Yarın ki bölüm tek kelime ile dehşet olacakInsaallah yarin umitlerimiz yerle bir olmaz))) bizi bolgizem ve heyecanla sasirtirlar😉)
Yarın ki bölüm tek kelime ile dehşet olacakInsaallah yarin umitlerimiz yerle bir olmaz))) bizi bolgizem ve heyecanla sasirtirlar😉)
aynen aga süper bir bölüm izleyecezYarın ki bölüm tek kelime ile dehşet olacak![]()
bir zamanlar bu elif dedim çoğu kişinin telefonda melodisiydi işte günler geçiyor 🙂İncecikten bir kar yağar tozar elif elif diye
İncecikten bir kar yağar
Tozar elif elif diye
Deli gönül abdâl olmuş
Gezer elif elif diye
Yâr sana hayran, can sana kurban
Derdime derman bulamam, aşktan el-amân
Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar elif elif diye
Yâr sana hayran, can sana kurban
Derdime derman bulamam, aşktan el-amân
bu elif dedim deil ama ,incecikten bir kar yağar tozar elif elif diye ..... türküsü bu da çok güzel bir türküdür çok severimbir zamanlar bu elif dedim çoğu kişinin telefonda melodisiydi işte günler geçiyor 🙂
işte dinleyemeğince böyle sıkıntılar oluyor idare etbu elif dedim deil ama ,incecikten bir kar yağar tozar elif elif diye ..... türküsü bu da çok güzel bir türküdür çok severim)
YOK ABİ mümkün değil yanıltmazlar vadi coşanze yapacak kendide coşacak bizi de coşduracak![]()
yüce majeste amon‚ algis ve martin´in elini öptükleri bebeğin ayininden haberi yok.😱
martin ve algis o bebek ve yaptıkları ayin hakkında yüce majestenin haberdar olmasını istemiyorlar. neden?
aynı şekilde martin 66.neslin temsilcilerinden olan o bebeğin elif olduğunu düşünüyor bu yüzden onla ilgileniyor.
en merak ettiğim yüce majestenin Ra hanedanı mı yoksa Amon hanedanından mı oluşu? bence 3.ihtimal daha var.))) @papuleoo burası seni de ilgilendiriyor kardeşim
çok soru işaretleri var
kendi adıma vadiden en başından itibaren isteklerim gizem heyecan ve bol soru işaretleriydi.son 3 bölümdür çoğu gereksiz karakterler bir bir diziye elveda diyor. .inşallah artarak devam eder de asıl konuya asıl karakterlerle dalış yaparlar))) ve bundan sonra vadiden beklentilerim arttı. inşallah beni pişman etmezler.
@-KADİR- yanıltmazlar deil mi kardeşim
)))
abi sen durma yaz konuş senin yazdıklarını okuyup yorgunluğumu atıyorum şevkle işime bakıyorum helal beBugün günlerden Kurtlar Vadisi Pusu! #kurtlarvadisipusu246 sürprizlerle dolu!