aga ben vadiyi düşünüyorum ve genel olarak konuşuyorum kendi adıma değil bu düşen reytinglere hiç mi üzülmüyon görmedin mi geçenlerde yazı falan yazmışlar vadi artık bitti diye içim parçalandı bunları susturmak için hemen bak bikaç hafta içinde falan deil hemen bu perşembe rezivyona gidilmeli full aksiyon bölüm olmalı başka çaremiz yokabi cidden ya tam diyorum birleşecez bir oluyoruz herkes tarafımda toplanacak diyorum en güvendiğim takas bu muhteşem fragmanı yerden yere vuruyor cidden biz ne zaman bir olacaz acep 😛😳
diğer hafta bjk liverpool maçı var mesela ona göre ayar vermemiz lazım
bu arada foto fragman normal fragmandan çok daha müthiş gözüküyor müzik yetti
foto fragman süper olmuş ama orda bile ne tilki var ne raskoln gelde sinirlenme arkadaş
bu arada Bugun Beyaz tv de 106.bölüm efsanevi mamoşun cenaze sahnesi
Kurtlar Vadisi tarihinin en hüzünlü sahnesi milyonların gözyaşı döktüğü efsanevi sahne
şikeli ölçümde bile 18 e yakın reyting ve bölüm fragmanlarının rekorlar kırdığı dillere pelesenk olan "Allah'ını seven üstüme toprak atsın" repliğiyle Gürkan Uygun adeta oyunculuğun zirvelerinde coşturuyor
KAÇMAZZZZZZ
Yeni Lion timi komutanı coşturacakkkk
bu arada şok bi bilgi @china_shangai @-KADİR- senaristlerin yanı sıra yönetmende değişmiş 😱
Senarist Ve Yönetmen Değişti Ama İsimleri Sır Gibi Saklanıyor... Medya'ya Yansıtılmayacak..
SON OLARAK 245.BÖLÜMDE BAZI SAHNELER KESİLDİ!
Son düzenleme: