Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hadi artık verin şu fragmanı

arkadaş bir fragman için daha ne kadar beklenebilir ki her hafta ayrı bir stres

İnşaallah senaryo ve oyuncu kadrosunda gelişme olur😉))) @-KADİR-
ahh abiciğim şuu settar ve eşlerini kovsunlar diziden vlla hollywood oyuncusu gelmiş kadar sevinicem okadar etki yapar bence :F:F:F
eğer bu setter ve eşleri sonra o asalak motorcular olmasaydı vadi bukadar gözümüze batmıcaktı bukadar eleştirmicektik senaryo nekadar iyi olursa olsun o settar ve eşlerini gördüğümüz zaman yine eleştiri yapmaya baslıcaz vadi üstündeki karabulutları dağıtmak istiyorsa onları diziden bir an önce kovmalı bence çünkü onları bölümde görmemiz eleştiri yapmamıza yetiyor :F:F:F
nazife annenin öldüğü bölümde hiçbirimiz eleştiri yapmadık ayoll ben bile eleştirisiz geçirdim o haftayı çünkü settar ve eşlerini o motorcu asalakları görmedik onları görmeyince eleştiri yapmadığımızın farkına vardım ben vadinin üstündeki karabulutlar onlar malesef :F

yalnız beyaz tv de felaket ötesi bölümler oynuyor yarın efsanevi bi bölüm var insan dayanamıyor ya
uyan mamoş mamoş uyan hey gidi hey

Gürkan Uygun oyunculuk dersi veriyor ötesi yok

Geçen hafta izlediğim 3. Bölümde ufak birşey dikkatimi çekti.. 'Arkadaşım Hoşgeldin' programında yer alan pianocu 'minik' bile vadide yer almış.. oynamayan adam kalmamış gerçekten. Zamanında figüran niyetine oynayan adamlar şuan oynadikları dizilerde nerdeyse baş rol çekiyorlar..

Tapatalk 2

Geçen hafta izlediğim 3. Bölümde ufak birşey dikkatimi çekti.. 'Arkadaşım Hoşgeldin' programında yer alan pianocu 'minik' bile vadide yer almış.. oynamayan adam kalmamış gerçekten. Zamanında figüran niyetine oynayan adamlar şuan oynadikları dizilerde nerdeyse baş rol çekiyorlar..

Tapatalk 2
boşuna dünyanın en büyük dizisi demiyoruz aga NET :D

Geçen haftalarda da dile getirmiştim ama yine söylemek istiyorum.. dizide ki doğallık beni mest etti gerçekten. Oyuncusundan figüranına kadar.. sanki ortada senaryo yok adamlar içinden gelerek konuşuyormuş gibiler.. özelikle de Şevko karakteri vadiye damgasını vuran isimler arasında bence.. senaryo muazzam, yönetmen de bir o kadar muhteşem, oyuncular desen.. adamlar herşeyi ile yaşıyorlar karakterini.

Tapatalk 2

Öncelikle hepinize selam vadici arkadaşlarım :) hepinizin bildiği gibi benim sorular çok kaliteli oluyor :D neyse lafı uzatmadan soruya geçiyorum ama bilen varsa lütfen detaylı anlatsın gerçekten içinden çıkamadım 😕

Şimdi vadide amon, ra ve majeste üçlüsü var. Peki bunlar arasında bağlantı nasıl sağlanıyor ve en büyük yetki kimde bu hali ile soru biraz basit oldu onun için açıklamasını yapacağım; geçen sezon bölümlerinde üstat majesteden emir alıyordu bu sene alis ve onun üstü amondan alıyor, profesör ve üstat geçen sene aynı kişiden emir alıyordu bu sene profesör bir ara brandinın cahiti kaçırmasına yardım etti bu nasıl oluyor eğer adam ra dan emir alıyorsa neden üstat ile beraber çalışıyordu. Ayrıca amon polat görüşmesinde amon polata ra lık teklif etti ve dünyayı biz ikimiz yonetelim dedi bu demekki yüce majeste amon ve ra dan küçük oluyor. İşin birde cahit tarafı var. Cahit geçen sene majesteye ulaşmaya çalıştı bunu üstat üzeri yapmaya çalıştı ancak bu sene gördük ki üstat da amona çalışıyor :confused Şimdi ra ya gelelim ra nın görünen yüzü brandin bir tek bu net onunda amon gibi yüce majeste ile nasıl bir ilgisi var anlamadım.

Dediğim gibi konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın ben işin içinden çıkamadım :(

Son düzenleme:
@papuleoo aga polat bi bölümde tablo şeklinde hepsini çizmişti kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum orayı bi incelersen hepsini anlayacaksındır

@papuleoo inşallah bu konu hakkında en azından bilgi sahibi olabileceğini düşündüm orada çok değerli yorumlar mevcut kardeşim :)

Amon tanrıyım diyor,kralım diyor.. Ra da öyle..
nasıl satrançda iki tane şah var ve bunlar rakipler (Amon ve Ra rekabeti).. ama bunları oynatan bir de üst el var.. bence bu işi en güzel özetleyen yorum budur kardeşim .tabi diğer yorumlarıda okumakta fayda var :)

Yüce Majeste bir rütbe. Amon , Ra vs Hanedanlıkları temsil ediyor..
Bunlar rakip ama hepsi siyon gönüllüsü..
Piramidin aynı katındaki birbirine düşman olarak görülen birimleri bir üst katta aynı birim yönlendirebilir. Bu Yüce Majeste olabilir.. buda kayde değer bir yorum :)

Son düzenleme:
bazı yorumlar okudum gülümsemekten kendimi alamadım vadide gördükleri şeyleri biz yazdıkda oldu falan diyorlar cidden garip buna nasıl inanıyorlar anlamıyorum :F