Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Benim telefon akilli diye geciniyo zaten. Ev telefonu varya onlardan. Diğer telefonun da kapağı gitti ses açma kapama tuşu çıkıyor kaoagi ckarinca arada kendi kendine kapanıyor. Yani ankayacagin yeni telefon lazım ama ben çalışmayı sevmeyen biri olduğum için zor. İnşallah imam olursam gerisi kolay zaten :D

-Tapatalk-
İnşallah aga hayırlı neyse o olursun gerisi boş zaten. Her şeyin hayırlısı inşallah.

Benim telefon akilli diye geciniyo zaten. Ev telefonu varya onlardan. Diğer telefonun da kapağı gitti ses açma kapama tuşu çıkıyor kaoagi ckarinca arada kendi kendine kapanıyor. Yani ankayacagin yeni telefon lazım ama ben çalışmayı sevmeyen biri olduğum için zor. İnşallah imam olursam gerisi kolay zaten :D

-Tapatalk-​
Aman hacı Sen imam olursan elektrik gelmiyor diye milleti dinden soğutursun 😉)))
Hiç gulecegim yoktu abi :F Benim elektriğe ihtiyacım yok gerekirse mum yakar namazimizi öyle kilariz :D
İnşallah aga hayırlı neyse o olursun gerisi boş zaten. Her şeyin hayırlısı inşallah.
Amin aga :D

-Tapatalk-

La olm geçende bana dedin aynı şeyi :))) ama bizim bir suçumuz yok :)))
abi beğenilerle kafayı yemiş :D kim beğenirse beğensin bu konuyu gündeme getirmek saçma

@china_shangai @-KADİR- Tebrik ederim yine maçı aldınız :) her hafta derbi oynasaniz farkla şampiyon olursunuz 😉
Saol centilmen kardeşim 😉)))
abi benden aman böyle şeyler beklemeyin hayatta en son yapacağım şey fenerle ilgili olumlu birşey söylemektir hele tebrik asla eğer bi gün fenerli birini yendikleri için tebrik edersem o gün ben bitmişim demektir :D
yine bala aldınız maçı ama asla şampiyonluğu bırakmayacaz
son olarak beşiktaştan hiçbi cacık olmaz şu feneri yenemedi ya bu takım en iyi 3.olur bilicte hoca moca değildir

Aga eğer ciddiysen çok ayıp ediyorsun. Yağ neden atayım ki bana getirisi olabilir ki. İşte bizde bu düşünceler olunca korkudan içimizden geçenleri de söylemekten korkar olduk.
aga polat şaşmaz ın söylediklerinin 4 te 3 ü saçmadır bunlara alış artık ve takma :D

11072830_990599147630868_4635727372245904225_n.jpg

poaltın leylaya evlilik teklifi ettiği yer :))))) rekor derken üst üstte 10. bölüm olması mı??????

demek ki kanal d ile anlaştıkları bölüm sayısının sınırına gelmişler :))))) zaten bu önemli maçlarda ara vermemelerinden belli idi :))))))
aynen abi ara verme şansları yoktur yoksa kaç kez ara verirlerdi biz malımızı bilmezmiyiz :D bu harbiden büyük bi rekordur tam 11 bölü üst üste kurtlar vadisi aralıksız yayınlanıyor vay be :D

Uzun zamandır düşünüyordum forumdan ayrılmayı kısmet bu güneymiş :( bir şey yazmadan ayrılmayı da düşündüm lakin en azından sizlere bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

Burada sizin sayenizde vadi ile ilgili bir çok şey öğrendim hepinize tek tek teşekkür ederim :) eğer bir saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin eğer benim hakkım varsa hepinize tek tek helal olsun.

Eğer kısmet olurda atanırsam inşallah vadiyi baştan sona izleyip tekrardan aranıza katılırım işte o zaman benden çekeceğiniz var :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919