Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

251. Bölüm

123 dakikalık bölümden 60 dakikasını çöpe at.. geriye kalan kısım son beş bölümün en güzel bölümü olabilecek derecede. Keyifle izledim. Gökhan Kırdar yine mest etti. İşine bu kadar titiz olan tek dizi/film sanatçısıdır bence.. seçtiği ve kendi tarzı ile hazırladığı müzikler sahneyle/senaryo ile anca bu kadar uyumlu olabilir. Leyla sahneleri bölüme damgasını vurmuştur. Çiğdem Batur 'duygusal' sahnelerinde gösterdiği performansı herzaman çok kötü ve yapmacık bulmuşumdur.. bu bölümde ki performansı çok iyidi.. olayı yaşayarak oynadı ve izleyiciye o duyguyu verebildi, tebrikler kendisine. Polat'a söylenecek birşey yok zaten.. adamın bu gibi sahneleri bile izlerken insana zevk veriyor.. muhteşem bir insan.

Tapatalk 2
yaaa aga Çiğdem Batur a laf söylüyodunuz kız hepinizi susturdu :D müthiş bi oyuncu laf yok
Necati abi harbiden acayip oynuyo ya üstüne adam tanımıyorum idol bi isim

eski vadi videolarını izlemeye dayanamıyorum bunu dile getirmekten bile çekiniyorum ama bi gün vadi biterse o zaman baştan başlarım yoksa o bölümleri izleyemiyorum bişeyler oluyo

Aga bende tapatalktayım ama 10 yazıyor bence senin telefonun ömrü bitmiş :D en iyisi telefonu veya tablet her neyse onu değiştir 😉
Benim telefon akilli diye geciniyo zaten. Ev telefonu varya onlardan. Diğer telefonun da kapağı gitti ses açma kapama tuşu çıkıyor kaoagi ckarinca arada kendi kendine kapanıyor. Yani ankayacagin yeni telefon lazım ama ben çalışmayı sevmeyen biri olduğum için zor. İnşallah imam olursam gerisi kolay zaten :D

-Tapatalk-

Aga bende tapatalktayım ama 10 yazıyor bence senin telefonun ömrü bitmiş :D en iyisi telefonu veya tablet her neyse onu değiştir 😉
Yine tam isabet haftaya yine fener maçında tahminini bekliyorum :)))) sen artık bizim uğurumuz oldun 😉)))

Benim telefon akilli diye geciniyo zaten. Ev telefonu varya onlardan. Diğer telefonun da kapağı gitti ses açma kapama tuşu çıkıyor kaoagi ckarinca arada kendi kendine kapanıyor. Yani ankayacagin yeni telefon lazım ama ben çalışmayı sevmeyen biri olduğum için zor. İnşallah imam olursam gerisi kolay zaten :D

-Tapatalk-​
Aman hacı Sen imam olursan elektrik gelmiyor diye milleti dinden soğutursun 😉)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919