- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
amma salladınİlk Vadinin medya desteği de çok fazlaydı bu sayede reytingler daha bir yükseliyordu.Hiç izlemeyen biri bile Vadiyi izliyordu o zamanlar şimdi ise medya desteği hiç yok
Abi yapma Allah aşkına ilk vadinin zamanalrını hatırla gazetelerde boy boy haberler yapılırdı.Mafyalar Vadi hakkında konuşurdu haber yapılırdı hatta posterini dağıtacakalrdı Polatın bir sürü gazete yerini dolaşmıştım anca bulabilmiştim onun dışında röpörtaj yapışırdı hatta şı Terörö dizisi varya kral tv de Necati abinin röpörtajı falan vardı halen saklarım.Üstelik tam tamına 2 sayfa röpörtaj.Şimdi medya desteği maalesef yokamma salladın))) biraz desdekli salla lütfen
)))
Aynen of ulan beoff be şimdi bu sahneye dayanılmaz ki![]()
Bu bölümde teyzenlerdeydik ben de aglicaktim o his gitmişti benden bizimkiler ağlıyordula bu sahneye nasıl dayanılır![]()
aga bu sahneye yürek dayanmıyor beNe yapacaksiniz fragmani?? Acin Beyaz Tv yi Ersoy Mamos'u öldürdü Memati eve geldi reklama girdi...
polatım şaşmazım abla niye izle demedin unttum ben yine tamdaReklam girecek
Kusura bakma abla ya ben sen izliyosun sandımpolatım şaşmazım abla niye izle demedin unttum ben yine tamda
bölümüymüş ya tüh![]()
önemli değil cnm benim baştan izlcemKusura bakma abla ya ben sen izliyosun sandım
Buradan izle istersen![]()