Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi cidden ya tam diyorum birleşecez bir oluyoruz herkes tarafımda toplanacak diyorum en güvendiğim takas bu muhteşem fragmanı yerden yere vuruyor cidden biz ne zaman bir olacaz acep 😛😳
aga ben vadiyi düşünüyorum ve genel olarak konuşuyorum kendi adıma değil bu düşen reytinglere hiç mi üzülmüyon görmedin mi geçenlerde yazı falan yazmışlar vadi artık bitti diye içim parçalandı bunları susturmak için hemen bak bikaç hafta içinde falan deil hemen bu perşembe rezivyona gidilmeli full aksiyon bölüm olmalı başka çaremiz yok
diğer hafta bjk liverpool maçı var mesela ona göre ayar vermemiz lazım

bu arada foto fragman normal fragmandan çok daha müthiş gözüküyor müzik yetti :D

foto fragman süper olmuş ama orda bile ne tilki var ne raskoln gelde sinirlenme arkadaş

bu arada Bugun Beyaz tv de 106.bölüm efsanevi mamoşun cenaze sahnesi
Kurtlar Vadisi tarihinin en hüzünlü sahnesi milyonların gözyaşı döktüğü efsanevi sahne

şikeli ölçümde bile 18 e yakın reyting ve bölüm fragmanlarının rekorlar kırdığı dillere pelesenk olan "Allah'ını seven üstüme toprak atsın" repliğiyle Gürkan Uygun adeta oyunculuğun zirvelerinde coşturuyor
KAÇMAZZZZZZ

10408130_804363342932135_7801026286257375052_n.jpg

Yeni Lion timi komutanı coşturacakkkk

bu arada şok bi bilgi @china_shangai @-KADİR- senaristlerin yanı sıra yönetmende değişmiş 😱

Senarist Ve Yönetmen Değişti Ama İsimleri Sır Gibi Saklanıyor... Medya'ya Yansıtılmayacak..

SON OLARAK 245.BÖLÜMDE BAZI SAHNELER KESİLDİ!

Son düzenleme:
@takas eyvallah aga
yalnız söyliyim senarist değişikliğide yönetmen değişikliğide şimdilik doğru değil olursa bunu duyururlar ne demek yönetmenin ismini saklamak öyle şey olur mu hiç

Allah kimseye evlat acısı vermesin.. bin kere izlesem bin kere ağlarım.

Son düzenleme:
aga resim eski ya belli olmuyo mu kazanın olduğu zaman çekilmiş dangınlığına geldi galiba

bu arada efsane 106.bölümü bir kez daha izleyip yine o duyguları yaşamak :( felaket bi sahne ya Allah kimseye evlad acısı vermesin o sahne tarihe altın harflerle yazılmıştır böyle bi duygu yok
dedem ağladı be kaçıncı tekrarı benimde gözlerim doldu yok böyle bi oyunculuk helal olsun gürkan uygun helal

aga resim eski ya belli olmuyo mu kazanın olduğu zaman çekilmiş dangınlığına geldi galiba

bu arada efsane 106.bölümü bir kez daha izleyip yine o duyguları yaşamak :( felaket bi sahne ya Allah kimseye evlad acısı vermesin o sahne tarihe altın harflerle yazılmıştır böyle bi duygu yok
dedem ağladı be kaçıncı tekrarı benimde gözlerim doldu yok böyle bi oyunculuk helal olsun gürkan uygun helal
aga eski olduğu belli zaten ben fotoğrafı önceden görmemiştim ondan koyayım dedim 🙂

@china_shangai abi çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama valla ne yalan söyliyeyim ben halen majeste konusunu anlamadım ama ra ve amonu çok iyi anladım :) ayrıca mevlana sözü süper :)

@china_shangai abi çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama valla ne yalan söyliyeyim ben halen majeste konusunu anlamadım ama ra ve amonu çok iyi anladım :) ayrıca mevlana sözü süper :)
aga senin anlamadığın şeyi zaten ben biliyorum diyen yalan söyler şu an en fazla yorum yapılabilir ortada net olan bir şey yok bu büyük bir merak konusu gerçekten

Selamun aleyküm gençler:)))) @papuleoo yüce majeste olayı muamma onunla ilgili mutlaka bilgi verilecektir😉)) herkes kafasına göre yorum yapıyor. Gerçi ben pana yazım grubununda bu olayı çözdüğüne inanmıyorum ama illa ki bir şeye bağlıyacaklardır😉))

Kulaklarınızın pası silinsin arkadaşlar 1 kere dinleyince bağımlısı olucaksınız müthiş kıraat.

@Polat Şaşmaz Aga sen kaçağı izlemişsindir kendi sesimi yoksa dublaj mı? Adamın sesi manyak bir şey resmen :)
@china_shangai @-KADİR- bence de ilerleyen bölümlerde majeste konusuna deginecekler çünkü çok tuhaf bir hal aldı. Malum eskileri izlemediğim için belki ben anlamadım diye sordum yoksa başka maksadım yok yanlış anlaşılmasın lütfen :)

@Polat Şaşmaz Aga sen kaçağı izlemişsindir kendi sesimi yoksa dublaj mı? Adamın sesi manyak bir şey resmen :)
@china_shangai @-KADİR- bence de ilerleyen bölümlerde majeste konusuna deginecekler çünkü çok tuhaf bir hal aldı. Malum eskileri izlemediğim için belki ben anlamadım diye sordum yoksa başka maksadım yok yanlış anlaşılmasın lütfen :)
Kendi sesimi yoksa dublaj mi bilmiyorum ama ayni sesti sende izle aga manyak dizi şimdi seyrediyonuz mu bilmiyorum ama Sefkat Tepeyi falan sollar mukayese etmek bile Kaçak'a hakarettir :D

Kendi adima senin vadi hakkinda sorular sorman beni cok memnun ediyor :)))))