Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ebru'nun döneminde senaristlere çok kızıyordum.. Polat Elif gibi bir efsane aşkın sonrasında Polat'ı aşık etmeleri ve evlendirmelerini hiç anlayamamıştım.. şimdi bunu tekrar izleyice bakıyorumda bazen bizlere yanlış veya gereksiz gelen şeyleri bile senaristler o kadar güzel yazmış ve işlemiş.. geçen diyaloglara bakarsak aradaki kalite farkı dağlar kadar.. açıkcası ben izlemekten çok vadiyi dinlemeyi özledim.. bir iki iyi bölüme kanılanacak zaman değil.. şuan izleyiciye sunulan bölümler Vadi ile ahlakası yok bana göre.. bunlar böyle bölüm sunabiliyorlarsa bu kadar yıl boşa emek dökülmüş o zaman.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Kendi sesimi yoksa dublaj mi bilmiyorum ama ayni sesti sende izle aga manyak dizi şimdi seyrediyonuz mu bilmiyorum ama Sefkat Tepeyi falan sollar mukayese etmek bile Kaçak'a hakarettir :D
la olm ne abarttın be kaçak ın ilk bikaç bölümünü çıkar senaryo diye bişey yok aksiyon sahnelerini zaten hiç düzeltemediler yapamadılar yani
merak ediyorum kaçak ı bile tekrar izleyecek kadar boşsun sen ne iş yapıyosun ya :D

kafama silah dayasalar oturup kaçak ı internette izleyemem vadimi bile izlemiyorum netten tekrar
adanalıyla kıyaslamışsın diğer konuda sonlara doğru saçmalasada adanalı kaçak ı ezer geçer :D

Aga sesi dediğin gibi aynı bence kendi sesi yoksa bir role dublaj aramazlar.
aga kendi sesi ya bu adamı tanıyorum stv de hıyanet sarmalı diye bi dizi vardı orda da başrollerden birinin akıl hocasıydı sesini ordan unutmam müthiş bi sesi var kendi sesi yani

Anaaaaaa Zahariyas Kacakin 1.bölümünde rol almış 😱
14ed3b75937b530974922f3d1d343015.jpg

@takas @34rcp44 @-KADİR- @china_shangai @Master.1000 @papuleo @kvp-medya
beni niye etiketlemiyosn polatım şaşmazım ya

Ebru'nun döneminde senaristlere çok kızıyordum.. Polat Elif gibi bir efsane aşkın sonrasında Polat'ı aşık etmeleri ve evlendirmelerini hiç anlayamamıştım.. şimdi bunu tekrar izleyice bakıyorumda bazen bizlere yanlış veya gereksiz gelen şeyleri bile senaristler o kadar güzel yazmış ve işlenmiş ki insanı sıkmiyor.. geçen diyaloglara bakarsak aradaki kalite farkı dağlar kadar.. açıkcası ben izlemekten çok vadiyi dinlemeyi özledim.. bir iki iyi bölüme kanılanacak zaman değil.. şuan izleyiciye sunulan bölümler Kurtlar Vadisi ile ahlakası yok bana göre.. bunlar böyle bölüm sunabiliyorlarsa bu kadar yıl boşa emek dökülmüş o zaman.

Tapatalk 2
hiçbişey boşa olmaz kurtlar vadisi 12 yıl boyunca yaptıklarıyla kurumsal bir marka oldu adeta yani hiçbid diziyle karşılaştırmayı bırak dizi kategorisine bile almıyor bazıları
yapılan her şeyin karşılığı bu noktaya gelinerek verilmiştir ötesini yapacak bi icraat yok

