Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Herkese hayırlı geceler :) yarın vadi günü umarım sağlam bir bölüm izlettirirler bize şahsen ben güzel olacağını ümit ediyorum :) eğer bu bölüm iyi olmazsa vadi için kötü olacak gibi görünüyor.

İncecikten bir kar yağar tozar elif elif diye

İncecikten bir kar yağar
Tozar elif elif diye
Deli gönül abdâl olmuş
Gezer elif elif diye

Yâr sana hayran, can sana kurban
Derdime derman bulamam, aşktan el-amân

Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar elif elif diye

İncecikten bir kar yağar tozar elif elif diye

İncecikten bir kar yağar
Tozar elif elif diye
Deli gönül abdâl olmuş
Gezer elif elif diye

Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar elif elif diye

bir zamanlar bu elif dedim çoğu kişinin telefonda melodisiydi işte günler geçiyor 🙂

bos.gif

yüce majeste amon‚ algis ve martin´in elini öptükleri bebeğin ayininden haberi yok.😱
martin ve algis o bebek ve yaptıkları ayin hakkında yüce majestenin haberdar olmasını istemiyorlar. neden?
aynı şekilde martin 66.neslin temsilcilerinden olan o bebeğin elif olduğunu düşünüyor bu yüzden onla ilgileniyor.
en merak ettiğim yüce majestenin Ra hanedanı mı yoksa Amon hanedanından mı oluşu? bence 3.ihtimal daha var.:)))) @papuleoo burası seni de ilgilendiriyor kardeşim
çok soru işaretleri var :D

kendi adıma vadiden en başından itibaren isteklerim gizem heyecan ve bol soru işaretleriydi.son 3 bölümdür çoğu gereksiz karakterler bir bir diziye elveda diyor. .inşallah artarak devam eder de asıl konuya asıl karakterlerle dalış yaparlar:)))) ve bundan sonra vadiden beklentilerim arttı. inşallah beni pişman etmezler.:X @-KADİR- yanıltmazlar deil mi kardeşim :))))

Son düzenleme:
bos.gif

yüce majeste amon‚ algis ve martin´in elini öptükleri bebeğin ayininden haberi yok.😱
martin ve algis o bebek ve yaptıkları ayin hakkında yüce majestenin haberdar olmasını istemiyorlar. neden?
aynı şekilde martin 66.neslin temsilcilerinden olan o bebeğin elif olduğunu düşünüyor bu yüzden onla ilgileniyor.
en merak ettiğim yüce majestenin Ra hanedanı mı yoksa Amon hanedanından mı oluşu? bence 3.ihtimal daha var.:)))) @papuleoo burası seni de ilgilendiriyor kardeşim
çok soru işaretleri var :D

kendi adıma vadiden en başından itibaren isteklerim gizem heyecan ve bol soru işaretleriydi.son 3 bölümdür çoğu gereksiz karakterler bir bir diziye elveda diyor. .inşallah artarak devam eder de asıl konuya asıl karakterlerle dalış yaparlar:)))) ve bundan sonra vadiden beklentilerim arttı. inşallah beni pişman etmezler.:X @-KADİR- yanıltmazlar deil mi kardeşim :))))
YOK ABİ mümkün değil yanıltmazlar vadi coşanze yapacak kendide coşacak bizi de coşduracak :D

kalitesizlik olduğu zaman eleştirelim ama şu sahneyi de överim. :D
sahne kısa ama bölümün en güzel sahnesiydi.
oyuncu performansları diyaloglar çekim kalitesi vs... :))
tilki sillah tüccarı amca ve sagirin ses tonları muhteşem ötesi :X bu 2 abiyi ve silah tüccarı amcayı yanyana oturtturcan sabaha kadar konuşun diyecen :)))) valla abartmıyorum sıkılmadan pür dikkat izlerim :)))) bu adamların sahnelerini çoğaltın kardeşim :D

nizamettin´ in karahanlı´ nın evinde kriptexti aradığı bölüm.

yapımcılar ellerinde ne kitap varsa koymuşlar kitaplığa sanırım. yazılım‚ ofis kitapları...
biggrin.gif

103egwh.jpg

@china_shangai dediklerin çok doğru bu martinde var bir şey ama ben pek anlamadım. Acaba yüce majeste denen kişi olabilir mi :) Malum daha önce amon ve ra nın hakemliğini yapıyordu bu sayede ikisini de çözmüş olmalı zaten elif ile ilgili bir şeyler çeviriyor bu belli oldu. Ayrıca eski bölümler de bazı sahneler izledim hatta burayada atmıştım kripteks diye adam onunla ilgili her şeyi biloyor. Ancak yine aklımda tek bir soru işareti var amon ve ra eğer yüce majesteyi gördüler ise benim teori yatar :( sen ne dersin abi elle tutulur bir yanı var mı dediklerimin malum sen benden daha çok vadiyi izlemişsin.

#kurtlarvadisipusu246 hafızalardan silinmeyecek bir bölümle daha karşınıza geliyor. Bu akşam 20:00'de @KanalD 'de!

daha evvel ''hafızalardan silinmeyecek bölüm ''diye bir niteleme yapılıyor muydu? yoksa bu bölüm için ekstra söylenmiş bir kelam mı? :))
@papuleoo zaten martinde olan olağan dışı haraket ve eylemleri kimse anlamış deil .gizemini koruyor:) gelecek bölümlerde bizi ters köşeye yatıracağı aşikar :D ben jüce majeste olabileceğini zannetmiyorum büyük efendi olabilir ama yüce majeste olması imkansız bu kadar üst rütbeli biri öyle her yerde dolaşmaz:))) birde şu var tabiki süha polata bu adam hakkında bir bilgi vermediğine göre sır üstadı martin de sırrı sır ediyor demek ki. bu adamda başka birşey var sanki ingilızlere de sadık deil gibi.:X

profesör martin elif ile ilgilenmesi başta pek garip gelmedi bana sonuçta karahanlı'nın torunu sahip çıkmak istiyorlar diye düşündüm ama 66. nesil falan baya ortalığı karıştırdı... konuştuğu kadın da ise yüce majeste'den bile saklanan sırrı bir kadın biliyorsa bu çok güçlü bir kadın olması gerek İbranice notu ise kadınla konuşması bittikten sonra siyah bir kağıda yazıp panodaki elifin resminin üzerine koydu( ibranice kurtuluş yazdı). hepsi birer soru işareti gizem ve heyecan inşallah buradan devam ede :))

birde söyle iddia var martinin telefonda konuştuğu kadın (kurtlar vadisinde bu zamana kadar sadece iki çok güçlü kadın geldi "lisa" ve "ester hirsch" ) bunlardan biri olabilir diyorlar :)))) bana kalırsa olursa da muhteşem bir ters köşe olur :))))) @papuleoo sen eski vadiyi seyretmediğin için ''ester'' tombalacının eski karısıydı yahudi kökenli ve karahanlının stratejik çok önemli bir ortağıydı . ''lisa '' da amonun karısı eski vadide son bölümlerde ortaya çıkmıştı yani namı değer sharen stone ablamız :)))))zaten polat sezon başında sharen stone nunda vadiye geri döneceği sinyalini vermişti .bu iki olayı birleştirdinmi martının telefonda konuştuğu hatun neden ''lisa '' olmasın :))))))) diye düşündürüyor bizleri.

kusura bakma biraz uzun oldu ama sana cevap vermek beni çok mutlu ediyor:)))))))
.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy