Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bazı yorumlar okudum gülümsemekten kendimi alamadım vadide gördükleri şeyleri biz yazdıkda oldu falan diyorlar cidden garip buna nasıl inanıyorlar anlamıyorum :F
diğer forumdaki yorumlar için mi dedin :))) evet sana katılıyorum ama o forumda 4- 5 kişi var bu hanedanlar hakkında muazzam yorumlar yapıyorlar :))) ben çok beğeniyorum

diğer forumdaki yorumlar için mi dedin :))) evet sana katılıyorum ama o forumda 4- 5 kişi var bu hanedanlar hakkında muazzam yorumlar yapıyorlar :))) ben çok beğeniyorum
evet abi bazı yerlerde gördüm bu işleri çocuk oyuncağı zannediyorlar :X

çoğunu boşver:))) kendilerini nimetten zannedip havalara giriyorlar :D yalnız şu bir gerçek izleyenlerin eleştirdikleri bir çok konuyu değerlendirip hatalarından yavaş yavaş dönüş var ama çok geç kalındı .

@-KADİR- birde hakan karahan müjdesini verirsen varya kaymaklı ekmek kadayıfı olur :))) bu sene ki bütün saçmalıkları bir anda unutu veririm :D

Son düzenleme:
@china_shangai abim dediklerini diziden bağımsız düşünürsek eyvallah anlaşılıyor ama diziye göre yorumlarsak benim sorduklarimin cevabı olmuyor çünkü amon ra ve majeste arasında nasıl bir ilişki var ben halen anlamadım büyük ihtimalle senaristler de anlamıyor çünkü amon denen yerde majeste çıkıyor majeste denen yerde amon çıkıyor bir de ra diziye resmen girerse işler sarpa sarar gibi duruyor. Yine de teşekkür ederim abi :)

Vadide 246.Bölümde gereksiz karakterlerin ölmesi,fehminin konseyi kurulması,Pusat'ın Sefirliği,Hoca'nın ölmesi Vadinin Yavaş Yavaş eski formatına döndüğünü gösteriyor.Biz Pazar Günü Dememişmiydik.246.Bölümden itibaren vadi eski Formatına Dönüyor,artık sizleri Bol aksiyonlu bölümler bekliyor..Şuan Yavaş yavaş eskiye dönüyor.Tam olarak döndüğünde ileriki bölümlerde vadinin bölümlerinin her saniyesini Nefeslerinizi tutarak seyredeceksiniz..! :D

Vadide 246.Bölümde gereksiz karakterlerin ölmesi,fehminin konseyi kurulması,Pusat'ın Sefirliği,Hoca'nın ölmesi Vadinin Yavaş Yavaş eski formatına döndüğünü gösteriyor.Biz Pazar Günü Dememişmiydik.246.Bölümden itibaren vadi eski Formatına Dönüyor,artık sizleri Bol aksiyonlu bölümler bekliyor..Şuan Yavaş yavaş eskiye dönüyor.Tam olarak döndüğünde ileriki bölümlerde vadinin bölümlerinin her saniyesini Nefeslerinizi tutarak seyredeceksiniz..! :D
aga hoca ölmeyecek şimdilik bana göre

@papuleoo dünyayı her zaman üç aile yönetmiştir... bunları diziye bu şekilde yansıtarak izleyiciye mesaj veriyorlar... Amon - Ra - Aten gibi karakterle her ailenin bir devleti temsil ettiğini hissetiyor senaryo... rockfeller ailesi rothshild ailesi ve üçüncü aile warburg ailesi rockfeller ve rothshild ailesi Amon ve Ra yı temsil ediyor (rockfeller ailesi Amon yani Abd rothshild ailesi de Ra'yı yani ingiltere'yi temsil ediyorlar.) aynı zamanda bulundukları mevkilerde bu ülkeleri temsil ediyor... Abd ve İngiltere yi ... Aten' i belli eden ülke israil ... onu da temsil eden aile warburg ailesidir:))))

benim naçizane görüşüm şu yönde : Amon ve Ra uzun zaman boyunca beraber hareket ettiler. kendilerinin egemenliğinde bulunan bir dünyada Aten, Amon ve Ra'yı birbirinden ayırdı. ama son durumda Amon artık Ra yı istemiyor ve rakibi olarak görüyor. yani Abd , ingiltereyle rekabet halinde... bölünmeleri gerçekleştiren Aten'in ise kim olduğu ve neyi temsil ettiği belli değil. 3 parçaya bölünen sözde tanrılar yeni dünya düzeninde tek bir güç olarak dünyayı yönetme peşinde... bir diğer önemli nokta Aten'in yeni dünya düzenindeki rolü ve gücü.. Amon'un ve Ra'nın tahtını kim böylesine güçlü bir şekilde sallayabilir. yukardaki paragrafta da belirttiğim gibi ben ATEN'in burada İsrail'i temsil ettiğini düşünüyorum... :)

prof.martin prens henry ye ne dedi dunyayi devletler devletleri hanedanlar yönetiyor yani amon ve ra abd ve ingiltere degil onlari yoneten hanedanlar yani:
AMON-Amon(andy garcia)ve hanedani
Ra ise ingiltereyi yöneten hanedan yani (INGILIZ KRALIYET AILESI)

bana kalırsa yüce majeste Amon'a bağlı. Amon tapınakçılarda en üst rütbe ve amerikayı yönetiyor.:D zaten dizide Ra olayına yeni giriş yapmaya başladılar ,tam anlamıyla konun içine dalış yaptıklarında o zaman daha fazla bilgiye haiz olacağız :)

@papuleoo benden bu kadar kardeşim :)))) benim adım hıdır elimden gelen budur :X

ölürse ölür aga çok bir etkisi olmaz 🙂

@china_shangai abi müthiş analizin için teşekkürler hepsine katılıyorum sadece amon ile yüce majeste ilişkisi konusunda terettütlerim var
zaten yüce majeste işi tam bir muamma :))) nedeni bu kavramı geçen sene soktular diziye sır ronaldla beraber .bu senede hanedanlar konusuna dalış yapınca amon ra athen yüce majeste kavramları hepsi birbirine girdi maalesef .bence polat yine o meşhur tahtasında bir şema ile bunların kronolojisini göstermesi lazım:)))))

zaten yüce majeste işi tam bir muamma :))) nedeni bu kavramı geçen sene soktular diziye sır ronaldla beraber .bu senede hanedanlar konusuna dalış yapınca amon ra athen yüce majeste kavramları hepsi birbirine girdi maalesef .bence polat yine o meşhur tahtasında bir şema ile bunların kronolojisini göstermesi lazım:)))))
abi yüce majeste amon un altında olamaz diyorum çünkü o ayinde amon zaten vardı o sır her ne ise yüce majestenin öğrenmemesi gerekiyor amon yoksa majeste ye hesap vermekten niye çekinsin peki o zaman amon yüce majeste ilişkisi nasıl olabilir işte orda beyin error veriyor

abi yüce majeste amon un altında olamaz diyorum çünkü o ayinde amon zaten vardı o sır her ne ise yüce majestenin öğrenmemesi gerekiyor amon yoksa majeste ye hesap vermekten niye çekinsin peki o zaman amon yüce majeste ilişkisi nasıl olabilir işte orda beyin error veriyor
peki sana bir soru eğer en başta yüce majeste varsa o sırı algis martın biliyorda koskoca tapınakçıların başı mı bilemiyecek :)))) çok soru işaretleri var

çok çok geç kaldılar çok bu saatten sonra hala ileriki bölümler denilmesi beni delirtiyor abicim ne yapıyorsanız hemen hemen yapın bu hafta izleyelim sezon bitti sezon
olaylar biraz çabuk gelişsin artık çok yavaş ilerliyor bölüm bitiyor hiçbişey olmamış

fragmandan gördüğümüz kadarıyla aksiyon az olacak o yüzden bu tüyo şuan için geçerli değil aga
artık kendi düşüncelerime göre yorum yapmıyorum genel vadi izleyicisinin beğenisine göre yorum yapıyorum

peki sana bir soru eğer en başta yüce majeste varsa o sırı algis martın biliyorda koskoca tapınakçıların başı mı bilemiyecek :)))) çok soru işaretleri var
mantıken tabi ki bilmesi lazım ama işte sırrı belki de sadece o ayindekiler biliyorlar ve majestenin öğrenmesini engellemeye çalışıyorlar çok soru işaretleri var gerçekten 🙂

bence bununla ilgili bir açıklık getirmeleri gerekir :))) gerçekten bütün kavramlar çorba oldu😀

yalnız @-KADİR- @takas 'ın içine @34rcp44 @Master.1000 ve ben kaçmışım :A baksana biz bundan sonra iyi olacak diyoruz takas ümitsiz:)))) biz ne zaman hep beraber ortak paydada buluşacağız :D merak konusu 😱

bence bununla ilgili bir açıklık getirmeleri gerekir :))) gerçekten bütün kavramlar çorba oldu😀

yalnız @-KADİR- @takas 'ın içine @34rcp44 @Master.1000 ve ben kaçmışım :A baksana biz bundan sonra iyi olacak diyoruz takas ümitsiz:)))) biz ne zaman hep beraber ortak paydada buluşacağız :D merak konusu 😱
abi cidden ya tam diyorum birleşecez bir oluyoruz herkes tarafımda toplanacak diyorum en güvendiğim takas bu muhteşem fragmanı yerden yere vuruyor cidden biz ne zaman bir olacaz acep 😛😳

@-KADİR-
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır. Hz.Mevlana