Polat Şaşmaz
Favori Üye
TNT sezonunun tadı bir başka. Sen asil 142-143 u izle. Memati-Kara operasyonlari ah be dedirtiyoryorumlara biraz göz attım vadiciler dizide aşk sahnesi görmek kesinlikle istemiyor acilen şu aşk meşk olaylarına son vermeleri lazım
o değilde zamanında tnt sezonunu beğenmiyordu millet valla şimdi beyaz tv de izliyorum müthişmiş müthiş![]()
Valla bende çok beğeniyodum süperditnt sezonu ben hatırlıyorum aga o zaman pana nın resmi forumundaydım herkes çok beğeniyordu![]()
aga sanki hiç izlememişim gibi konuşuyosun biliyoruz heralde çok eski değilTNT sezonunun tadı bir başka. Sen asil 142-143 u izle. Memati-Kara operasyonlari ah be dedirtiyor
-Tapatalk-
abi sende mi ordaydın eskiden varya oralar bölüm sonrası yoğunluktan çökerdi efsanedirBen psna filimin fofumuna filistin filimi sirasinds cok yszardim orada
Kambersiz dugun olur mu hicabi sende mi ordaydın eskiden varya oralar bölüm sonrası yoğunluktan çökerdi efsanedir
ben çok yorum yazmazdım ama sürekli takip ederdim özellikle vadi haberlerini
olmaz tabi abiKambersiz dugun olur mu hic))) ne yorum yapardim var ya
)) zaman olarak filistin filimi cikmsdan evvel ve sonrasiydi
))
Valla takas kardedim internet donardiolmaz tabi abieskiden internet mi vardı be abi eski vadi zamanı bu şekilde sosyal medya yaygın olsa ortalık toz duman olurdu düşünsene
iskolu zamanda aynı şekilde
senin adın neydi abi belki hatırlarımBen psna filimin fofumuna filistin filimi sirasinds cok yszardim orada
abi eski vadi anlatılmaz yaşanır ya öyle muhteşem bişey asla gelmeyecek dünyanın en müthiş şeyi eski vadidirValla takas kardedim internet donardi)))) twitterda her hafta dunya birincisi olurdu
)) yikar gecerdik ortaligi
))) valla ben eski vadi ile ilgili sunu hatirliyorum saatlerce show de beklerdim fragman cikacak dige
))
avatar değil ustam yakıyor ustamOo, avatar yakıyor @takas![]()
o kadar nokta virgül koyuyon bari düzgün Türkçe kullan hoşuna kaçmak nedirFarklı bir avatar görünce sende, hoşuma kaçtı ister istemez.
Suriye'den foto. Gömleği hoşuma gitmişti o zamanlar![]()
Seviyorum hoşuna kaçmak sözünüo kadar nokta virgül koyuyon bari düzgün Türkçe kullan hoşuna kaçmak nedir
senin mavi gömleğe benziyor ondan olabilir![]()
başka zaman anlatırım artıkTamam anlat, bakmıyorum ben. 😳
Seviyorum hoşuna kaçmak sözünü
Hatırlatma hiç o meseleyi.![]()
Yazarım da konuşurken kullanmam en azından.başka zaman anlatırım artık
bende bazı kelimeleri seviyorum ama yazmıyorum aga
niye aga gayet güzel bi gömlekti hatta birçok kişi beğenmişti![]()
gömleği mi attın lan ne güzel gömlekti be adama bakYazarım da konuşurken kullanmam en azından.
En son atmıştım sanırım, 1,5 yıl falan oldu.![]()
Attım mı hatırlamıyorum aslında. Dolapta olmadığı için attığımı düşündüm.gömleği mi attın lan ne güzel gömlekti be adama bak![]()
dolapta olsa giyersin yaniAttım mı hatırlamıyorum aslında. Dolapta olmadığı için attığımı düşündüm.![]()
Hayır.dolapta olsa giyersin yani![]()