Bu sezondan çok umutluydum gerçekten.. hele ilk dört bölümü izledikten sonra dedim ki helal olsun.. bu yeni ekible bir 10 yıl daha gideriz.. ama bırakın on yılı 10 bölümü göremedik malesef. Sert bir düşüş oldu.. 10 yıl en tepede olunca bu ani düşüş seyirciyi ciddi şekilde sarstı.. yaklaşık 236. Bölümden bu yana izleyiciye sunulan bölümler ve verilen rekor aralarla 'Kurtlar Vadisi' ismi çok zarar görmüştür malesef.. dizide ki tüm sorunların kaynağı senaryodur.. fakat bunlar açığı halen oyuncular ile kapatmaya çalışıyorlar.. ellerinde o kadar adam var yazdıkları şey ortada.. bu saaten sonra vadiye kim gelirse gelsin beklenen etkiyi yapmaz artık.. daha doğrusu bu benim için geçerli.. hevesim iyice kırıldı. Sezon öncesi dizi için neler yazmıştım.. şimdi gelinen şu noktaya bakın..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Bu sezondan çok umutluydum gerçekten.. hele ilk dört bölümü izledikten sonra dedim ki helal olsun.. bu yeni ekible bir 10 yıl daha gideriz.. ama bırakın on yılı 10 bölümü göremedik malesef. Düşüş çok sert oldu.. 10 yıl en tepede olunca bu ani düşüş seyirciyi ciddi şekilde sarstı.. yaklaşık 236. Bölümden bu yana izleyiciye sunulan bölümler ve verilen rekor aralarla 'Kurtlar Vadisi' ismi çok zarar görmüştür malesef.. dizide ki tüm sorunların kaynağı senaryodur.. fakat bunlar açığı halen oyuncular ile kapatmaya çalışıyorlar.. ellerinde o kadar adam var yazdıkları şey ortada.. bu saaten sonra vadiye kim gelirse gelsin beklenen etkiyi yapmaz artık.. daha doğrusu benim hevesim iyice kırıldı. Sezon öncesi bu başlıkta dizi için neler yazmıştım.. şimdi gelinen şu noktaya bak..

Tapatalk 2
ratinglerde düşme olabilir ama zarar görmediler
bence sana katılmıyorum

ratinglerde düşme olabilir ama zarar görmediler
bence sana katılmıyorum
Şu bölümlerle elde ettiğimiz reytingleri zaten öpüp başımıza koyalım.. yoksa @34rcp44'dün dediği gibi.. yeni konsept olsaydı dizimiz şimdiye bitmişti.. yine herşeye rağmen zirvedeyiz.. dilerim bunu sonuna kadar korurlar.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
ayyy ben hiçç umutlu değilim bu yeni konseyden keşke bazı şeyler efsane olarak kalsa hiç yeniden karıştırmasalar keşke :ppp::ppp::ppp:
o kılıbık fehmi ve hiçbir işe yaramaz hakkı baron ve baron yardımcısı oluyorlar
karahanlı ve kılıç a bir hakaret bence :F:F:F
konse üyelerine bir bakın birde korkak mete geçen yılkı asalak sarpın bir başka modeli olan can sonraa eski vadide çakırın beceriksiz ve kovduğu avukatı
laz ziya hüsrev ağa testere necmi tomlabacı mehmet gibi adamların yerine gelenlerede
bakın

@takas belirttiği gibi sadece silah tüccarı eski konseyi andırıyor hüsrev ağa havası var adamda ama o adam haric geriye kalan 5 kişide tam bir asalaklar ordusu kimse kusura bakmasın bu konseyden ben heyecan duymak yerine vadiden soğumaktan korkuyorum
bazı şeylere efsane olarak brakmamız lazım bence

eskileri çok iyi bilen birisi olarak @china_shangai abiciğimde bu konseyden memnun olmayıp eski konseye bir hakaret olduğunun farkında olucaktır bence

@Maskeli Fedai yada @Polat Şaşmaz ikisinden birisi ersoy ulubeyin konseyi bile bundan iyiiydi demiş bencede iyiydi ayy en azından orda işe yarayan bir karizması olan adamlar vardı haşim ağa ulubey gibi
bu yeni konseyde işe yaramayan beceriksizlikleri toplamışlar resmen🙂🙂🙂