Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yorumlara biraz göz attım vadiciler dizide aşk sahnesi görmek kesinlikle istemiyor acilen şu aşk meşk olaylarına son vermeleri lazım

o değilde zamanında tnt sezonunu beğenmiyordu millet valla şimdi beyaz tv de izliyorum müthişmiş müthiş :D
TNT sezonunun tadı bir başka. Sen asil 142-143 u izle. Memati-Kara operasyonlari ah be dedirtiyor

-Tapatalk-

tnt sezonu ben hatırlıyorum aga o zaman pana nın resmi forumundaydım herkes çok beğeniyordu :D
Valla bende çok beğeniyodum süperdi :D bazıları tnt sezonu kötü falan derler ezbere ama inan ki bi önceki sezon yani atv sezonunu ezer geçer
vadi tarihinin en vasat sezonu mamoşun ölümünden sonra 110.bölüm ile 129. bölüm arasıdır
izlerken sıkıldığım tek dönem bu dönemdir gerisi hep müthiş

bu arada pana resmi forumunu da özledim ya hey gidi günler hey

TNT sezonunun tadı bir başka. Sen asil 142-143 u izle. Memati-Kara operasyonlari ah be dedirtiyor

-Tapatalk-
aga sanki hiç izlememişim gibi konuşuyosun biliyoruz heralde çok eski değil :D
11071726_417469908429230_3468844652556831318_n.jpg

abi sende mi ordaydın eskiden varya oralar bölüm sonrası yoğunluktan çökerdi efsanedir :D
ben çok yorum yazmazdım ama sürekli takip ederdim özellikle vadi haberlerini
Kambersiz dugun olur mu hic :)))) ne yorum yapardim var ya :))) zaman olarak filistin filimi cikmsdan evvel ve sonrasiydi :)))

Kambersiz dugun olur mu hic :)))) ne yorum yapardim var ya :))) zaman olarak filistin filimi cikmsdan evvel ve sonrasiydi :)))
olmaz tabi abi :D eskiden internet mi vardı be abi eski vadi zamanı bu şekilde sosyal medya yaygın olsa ortalık toz duman olurdu düşünsene :D iskolu zamanda aynı şekilde

olmaz tabi abi :D eskiden internet mi vardı be abi eski vadi zamanı bu şekilde sosyal medya yaygın olsa ortalık toz duman olurdu düşünsene :D iskolu zamanda aynı şekilde
Valla takas kardedim internet donardi :))))) twitterda her hafta dunya birincisi olurdu :))) yikar gecerdik ortaligi :)))) valla ben eski vadi ile ilgili sunu hatirliyorum saatlerce show de beklerdim fragman cikacak dige:)))

Valla takas kardedim internet donardi :))))) twitterda her hafta dunya birincisi olurdu :))) yikar gecerdik ortaligi :)))) valla ben eski vadi ile ilgili sunu hatirliyorum saatlerce show de beklerdim fragman cikacak dige:)))
abi eski vadi anlatılmaz yaşanır ya öyle muhteşem bişey asla gelmeyecek dünyanın en müthiş şeyi eski vadidir
yav abi düşün 10-11 yaşındayım hiç unutmam dün gibi hatırlıyorum çakırın öldüğü bölüm salonda yatağıma girmiş izliyorum babam falan zaten izliyor her zaman zaten
çakırı o kadar çok seviyorum ki polat ameliyathaneye girdi ve üzerini örttü ya yorganı çektim üstüme içine girip hıçkıra hıçkıra ağladım böyle bişey var mı sanki ailemden biri ölmüş gibi
ve eskiye dair hatırladığım tek dizide vadi ben eskiden de başka bişey izlemezdim izlesemde öylesine

avatar değil ustam yakıyor ustam :D hayret ilk defa beğendin gelişme var sende :D

aslında @XanTier in çok iyi bildiği bi hikayeyi anlatacaktım ama vazgeçtim :D aga okulda oyun oynarken çakır olduğum hikaye sen iyi bilirsin :D

Farklı bir avatar görünce sende, hoşuma kaçtı ister istemez. :D

Suriye'den foto. Gömleği hoşuma gitmişti o zamanlar :D

Farklı bir avatar görünce sende, hoşuma kaçtı ister istemez. :D

Suriye'den foto. Gömleği hoşuma gitmişti o zamanlar :D
o kadar nokta virgül koyuyon bari düzgün Türkçe kullan hoşuna kaçmak nedir :D
senin mavi gömleğe benziyor ondan olabilir :F

Tamam anlat, bakmıyorum ben. 😳

Seviyorum hoşuna kaçmak sözünü :T:
Hatırlatma hiç o meseleyi. :F
başka zaman anlatırım artık :D
bende bazı kelimeleri seviyorum ama yazmıyorum aga :d
niye aga gayet güzel bi gömlekti hatta birçok kişi beğenmişti :ok: