Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Uzun zamandır düşünüyordum forumdan ayrılmayı kısmet bu güneymiş :( bir şey yazmadan ayrılmayı da düşündüm lakin en azından sizlere bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

Burada sizin sayenizde vadi ile ilgili bir çok şey öğrendim hepinize tek tek teşekkür ederim :) eğer bir saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin eğer benim hakkım varsa hepinize tek tek helal olsun.

Eğer kısmet olurda atanırsam inşallah vadiyi baştan sona izleyip tekrardan aranıza katılırım işte o zaman benden çekeceğiniz var :)
aga hayırdır ne oldu; ders falan çalışacaksanda ara ara uğra yine öyle külliyen gitme

Uzun zamandır düşünüyordum forumdan ayrılmayı kısmet bu güneymiş :( bir şey yazmadan ayrılmayı da düşündüm lakin en azından sizlere bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

Burada sizin sayenizde vadi ile ilgili bir çok şey öğrendim hepinize tek tek teşekkür ederim :) eğer bir saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin eğer benim hakkım varsa hepinize tek tek helal olsun.

Eğer kısmet olurda atanırsam inşallah vadiyi baştan sona izleyip tekrardan aranıza katılırım işte o zaman benden çekeceğiniz var :)
herşey gönlünce olur inş yolun açık olsun cnm unutma bizleri😉😉😉

yok artık nereye ya yok öyle bişey aga ne olursa olsun arada bir gireceksin sana bu kadar alışmışken ve sevmişken bunu kabul etmiyoruz kesinlikle

251.Bölüm ; 1.385.223 kez izlendi resmi youtube kanalında

@papuleoo kardesim ben gidiyorum demek var mi :))))) biz sana cok alistik kardesim :)))) senin gibi sıkı kaliteli bir vadici arkadas bulmak zor :))) her zaman giremesende ara sira yokla bizi.yorumlarini gorelim hatirlat kendini .gözden ırak olacan bari gönlümüzden ırak olma:)))))) seni tanidigima cok memnun oldum cok karakterli harika bir insansin :)))) en cokta vadiyle ilgili sorular sormani özliyecem :)))))

CAxaH6bVEAAPIz8.jpg:large

TÜYO | Erdem İle ilgili bilinmeyen bir çok şeyi 252.Bölüm'de Öğreneceksiniz..!

ey gidi günler ey!!!! bir zamanlar haber bültenlerinin içinde yer alırdı efsane :))))) biraz nostalji fena olmaz dedim :))))))

Kurtlar Vadisi Pusu 252.Bölüm Foto Fragmanı

aaa senin pusat yorumunu merak ediyorum ben abişkom:F:F:F
pusat fragmanda erhana mekan size hediyem olsun diyor selvide tnt sezonunda mematiye öyle söylemişti bu mekan babamındı diye pusat anlaşılan babasının mekanını daha inşaatı bitmeden polatlardan almaya çalısıcak sanırım akbaba gibi çökmüş hemen erhanın başına:A:A:A

@Çiğdem- aynı maskeli bölümlerinde olduğu gibi pusatla polat gizlice anlaşıp fehmi hakkında bütün bilgileri onun vasıtasıyla almaya çalışmasın :))))) sonrada bir flasbackle bu gizli anlaşmayı bize gösterseler iyi olmaz mı sence :)))) zaten cahitte deşifre olmuş durumda .sadece pusat kaldı fehmiyle bağlantılı olarak :))))) sen ne dersin bu işe :))))

@Çiğdem- aynı maskeli bölümlerinde olduğu gibi pusatla polat gizlice anlaşıp fehmi hakkında bütün bilgileri onun vasıtasıyla almaya çalışmasın :))))) sonrada bir flasbackle bu gizli anlaşmayı bize gösterseler iyi olmaz mı sence :)))) zaten cahitte deşifre olmuş durumda .sadece pusat kaldı fehmiyle bağlantılı olarak :))))) sen ne dersin bu işe :))))
aaa olabilir tabikide ayy neden olmasın pusatı düşman yapmazlar herhalde :Z:Z:Z
olsa bile yani son ana kadar polatla pusatı tartışırlarken bile görebiliriz birbirlerine bile rol yaparlar çünkü bunun oyun olduğu çok daha sonra ortaya çıkar polatla puatın geçmişte olan anlaşma sahnesini gösterirler öyle açıklarlar durumu ahhh keşke pusat babasının mezarındayken polatta oraya gitse ve orada yapsa bu konuşmayı pusatla :love1::love1:

aaa olabilir tabikide ayy neden olmasın pusatı düşman yapmazlar herhalde :Z:Z:Z
olsa bile yani son ana kadar polatla pusatı tartışırlarken bile görebiliriz birbirlerine bile rol yaparlar çünkü bunun oyun olduğu çok daha sonra ortaya çıkar polatla puatın geçmişte olan anlaşma sahnesini gösterirler öyle açıklarlar durumu ahhh keşke pusat babasının mezarındayken polatta oraya gitse ve orada yapsa bu konuşmayı pusatla :love1::love1:
belki de flashbackle o mezar sahnesinde konuştururlar polatla pusatı :)))))

belki de flashbackle o mezar sahnesinde konuştururlar polatla pusatı :)))))
benim bu bölümde mezar sahnesi tüyom vardı ama flashbak sahnesinde olmasını tercih ederim ben pusat babasının mezarında üzülürken polatta oraya gelip babasını ve pusatı kullanmadığını orada anlatsa ayyy süper olurdu bence olması gerekende bu:love1::love1::love1:

zaten çakırı gösterme gibi bir niyetleri yok bari mezarını bize çok görmesinler :)))))) tam yeri olur ama ablacım mezarının başında babasının oğluna herşeyi anlatması :)))))

abi pusatın o kadar çabuk kanacağını sanmıyorum sonuçta bu adam polatın en güvendiği adamlardan biri hatırlasana maskeli bölümlerde kimsenin haberi yokken pusat biliyodu
tecrübeni konuşturmuşsun öyle olacaktır bencede

ey gidi günler ey!!!! bir zamanlar haber bültenlerinin içinde yer alırdı efsane :))))) biraz nostalji fena olmaz dedim :))))))

hey gidi günler hey abi şu iskenderli dönemde en az eski vadi kadar mükemmel ve o kadar da müthiş izleniyordu okulda bi arkadaşım vardı iskender taklidi yapıyordu her ders hocalar yaptırırdı unutulmaz günlerdi

tek gerçek show tv be abi oraya geçelim başka bişey istemiyorum efsane kanalımız yuvamız

yalnız abi hala haber bültenlerindeyiz kanal d bu sene kaç kez haber içinde yer verdi :D vadi farkı demek lazım

Necati abi çok komik adam ya kral kral kral

mematinin bu şehir girdap gülüm fena patlamıştı youtube de 4 milyonu geçmişti sildiler yoksa şuan 10 milyon falan olmuştu rahat rekor kırıyordu

Son düzenleme: