694 bin
Polat Şaşmaz yok onun yerine ben atayım bari. Eksikliği hissedilmesin29 eylüle kadar daha iyi oranlar alacağız inşallah
''Troll''spor iş başındaPolat Şaşmaz yok onun yerine ben atayım bari. Eksikliği hissedilmesin
bir zamanlar yazete denen uyduruk sitede bir günde 5 milyon tıklandık diye hbaerler gelirdi, yazeteden yüzlerce kat daha fazla insanın kullandığı youtubede 1 milyon bile olmamış )) o zaman veriyorum mehteri aman kahkahayıAbartma aga bu filmin hakkı 3 milyon, kesinlikle diğer filmlere göre mükemmel değil. Ama yorumlarda gömenler çoğunlukta 1 milyon gibi rezil bir gişe yapmasından korkuyorum
Polat Şaşmaz yok onun yerine ben atayım bari. Eksikliği hissedilmesin
Youtube'a yüklenen bölümler de hep milyonu geçmişti. Ki fragman yayınlanalı 24 saat oldu. Trend'de ikinci sırada. Aleyna Tilki'yi geçti ulanbir zamanlar yazete denen uyduruk sitede bir günde 5 milyon tıklandık diye hbaerler gelirdi, yazeteden yüzlerce kat daha fazla insanın kullandığı youtubede 1 milyon bile olmamış )) o zaman veriyorum mehteri aman kahkahayı
Arada trollüğüm tutuyor, konudan konuya sıçrıyorum böyle trollük için''Troll''spor iş başında
1 milyon olamamış neticedeYoutube'a yüklenen bölümler de hep milyonu geçmişti. Ki fragman yayınlanalı 24 saat oldu. Trend'de ikinci sırada. Aleyna Tilki'yi geçti ulan
Arada trollüğüm tutuyor, konudan konuya sıçrıyorum böyle trollük için
Youtube'a yüklenen bölümler de hep milyonu geçmişti. Ki fragman yayınlanalı 24 saat oldu. Trend'de ikinci sırada. Aleyna Tilki'yi geçti ulan
Arada trollüğüm tutuyor, konudan konuya sıçrıyorum böyle trollük için
EyvallahPolat Şaşmaz yok onun yerine ben atayım bari. Eksikliği hissedilmesin
Geldi. Görevi sahibine teslim ediyorum artıkbana denk geldi o trollükte
Geldi. Görevi sahibine teslim ediyorum artık
Aga yavaş yavaş artıyor gören izliyor işte bakalım kaç milyon olacak700 bin oldu @takas Dedim ben sana
Sen yine de yüksekten uçmayı hiç bırakmayacaksınAga yavaş yavaş artıyor gören izliyor işte bakalım kaç milyon olacak
Ben takasa katılıyom 2 milyon kişi izler en azSen yine de yüksekten uçmayı hiç bırakmayacaksın
Ne 2 milyonu en az 3 milyonBen takasa katılıyom 2 milyon kişi izler en az
filistin filmini geçse yeter ,başarılıdrSen yine de yüksekten uçmayı hiç
Aga yavaş yavaş artıyor gören izliyor işte bakalım kaç milyon olacakNe 2 milyonu en az 3 milyon
bırakmayacaksın
Bana kalsa 1 milyonu zorlayarak geçer diyeceğim film. Ama "mahalle baskısı"ndan dolayı 3 dedim dünfilistin filmini geçse yeter ,başarılıdr