- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Senin gibi dingiller oldugu surece onun gibi hirbolar kazanirGeçen yılda öyle deediniz adam şampiyon oldu![]()
Senin gibi dingiller oldugu surece onun gibi hirbolar kazanirGeçen yılda öyle deediniz adam şampiyon oldu![]()
ibretlik tesbitSenin gibi dingiller oldugu surece onun gibi hirbolar kazanir)))))))))
Abi senin ufaklıkta onu tutuyorSenin gibi dingiller oldugu surece onun gibi hirbolar kazanir)))))))))
Kötü oldu yav hamza hoca ne yapmaya çalışıyor şampiyonluğu kendi eliyle fener ve beşiktaşa vermeye çalışıyor@china_shangai abi paşa farkı 2 ye çıkardı![]()
aga maç bitmedi daha kazanma ihtimaliniz varKötü oldu yav hamza hoca ne yapmaya çalışıyor şampiyonluğu kendi eliyle fener ve beşiktaşa vermeye çalışıyor
Allah arttirsin@china_shangai abi paşa farkı 2 ye çıkardı![]()
ooo abi yine formdasın sağlı sollu geliyon ne diyim doğru da söylüyon yaniDikkat ediyorum da benim ufaklik gibi yaslari 6 olan butun cocuklar hirboyu)))))))) sor bakayim acaba neden 😉)))) cocuklar şarlatanlardan cok hoslanir 😉)))
Allah arttirsin))))
Allah yardimcin olsun aga. İnşallah kazanırsın. Ben Subatta girdim 18'e bende girebilir miyim acaba ?Abi ezmis maskeli yibi de senin ufaklık da tutuyor diyo kendini 6 yaşındaki çocukla bir tutuyor ulan aga
Abla 2 2 oldu inşallah yeneriz
Yarın ehliyet sınavım var dua edin
Vadinin son bölümü youtube da rekor izleniyor bu arada
Aslında varya süre 75 dk falan olacak eskisi gibi hem daha keyifle seyrederiz özette 21.45 eskisi gibi reytinglerde iyi olur251. Bölüm
123 dakikalık bölümden 60 dakikasını çöpe at.. geriye kalan kısım son beş bölümün en güzel bölümü olabilecek derecede. Keyifle izledim. Gökhan Kırdar yine mest etti. İşine bu kadar titiz olan tek dizi/film sanatçısıdır bence.. seçtiği ve kendi tarzı ile hazırladığı müzikler sahneyle/senaryo ile anca bu kadar uyumlu olabilir. Leyla sahneleri bölüme damgasını vurmuştur. Çiğdem Batur 'duygusal' sahnelerinde gösterdiği performansı herzaman çok kötü ve yapmacık bulmuşumdur.. bu bölümde ki performansı çok iyidi.. olayı yaşayarak oynadı ve izleyiciye o duyguyu verebildi, tebrikler kendisine. Polat'a söylenecek birşey yok zaten.. adamın bu gibi sahneleri bile izlerken insana zevk veriyor.. muhteşem bir insan.
Tapatalk 2
Maalesef abi ezerek sahadan silmiş beniAbi ezmis maskeli yibi de senin ufaklık da tutuyor diyo kendini 6 yaşındaki çocukla bir tutuyor ulan aga
Abla 2 2 oldu inşallah yeneriz
Yarın ehliyet sınavım var dua edin
Vadinin son bölümü youtube da rekor izleniyor bu arada
Eyvallah başkanEstagfirullah @Maskeli Fedai sahadan silmek yok)))) hasmim yasamaz dostum olmaz sen benim kardesimsin
😉
😉
😉
😉