

İnşallah yeni çekilecek dizide sağlam oyuncular ile kadro kurulur, yoksa yine Yusuf'un dırdırı, Cahit'in tribi hiç çekilmez :)

Son düzenleme:
Usta açık konuşmak gerekirse Irak filminde kadro vardı, saglam senaryo vardı kendimizi kandırmak gibi olmasın yani :) Memati, Abdül, Erhan nerde Cahit nerde, Irak filmi geniş ortamda geçmişti zaten patlamarı vs çok farklıydı

3-4 milyon bekliyorum bende açıkcası ama inşallah 6-7 olur bu rakam

Hahahahahah :A Aynı düşünce içindeyiz usta, kılkuyruk geçen sezon biliyorsun kendi tahtını kurmak için bir bölümde koca ekibi yok etti Polat'ın yanına adam yanaştırmıyor
Aynen öyle. Kurtlar Vadisi Irak prodüksiyon bakımından Türk sinema tarihinin en iyi filmidir. Yıl olmuş 2017 hala yanına sadece DAĞ II yaklaşabildi. Onun da devlet desteği vardı zaten. Bi zahmet olsun yani :A Gerçek silahlar kullanmışlar filmde burda hala çatapat falan kullanıyorlar. Mesela Irak'taki canlı bomba sahnesi Hollywood standartlarındadır. Zaten yapım ekibinde Amerika menşeili elemanlar da vardı. Filmin sonundaki Credits kısmında oku oku bitmiyor full gavur dolu :A

Senaryo olarak ise Gladyo filminin bende yeri çok ayrıdır. Hatta şahsen Irak filminden daha çok severim. İskender'in o muazzam müziği, karakteri ve filmin bitişinden sonra diziyle bağlantı kurulması.. Başlı başına bir kurgu destanıydı. Bu filmler arasında senaryo olarak en sönük kalan bence Filistin filmi olmuştur.