yaaa aga Çiğdem Batur a laf söylüyodunuz kız hepinizi susturdu251. Bölüm
123 dakikalık bölümden 60 dakikasını çöpe at.. geriye kalan kısım son beş bölümün en güzel bölümü olabilecek derecede. Keyifle izledim. Gökhan Kırdar yine mest etti. İşine bu kadar titiz olan tek dizi/film sanatçısıdır bence.. seçtiği ve kendi tarzı ile hazırladığı müzikler sahneyle/senaryo ile anca bu kadar uyumlu olabilir. Leyla sahneleri bölüme damgasını vurmuştur. Çiğdem Batur 'duygusal' sahnelerinde gösterdiği performansı herzaman çok kötü ve yapmacık bulmuşumdur.. bu bölümde ki performansı çok iyidi.. olayı yaşayarak oynadı ve izleyiciye o duyguyu verebildi, tebrikler kendisine. Polat'a söylenecek birşey yok zaten.. adamın bu gibi sahneleri bile izlerken insana zevk veriyor.. muhteşem bir insan.
Tapatalk 2
Yok yok siz bana saka yapıyonuz ben yememYoooo oyle birsey yapmadim 🙂
Yok yok siz bana saka yapıyonuz ben yemem
-Tapatalk-
Bence sen kafayi yedinYok yok siz bana saka yapıyonuz ben yemem
-Tapatalk-
Al iste papuleoo beğendi senin begenin gitti gitti şimdi.Bence sen kafayi yedin)))
Bence sen kafayi yedinYine tam isabet 😀)))
Aga şu an 10 beğeni yazıyor senin bilgisayar veya telefon kafayı yemişAl iste papuleoo beğendi senin begenin gitti gitti şimdi.
-Tapatalk-
Oha 10 mu sagolun agalar.Aga şu an 10 beğeni yazıyor senin bilgisayar veya telefon kafayı yemişbegeniler de sorun yok.
Kusura bakma abiLa olm geçende bana dedin aynı şeyi)) ama bizim bir suçumuz yok
))
Aga bende tapatalktayım ama 10 yazıyor bence senin telefonun ömrü bitmişOha 10 mu sagolun agalar.
Taoatalkta sorun var o halde kusura bakmayın
-Tapatalk-
Benim telefon akilli diye geciniyo zaten. Ev telefonu varya onlardan. Diğer telefonun da kapağı gitti ses açma kapama tuşu çıkıyor kaoagi ckarinca arada kendi kendine kapanıyor. Yani ankayacagin yeni telefon lazım ama ben çalışmayı sevmeyen biri olduğum için zor. İnşallah imam olursam gerisi kolay zatenAga bende tapatalktayım ama 10 yazıyor bence senin telefonun ömrü bitmişen iyisi telefonu veya tablet her neyse onu değiştir 😉