Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 12. sezon finalinde Abdülhey’in elinde bomba patlamıştı. Yeni sezon ise Kanal D’de başlamıştı ve artık Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Abdülhey’i canlandıran Kenan ÇOBAN yoktu. Kenan ÇOBAN bu sezon Beyaz Karanfil dizisinde baş rol oynamıştı ancak dizi bekleneni bulamayınca erken final yapmıştı. Şuan için ise Kenan ÇOBAN’In herhangi bir projesi yok.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi sezon finalinden sonra bir daha dizide Abdülhey’i görmedik daha doğrusu bir cenaze töreni bile olmadı. Bu durum da senaryo gereği Abdülhey yüzü yanık sargılı bir şekilde diziye geri dönebilir. Özellikle Polat Alemdar’ın şuanda Martin ve diğer ajanlara verdiği savaşta ona yardımcı olabilir. Bu duruma Savcı Leyla’nın yaşadığı hastalık da sebep olabilir .

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Pana Film’in Kurtlar Vadisi Pusu’dan ayrılan Abdülhey karakterini canlandıran Kenan ÇOBAN’ın diziye geri dönmesi için ikna edilmeye çalışıldığını yazdı. Bu konu bu kadar ortalığa düştüğüne göre kısa zamanda iyi bir haber gelebilir.

@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz

beyaz ana haberde banka soygunu haberinde tilki andre nin sahnesini koymuşlar 😀

Uzun zamandır düşünüyordum forumdan ayrılmayı kısmet bu güneymiş :( bir şey yazmadan ayrılmayı da düşündüm lakin en azından sizlere bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

Burada sizin sayenizde vadi ile ilgili bir çok şey öğrendim hepinize tek tek teşekkür ederim :) eğer bir saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin eğer benim hakkım varsa hepinize tek tek helal olsun.

Eğer kısmet olurda atanırsam inşallah vadiyi baştan sona izleyip tekrardan aranıza katılırım işte o zaman benden çekeceğiniz var :)
nereye niye ayrılıyorsun forumdan

11084755_362378367285190_558873879_n.jpg
LpWaRV.jpg

beyaz ana haberde banka soygunu haberinde tilki andre nin sahnesini koymuşlar 😀
yakışır böyle devam etsinler zaten beyaz ana haber birçok kez ya vadi görüntüsü ya müziği yada gerçekten vadi haberleri yapan müthiş bi kanal :D
bikaç hafta öncede kurtlar vadisinin çekildiği efsanevi mekanlar şeklinde haber yapmışlardı
yani @china_shangai abi vadi her zaman haberlere konu olacaktır :D

bu haber yalan bence de olmaz ama kenan bey gelir necati abiden özür falan diler belki o zaman olablir
aga bu haber siteleri ne kadar çok sallama vadi haberi yapıyor ya pana film şunları bi korkutsa diyorum yeltenmeseler böyle şeylere bikaç günde bir uyduruk bi vadi haberi çıkıyor işleri güçleri vadi üzerinden prim yapmak buna izin vermemek lazım
geçenlerde görüşmüşler zaten ben abdülheyin geri geleceğine eminim mutlaka geri dönecek

@takas ben dün eskiden vadi haber kanallarında çıkıyor derken ,işlediği konuların güncel olmasıyla alakalıydı :)))) o zamanlar ergenekon sürecinde özellikle isko palaska zafer ve diğerlerinin olduğu bölümler hep güncelden dem vururdu. ve her hafta vadi bunu da bildi haberleri çıkardı :)))) o açıdan

@takas ben dün eskiden vadi haber kanallarında çıkıyor derken ,işlediği konuların güncel olmasıyla alakalıydı :)))) o zamanlar ergenekon sürecinde özellikle isko palaska zafer ve diğerlerinin olduğu bölümler hep güncelden dem vururdu. ve her hafta vadi bunu da bildi haberleri çıkardı :)))) o açıdan
oooo tabi abi vadi neleri bilmedi ki her bölüm tüm sitelerde olmak üzere haberlerde vadi yine bildi haberleri çıkardı az konu açmadık bunla ilgili :D
bu arada bu tür haberler için kurtlar vadisi ilkleri ve rekorları konuma bakabilirsiniz :D

İnşallah bugün süper bi bölüm olur sınavlar öncesi rahat rahat izleyelim vadimizi :D
vadide olmasa tv izlemem maçlar dışında

bu arada milli maç show tv arkadaşlar açıklama yaptılar kesin

@-KADİR- Abdülü ikna edeceklerine RA'yı oynayacak kişiyi yani ünlü yabancı aktörü ikna etseler daha mantıklı.:))))

Abdülü al pacino ya degismem :D
Dünyanın en isimli oyuncusu bile gelse Abdülün getireceği katkidan fazlasını getiremez Andy Garcia örneğinde gördük millet yabancı oyuncudan anlamıyor

valla o sucu andy garcıa da arıyacağına o çapsız pana yazım grubunda ara istersen :)))))))) abdül konusuna gelirsek benim gözümde koca bir sıfır zerre değeri yok :))))))))

Tam tersi düşünüyorum feriştahı gelse katkısı olmaz suç oyuncuda demiyorum millet anlamıyor onun için boşuna para harcamasınlar derim

Abdülhey gelmiş geçmiş en büyük efsanelerden biridir vadide

valla laz ziya karahanlı kılıç hüsrev ağa seyfo dayı halo dayı varken abdülün adının anılması bile bu büyük ustalara hakarettir :)))))