Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

çok tşk ederim cnm
senide anlıyorum canım ama zaten o foruma bakıp
sinir krizi geçiriyorum birde burda okumak istemiyorum
haklısın abla orayı okumakta ayrı bi kriz sebebi ama arada doğru konuşanlarda var herneyse biz önümüzdeki bölüme bakalım inşallah tüyo doğru çıkar eğer buda doğru çıkmazsa işimiz yaş

bana perşembe günü o forumu koruyodun abla hatırladın mı
koruduğum falan yoktu ben düşünce açısından söylemiştim
beğenmişlerdi bölümü düşünceleridir beğenebilirler dedim ben
başka yere çekme şimdi lütfen
ben kızdığım nokta forumdakiler süreki hata arıyorlar bitsede eleştirsek
diye bekliyorlar hergün bin kere eleştiri konusu açıyorlar
ben düşünceye karışamayız anlamında dedim
yoksa korumam ben o forumu

haklısın abla orayı okumakta ayrı bi kriz sebebi ama arada doğru konuşanlarda var herneyse biz önümüzdeki bölüme bakalım inşallah tüyo doğru çıkar eğer buda doğru çıkmazsa işimiz yaş
ben doğru konuşana güzelce eleştirene birşey demem canım
saygı duyarım tabii eleştirecekler doğruda diyecekler ama insan
bir yerden sonra bıkıyor ya

işte burda suç panafilmde ablacım neden böyle yorumlar önceden olmuyodu ha oluyodu ama bu sezonki kadar ayyuka çıkmamıştı hatalarını bir an önce anlamaları lazım ama zor

işte sana ne diyorum onlar en müthiş bölümleri bile eleştiren adamlar düşüncelerine saygı falan duymuyorum buna da kimse karışamaz diyorum sen gidip onların kendi düşüncesidir falan filan deyip koruyosun
geçen bölümün nesi güzeldi son 30 dakka hariç kötüydü ama onların neredeyse hepsi övgüler yağdırdılar buna da katılmıyorum ondan önceki mükemmel bölüme laf söyleyen adamlar bu bölüme övgü diziyolar bu ne saçmalıktır

işte sana ne diyorum onlar en müthiş bölümleri bile eleştiren adamlar düşüncelerine saygı falan duymuyorum buna da kimse karışamaz diyorum sen gidip onların kendi düşüncesidir falan filan deyip koruyosun
geçen bölümün nesi güzeldi son 30 dakka hariç kötüydü ama onların neredeyse hepsi övgüler yağdırdılar buna da katılmıyorum ondan önceki mükemmel bölüme laf söyleyen adamlar bu bölüme övgü diziyolar bu ne saçmalıktır
aga onlar pana yazım grubunun kendilerini takip ettiğini sanıyolar hatta cahitin artık konsey kurulsun herkes bunu bekliyo ve son bölümde tilkinin polatla votka içmeyi çok özledim dediği saneleri orda daha önceden dile getirmişler onlarda yazmış :D

aga onlar pana yazım grubunun kendilerini takip ettiğini sanıyolar hatta cahitin artık konsey kurulsun herkes bunu bekliyo ve son bölümde tilkinin polatla votka içmeyi çok özledim dediği saneleri orda daha önceden dile getirmişler onlarda yazmış :D
tabi tabi kesin öyledir aga :D

hayır korumuyorum
benim düşüncemle alay edenleri niye koruyayım

sana da aga herkese iyi geceler konudaki @Master.1000 kardeşim ve @vadikızı ablama da
sağol cnm

herkese iyi geceler

Son düzenleme:
@-KADİR- hakan karahan olayı ne kadar doğru acaba .olursa müthiş olur diziye inanılmaz heyecan ve ivme kazandırır:) eğer kesinleşen bir haber görürsen mutlaka beni etiketle

abi keşke gelse , şu an için gelme ihtimali de var yani
sonuçta kendi dileğini yazmadın deil mi biryerlerden tüyo aldında yazdın :))) peki tüyo aldığın yer güvenilir mi .kusura bakma ahiret suali gibi sorular soruyorum .bu adam inanılmaz bir adam çok muhteşem hava katar vadiye

sonuçta kendi dileğini yazmadın deil mi biryerlerden tüyo aldında yazdın :))) peki tüyo aldığın yer güvenilir mi .kusura bakma ahiret suali gibi sorular soruyorum .bu adam inanılmaz bir adam çok muhteşem hava katar vadiye
abi doğrusunu söyleyeyim dediğin gibi tüyo olarak bunu paylaştım ama çok da güvenilir olduğunu söyleyemem :A