Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

#kurtlarvadisipusu246 hafızalardan silinmeyecek bir bölümle daha karşınıza geliyor. Bu akşam 20:00'de @KanalD 'de!

daha evvel ''hafızalardan silinmeyecek bölüm ''diye bir niteleme yapılıyor muydu? yoksa bu bölüm için ekstra söylenmiş bir kelam mı? :))
@papuleoo zaten martinde olan olağan dışı haraket ve eylemleri kimse anlamış deil .gizemini koruyor:) gelecek bölümlerde bizi ters köşeye yatıracağı aşikar :D ben jüce majeste olabileceğini zannetmiyorum büyük efendi olabilir ama yüce majeste olması imkansız bu kadar üst rütbeli biri öyle her yerde dolaşmaz:))) birde şu var tabiki süha polata bu adam hakkında bir bilgi vermediğine göre sır üstadı martin de sırrı sır ediyor demek ki. bu adamda başka birşey var sanki ingilızlere de sadık deil gibi.:X

profesör martin elif ile ilgilenmesi başta pek garip gelmedi bana sonuçta karahanlı'nın torunu sahip çıkmak istiyorlar diye düşündüm ama 66. nesil falan baya ortalığı karıştırdı... konuştuğu kadın da ise yüce majeste'den bile saklanan sırrı bir kadın biliyorsa bu çok güçlü bir kadın olması gerek İbranice notu ise kadınla konuşması bittikten sonra siyah bir kağıda yazıp panodaki elifin resminin üzerine koydu( ibranice kurtuluş yazdı). hepsi birer soru işareti gizem ve heyecan inşallah buradan devam ede :))

birde söyle iddia var martinin telefonda konuştuğu kadın (kurtlar vadisinde bu zamana kadar sadece iki çok güçlü kadın geldi "lisa" ve "ester hirsch" ) bunlardan biri olabilir diyorlar :)))) bana kalırsa olursa da muhteşem bir ters köşe olur :))))) @papuleoo sen eski vadiyi seyretmediğin için ''ester'' tombalacının eski karısıydı yahudi kökenli ve karahanlının stratejik çok önemli bir ortağıydı . ''lisa '' da amonun karısı eski vadide son bölümlerde ortaya çıkmıştı yani namı değer sharen stone ablamız :)))))zaten polat sezon başında sharen stone nunda vadiye geri döneceği sinyalini vermişti .bu iki olayı birleştirdinmi martının telefonda konuştuğu hatun neden ''lisa '' olmasın :))))))) diye düşündürüyor bizleri.

kusura bakma biraz uzun oldu ama sana cevap vermek beni çok mutlu ediyor:)))))))
.
evet abi yeni senaristler özel olarak böyle bi başlık istemiş olabilir :)

china abi geçen bölüm çıktı bu bölümdede aynı ifadeyi kullanmışlar

:F:F:Fallah senii ne yapmasın söyle bakım ne aş verdi ne istedi eşin
bol gazlı kurufasulye :))))) bugün malum vadi var .bölüm sıkıntılı geçerse o sıkıntıyı bir taraflarımdan rahat atabilmem için özellikle eşim perşembe günleri kurufasulye yapar :kiki::kiki::kiki:yoksa sıkıntıyla beraber çok sıkıştırıyor :D:D:D bir şekilde rahatlamak lazım :)))))

bol gazlı kurufasulye :))))) bugün malum vadi var .bölüm sıkıntılı geçerse o sıkıntıyı bir taraflarımdan rahat atabilmem için özellikle eşim perşembe günleri kurufasulye yapar :kiki::kiki::kiki:yoksa sıkıntıyla beraber çok sıkıştırıyor :D:D:D bir şekilde rahatlamak lazım :)))))
:F:F:F:Fseni terbiyesiz senii

ben eşin neye aş verdi anlamında sormuştum